Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

:KK19:Kızlarr, hayırlısıyla transferim oldu. Böyle güzel grubun böyle güzel insanlarından biriyle tanışmak ta nasip oldu. Karpuzcilek_d Karpuzcilek_d ile tanışmak süper oldu çok mutlu oldum. Test tarihim de belli 2 mart. Nasıl geçer şimdi bu zaman???
Canım hayırlı olsun sıkı sıkı tutunsun bebişin bir daha hiç bırakmasın inşallahhhhh.. Ben bile şimdiden transfer sonrası nasıl geçer diye düşünüyorum rabbim santını bol versin...

Kızlar selam bugün doktor kontrolüm vardı. Sağ ve sol da toplam 15 yumurta var,12/13/14 mm şuan. Endomedrium 7.5 olmuş çarşamba büyük ihtimalle opum var...
Jonguil canım seninle çok benziyor değerlerimiz aramızda da tam bir hafta olacah biliyosun benim de dün opum vardı rabbim kolay getirsin inşalahhhhh

Kızlar Günaydın .elimden geldikçe listeyi güncel tutacağım,liste de adı olanlar lütfen bilgileri güncel tutmak açısından bilgiler yenilendikce bilgilendirin. Listeye adını yazdırmak isteyen bana alıntı yapsın. Aktif takip edenler adını yazdırsın lütfen bir gün girip 15 gün sonra giren birinin bilgileri güncel olmaz:KK48: o yüzden lütfen adını yazdıranlar bilgileri Güncel tutmak için beni bilgilendirin:KK52:
Btlsrdr yarın opu olucak

:KK47::KK47::KK47:Kızlar bu arada doktorum aradı heyecanla beklediğim haberimi verdi 7 tane çok güzel embri bebişim oluşmuş inşallah güzel güzel devam ederler gelişmeye. 5. Güne giderlerse nazlılar pazartesi transferim var
Ohhh ohh maşallah canım süper bir haber hadi hayırlısı olsun canım insallh kaliteli bi şekilde devam eder;)

:KK19:Kızlarr, hayırlısıyla transferim oldu. Böyle güzel grubun böyle güzel insanlarından biriyle tanışmak ta nasip oldu. Karpuzcilek_d Karpuzcilek_d ile tanışmak süper oldu çok mutlu oldum. Test tarihim de belli 2 mart. Nasıl geçer şimdi bu zaman???

Hayırlısı olsun, sımsıkı tutunsun, hayırlı evlat olsun inşallah. hep beraber dertleşe dertleşe geçireceğiz zamanı :)

ŞUBAT TÜP BEBEK SON DURUM LİSTESİ

SERSENIS87:HAMILE:anneadayı:

JONGUIL:Tedavi aşamasında:KK49:

KARŞIPENCEREDEKIKARGA:Tedavi aşamasında:KK49:

BTLSRDR:Tedavi aşamasında:KK49:

DILAYLAY:Tedavi aşamasında:KK49:

DOGA14:Tedavi aşamasında:KK49:

DIANTHUS : 2 Mart test tarihi:KK17:

NURSE51:28 şubat test tarihi:KK17:

GYGRY:28 şubat test tarihi:KK17:

MİNİSSS:27 şubat test tarihi:KK17:

SEVIL35:25 şubat test tarihi:KK17:

MUALLIME54:24 şubat test tarih:KK17:

321BIETEN: 23 Şubat test tarihi:KK17:

NEŞELI41: 21 Şubat test tarihî:KK17:

TUGCESERDAR: 28 yumurta toplandı,15 yumurta döllendi.Beklemede:KK55:

CEREN20: Transfer için adet olmayı bekliyor:KK69:

SPRING2014:9 yumurta toplandı,7 si döllendi.transfer için bekliyor:KK69:

DNZDERYA: 10 yumurta toplandı, 7 tane döllendi. transfer için bekliyor:KK69:

KARPUZCiLEK:6 yumurta toplandı, transfer için bekliyor:KK69:

:KK47::KK47::KK47:
canim benim bende cok mutlu oldum seninle tanismaktan hatta transfere gonderirken sarilacaktim boynuna :KK66: bebislerin sana sımsıkı tutunacak insallah hersey guzel olacak..test suresine kadar da burada hep beraber dayanicaz.. :KK66:
Canım gerçekten değişik bir tecrübe oldu seninle yüzyüze tanışmak. İyi dileklerin için teşekkür ederim. Seninde güzel güzel bölünüp annelerindeki yerlerine yerleşsinler. Transferi haber verirsin canımcım.

Canım hayırlı olsun sıkı sıkı tutunsun bebişin bir daha hiç bırakmasın inşallahhhhh.. Ben bile şimdiden transfer sonrası nasıl geçer diye düşünüyorum rabbim santını bol versin...

Canım çok teşekkür ediyorum. Valla bir gün bile geçmek bilmedi. Allah hepimize sabır versin

Back
X