Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

Slm kizlar bende 2. Tedavime basladim bugün 3. Günümdü ignelerimin ilk tedavimde tuttu ama bos gebelik yasadim carsamba kontrol var yumurtaliklarim insallah bu sefer cok ve kaliteli cikar ilkinde sadece 3 tane ii vardi ve biri döllendi ikisi cöp benimki sebepsiz infertile hersey ALLAH tan dilerim hepimizin bekledigini rabbim gönlümüze gönlünüze göre versin hayirli olsun tedavileriniz
MERHABA canım benim de ignelerimin 3.günü baya kişi var aynı şekilde giden insainşallah tedavı sonunda hepimiz muradımıza ereriz;)

Kızlar mrb öncelikle allahım inş hepimizin kucaklarını doldurur yüzümüzü güldürür birlikte yaşarız sevincimizi benim transferim oldu 3. Tane 2 kalite embriyo ile 8. Günümü tamamlamak üzereyim kaldı 3 gün benim gibi mutlu sonu bekleyen arkadaşlar varmı içimizde

Kızlar mrb öncelikle allahım inş hepimizin kucaklarını doldurur yüzümüzü güldürür birlikte yaşarız sevincimizi benim transferim oldu 3. Tane 2 kalite embriyo ile 8. Günümü tamamlamak üzereyim kaldı 3 gün benim gibi mutlu sonu bekleyen arkadaşlar varmı içimizde
Canım benim transferin hayırlı olsun inşallah 3 gün sonra güzel haberlerini alırız tatlım;)

Kızlar bilmem hatırlıyormusunuz perşembe transferim olmuştu. Bugün transferin 4. Günü ve bana ultrason için randevu vermişlerdi. Bugün merkezdeydik ultrasonda daha birşey görünmüyor tabiki.Rahmin durumuna baktı doktorum. Ohss riski görünüyormu Şişlik varmı gibi şeyler. Herşey iyi görünüyor dedi sadece foliküllerin yerinde 3-5 tane Kist varmış. Korkmana gerek yok normal bunlar zamanla gider dedi. Ve 2 tane iğne oldum orda. Biri tutunmayı kolaylaştırmak içinmiş diğeride hormon düzenleyici. Daha önceki 4 denememde böyle bişey yapılmadı dedim. Biz hastalarımızın hepsinde tedbir amaçlı yapıyoruz dedi. Bazen geç farkedilen problemler olabiliyormuş. Sizide bilgilendirmek için yazmak istedim. 23ünde yani pazartesi test günüm var. Hadi hayırlısı bakalım

Kızlar bilmem hatırlıyormusunuz perşembe transferim olmuştu. Bugün transferin 4. Günü ve bana ultrason için randevu vermişlerdi. Bugün merkezdeydik ultrasonda daha birşey görünmüyor tabiki.Rahmin durumuna baktı doktorum. Ohss riski görünüyormu Şişlik varmı gibi şeyler. Herşey iyi görünüyor dedi sadece foliküllerin yerinde 3-5 tane Kist varmış. Korkmana gerek yok normal bunlar zamanla gider dedi. Ve 2 tane iğne oldum orda. Biri tutunmayı kolaylaştırmak içinmiş diğeride hormon düzenleyici. Daha önceki 4 denememde böyle bişey yapılmadı dedim. Biz hastalarımızın hepsinde tedbir amaçlı yapıyoruz dedi. Bazen geç farkedilen problemler olabiliyormuş. Sizide bilgilendirmek için yazmak istedim. 23ünde yani pazartesi test günüm var. Hadi hayırlısı bakalım[/QUOTE
]
hadi canim insallah 23 undede pozitifi alirsin. Bende 26 sinda insaLlah. Dun transferim oldu 3 tane transfer ettirdik bizde persembe ilk randevu bakalim

Benim diğer tüp bebekte 12 Yumi topladılar 7 tane işleme alındı hepsi döllendi ve 3. Güne geldi ama gelişim olarak geriden en az 8 hücreli olması gerekirken sadece bir yumurta 8 hücreli orta kalite oldu diğerleri 5 ve 6 hücreli oldu canım maalesef tutmadı bir tane transfer olmuştu:KK43: inşallah bu sefer herşey yolunda gider tatlım:KK66:

Pek benziyor gelişimlerimiz :) benden de hep 14-12 yumurta arası toplarlar, bunların hep 6-7si döllenir ama 3. güne sadece iki tanesi daha iyi durumda kalır. Ki son tedavimde bu geri kalan 2 tane de grade 2 idi. Diğerleri 3. gün olmasına rağmen 2. gün embriyosu kadar hücreleri varmış. Bu sefer de 5 tane saydı hadi bir tane de sürpriz olsa döllenen yine 6 gibi olacak. Artık ne kadarı kaçıncı güne gidecek bekleyeceğiz ondan sonrasını. Zaten opuya kadar zaman su gibi akıp geçiyor da opudan sonrası, bekle bekle ömür törpüsü

Kızlar bugun opum var ben hiçbişeyden korkmam doğuma bile amann ne var ki diye girdim ama bugun korkuyorum ayaklarım geri geri gidiyor.dua edin bana

Bilmek insanın başını ağrıtıyor :) İlk opuma aynı şekilde ne olacağını bilmeden girdiğim için kolay gelmişti, sonrakiler de hep bir heyecan. Kısacık sürecek, göz açıp kapayıncaya kadar. Çok güzel geçer inşallah opun. Hayırlı güzel haberlerini alırız.

Kızlar bugun opum var ben hiçbişeyden korkmam doğuma bile amann ne var ki diye girdim ama bugun korkuyorum ayaklarım geri geri gidiyor.dua edin bana
canım dualarım seninle inşallah kaliteli yumişler toplanır sağlıkla gelirsin evine. benim de yarın opu ama korkmuyorum Allah büyük kolaylık sağlar...

dualarimiz seninle arkadasim. Insallah bebislerin tutunur ve kucagina alirsin. Bu surecte kitap oku film ozle kafani dagit. Ben de p seviyeye gelebilirsem okuyacagim kitabi ayarladim bekliyorum. Insallah benim de iki yumurtam da embriyo halini alir. Guzel haberlerimiz olsun.
Âmin canım dinleniyorum evde 10 gün izin aldım salavat çekiyorum bol bol hepimize dua ediyorum . Okumadığım kitap çok zaten birine başlarım artık

Back
X