Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

Kızlar bugun opum var ben hiçbişeyden korkmam doğuma bile amann ne var ki diye girdim ama bugun korkuyorum ayaklarım geri geri gidiyor.dua edin bana
Opuda birşey anlamıyorsun anestezi olduğu için. Ancak sonrasında biraz ağrı olabiliyor. Netice güzel olsun da hepsine katlanırız..

Kızlar bugun opum var ben hiçbişeyden korkmam doğuma bile amann ne var ki diye girdim ama bugun korkuyorum ayaklarım geri geri gidiyor.dua edin bana

Inşallah güzel geçer kaliteli yumurtalar gelir bir sürü canimm..benim ilk denemem bugün kontrol var ona bile ayaklarım geri gidiyor tek başıma gideceğim bide hiç canım istemiyor :( ama mecbur katlanicam biz kadinlar aslında çok gucluyuz her aşamayı güzelce atlaticaz inşallah :KK16::KK19:

Ben de dün ordaydım canım. Bugün olsaydı tanışmak isterdim seninle. Bu arada benim 13 yumiş toplandı. Önceki denememde döllenme olmadığı için bu sefer piyazo elektrik verildi. Sonuç 6 sı dölllenmiş :) Bölünmeler devam ederse inşallah 5. gün embriyosu transfer yapılacak. Belki bu aşamalarda karşılaşırız....:KK33:

Ben de dün ordaydım canım. Bugün olsaydı tanışmak isterdim seninle. Bu arada benim 13 yumiş toplandı. Önceki denememde döllenme olmadığı için bu sefer piyazo elektrik verildi. Sonuç 6 sı dölllenmiş :) Bölünmeler devam ederse inşallah 5. gün embriyosu transfer yapılacak. Belki bu aşamalarda karşılaşırız....:KK33:

Ayy çok sevindim canım maşallah :nazar::KK68:insallah kaliteli embriyolar olurlar annelerine sımsıkı tutunurlar ;) ben de tanismayi cok isterim insallah karsilasiriz;) kontrolden cikinca haber verecegim..

Ayy çok sevindim canım maşallah :nazar::KK68:insallah kaliteli embriyolar olurlar annelerine sımsıkı tutunurlar :KK66: ben de tanismayi cok isterim insallah karsilasiriz:KK66: kontrolden cikinca haber verecegim..
Sen den de güzel haberler bekliyorum. Bellimi olr senin opu ile benim transfer aynı güne denk gelir.:KK71::KK71::KK71:

arkadaşlar bişey sorucam kaç yumurta olduğu opu yapmadan önce belli oluyo mu hemen hemen ? tedavinin 5. günü gittiğimde dr bana 7 folikül görüyorum dedi . normalde basit bi ilaçla (serophene miydi neydi) 5 yumurtam oluyodu benim o kadar iğneyi boşuna mı vuruyorum kendime anlamadım

5. günde çok belli olmuyor. Opu öncesi son muayenede daha net oluyor. Çünkü bazı foliküller geç büyüyyor. Takma kafana. En nihayetinde bir tane kaliteli bile bize yeterli

Korkmana gerek yok canım zaten narkoz alacaksın işlemi hissetmiyorsun uyaninca da ağrı kesici yapıyorlar gözünde büyütme den olumlu sonuçlarını düşün

5. günde çok belli olmuyor. Opu öncesi son muayenede daha net oluyor. Çünkü bazı foliküller geç büyüyyor. Takma kafana. En nihayetinde bir tane kaliteli bile bize yeterli
ister istemez takıyosun bi sürü bi sürü olsun kaliteli embriyo olsun:) allah korusun eğer tutmazsa bi daha iğnelere gerek kalmasın diye düşünüyorum. acı seviyesi düşük bi insan için kendi kendine günde 2 iğne yapmak :KK43::KK43::KK43:

arkadaşlar bişey sorucam kaç yumurta olduğu opu yapmadan önce belli oluyo mu hemen hemen ? tedavinin 5. günü gittiğimde dr bana 7 folikül görüyorum dedi . normalde basit bi ilaçla (serophene miydi neydi) 5 yumurtam oluyodu benim o kadar iğneyi boşuna mı vuruyorum kendime anlamadım

En büyük, en iyi olanları sayıyor doktorlar genelde. Arkadan gelenler yetişip olgunlaşabilir de olgunlaşmayabilir de ona göre hareket etmiyorlar, onların sayısına da çok takılmıyorlar o yüzden. Geçen tedavimde doktorum hep 5 tanenin gelişimine göre hareket etti. Ben de çok üzülmüştüm. Ama hep daha çok oluyordu diye. Doktorun açıklaması olgun olanlar, embriyo olmaya en yakın olanlar bunlar demişti. Sonra 12 tane toplandı, 9 u olgun çıktı işleme girdi. 7si döllendi. Transfere ise sadece 2 tane grade2 kaldı. Yani sayısından çok kalitesi daha önemli.

Tedavi sürecinde dikkat ettiğiniz özel bir şey var mı? Doktorunuzun tavsiye ettiği. Ben her tedavimde çayı kahveyi kolayı keserdim. Ki ilk tedavimde pozitif gördüm o tedavimde çok çok dikkat etmiştim. Bu tedavide ise abartmamakla çay kahve hatta dün akşam biraz kola içtim. Protein almaya gayret gösteriyorum. İncir yiyiyorum aklıma geldikçe. Düzenli uyuyorum. Başka ne yapılabilir.

ister istemez takıyosun bi sürü bi sürü olsun kaliteli embriyo olsun:) allah korusun eğer tutmazsa bi daha iğnelere gerek kalmasın diye düşünüyorum. acı seviyesi düşük bi insan için kendi kendine günde 2 iğne yapmak :KK43::KK43::KK43:
canım ya benim de ilk denememde 18 yumurta toplanmıştı 10 tanesi döllendi 6 tanesi 1. kalite oldu 3 tanesi transfer edildi 3 tanesi donduruldu. 3 transferden biri tuttu ama düştü daha sonra. dondurulmuşlarla deneyelim dedik o kadar ilaç yüklendim bu sefer de sağlıklı çözünmedi buz bebişler kısacası 18 den elde var sıfır... şimdi yeni tedavideyim yarın opum var. Allah tan hep hayırlısını diliyorum sağlıklıolsun bir tane olsun benim olsun sende sayıya takılma hayırlısı ne ise o olsun

Tedavi sürecinde dikkat ettiğiniz özel bir şey var mı? Doktorunuzun tavsiye ettiği. Ben her tedavimde çayı kahveyi kolayı keserdim. Ki ilk tedavimde pozitif gördüm o tedavimde çok çok dikkat etmiştim. Bu tedavide ise abartmamakla çay kahve hatta dün akşam biraz kola içtim. Protein almaya gayret gösteriyorum. İncir yiyiyorum aklıma geldikçe. Düzenli uyuyorum. Başka ne yapılabilir.
tedavinin hangi aşamasındasın canım? açıkçası bende kahve çay ve gazlı içecekleri çok tüketmiyorum ama onun haricinde özel olarak yaptığım bişey yok. incir ceviz fındık fıstık vs tavsiye edenler var ama açıkçası bu sefer de çok büyür erken çatlar yumurtalar falan diye korktum. bi arkadaş vardı burda benimle aynı doktora giden hiç bişey yiyip içmedim doktoruma teslim ettim kendimi dedi ben de öyle yaptım. nar ananas önerenler var rahimde kasılma yapıyor diyip önermeyenler var en iyisi olağan dışı bişey yapmamak. düzenli uyumak protein almak tabi ki iyidir en önemlisi de stresten uzak durmak tabi öyle bi şansın varsa:) rabbim hakkımızda hayırlısını versin. ha bir de bol bol dua edelim:)

Bende çay ve kahveyi abartmadan içtim. Doktorum günde 1-2 adet sabah aç karnına incir, omega 3, melatonin ve DHEA önerdi. Eşime de incir, E vitamini ve Omega 3 önerdi. Tedavi sürecinde stresten uzak olmak gerekiyor. Bunun dışında bol bol dua. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.

Benim 21 şubat Kızlar son 3 günün inşallah güzel haberleri alırız birlikte bu arada ağrılarım hala devam ediyor sizin nasıl
inşallah cnm :KK36:benim kasıklarımda ağrı var ara ara ve karnım şiş gibi çok belirti yok aslında ..sende belirtiler neler ?

Pek benziyor gelişimlerimiz :) benden de hep 14-12 yumurta arası toplarlar, bunların hep 6-7si döllenir ama 3. güne sadece iki tanesi daha iyi durumda kalır. Ki son tedavimde bu geri kalan 2 tane de grade 2 idi. Diğerleri 3. gün olmasına rağmen 2. gün embriyosu kadar hücreleri varmış. Bu sefer de 5 tane saydı hadi bir tane de sürpriz olsa döllenen yine 6 gibi olacak. Artık ne kadarı kaçıncı güne gidecek bekleyeceğiz ondan sonrasını. Zaten opuya kadar zaman su gibi akıp geçiyor da opudan sonrası, bekle bekle ömür törpüsü
Aynen canım aynen valla ömrümüz beklemekle geçiyor sonu güzel olur inşallah;) benim de bugun doktor kontrolüm vardı doktor 12 ye yakın yumurta saydı 9 ve 10 mm iyi gidiyor dedi insallh hep bu şekilde iyi gider

tedavinin hangi aşamasındasın canım? açıkçası bende kahve çay ve gazlı içecekleri çok tüketmiyorum ama onun haricinde özel olarak yaptığım bişey yok. incir ceviz fındık fıstık vs tavsiye edenler var ama açıkçası bu sefer de çok büyür erken çatlar yumurtalar falan diye korktum. bi arkadaş vardı burda benimle aynı doktora giden hiç bişey yiyip içmedim doktoruma teslim ettim kendimi dedi ben de öyle yaptım. nar ananas önerenler var rahimde kasılma yapıyor diyip önermeyenler var en iyisi olağan dışı bişey yapmamak. düzenli uyumak protein almak tabi ki iyidir en önemlisi de stresten uzak durmak tabi öyle bi şansın varsa:) rabbim hakkımızda hayırlısını versin. ha bir de bol bol dua edelim:)

İğnelerimi vuruluyorum. Bugün 3. iğneyi vuracağım. Yarın da ikinci kontrolüm olacak. Ben çay kahve ile arası çok olan biri değilim de sabahları bir kupa açık çay, öğlen arasında da bir türk kahvesi illa içiyorum. Diğer tedavilerde kesmiştim. Bunda 3 gündür kesmedim. Transferden sonra keserim belki de. Stresten de uzak durmaya çalışıyorum da kendi içimizde yarattığımız stres hepsinden beter. Dışarıdan kimse bir şey yapmasa da.

Aynen canım aynen valla ömrümüz beklemekle geçiyor sonu güzel olur inşallah:KK66: benim de bugun doktor kontrolüm vardı doktor 12 ye yakın yumurta saydı 9 ve 10 mm iyi gidiyor dedi insallh hep bu şekilde iyi gider
Maşallah güzel gidiyor yumurtaların. İnşallah Çok kaliteli yumurtaların olur.Hepsi de döllenir.

Back
X