Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

Canım selam nasılsın? ? Bebislerle dinleniyorsun değil mi :KK66: Beni aramadilar hala :KK43: Sana opu dan ne kadar sonra haber vermişlerdi?
Canim 2 tedavimdede sabah erken aradilar.hemen hemen 24 saat sonra.merakta kalma.kapidaki aylin yada busra hnma soyle seni embriyologa baglasin kendin sor
Yada sertac hocaya sor.ama o da son hallerinden haberi yoksa embriyologla gorusup doneyim sana dicek.sen direk kendinde gorusebilirsin.

Canim 2 tedavimdede sabah erken aradilar.hemen hemen 24 saat sonra.merakta kalma.kapidaki aylin yada busra hnma soyle seni embriyologa baglasin kendin sor
Yada sertac hocaya sor.ama o da son hallerinden haberi yoksa embriyologla gorusup doneyim sana dicek.sen direk kendinde gorusebilirsin.

Dayanamadım aradım canım Aylin sizi arayacaklar bugün ben tekrardan iletiyorum aradiginizi dedi :KK69:Cok sagol

ŞUBAT TÜP BEBEK SON DURUM LİSTESİ

SERSENIS87:HAMILE:anneadayı:

JONGUIL:Tedavi aşamasında:KK49:

KARŞIPENCEREDEKIKARGA:Tedavi aşamasında:KK49:

BTLSRDR:Tedavi aşamasında:KK49:

DILAYLAY:Tedavi aşamasında:KK49:

DOGA14:Tedavi aşamasında:KK49:

DIANTHUS : 2 Mart test tarihi:KK17:

NURSE51:28 şubat test tarihi:KK17:

GYGRY:28 şubat test tarihi:KK17:

MİNİSSS:27 şubat test tarihi:KK17:

SEVIL35:25 şubat test tarihi:KK17:

MUALLIME54:24 şubat test tarih:KK17:

321BIETEN: 23 Şubat test tarihi:KK17:

NEŞELI41: 21 Şubat test tarihî:KK17:

TUGCESERDAR: 28 yumurta toplandı,15 yumurta döllendi.Beklemede:KK55:

CEREN20: Transfer için adet olmayı bekliyor:KK69:

SPRING2014:9 yumurta toplandı,7 si döllendi.transfer için bekliyor:KK69:

DNZDERYA: 10 yumurta toplandı, 7 tane döllendi. transfer için bekliyor:KK69:

KARPUZCiLEK:6 yumurta toplandı, transfer için bekliyor:KK69:

ben izmitteyim oturuyorum cnm..
bülent tıraş adına araştırmalar yapıyorum.. epey geniş bir hasta potansiyeli var. yazılanların biir çoğu güsel sonuçlar. yaptığı ve başarılı olduğu çok tedavi var gibi görünüyor..
senin tedavin ne zaman başlıyor
Bugün adet oldum pazar kapalı olduğu için mecbur yarın gitcem inşallah:KK55:

ŞUBAT TÜP BEBEK SON DURUM LİSTESİ

SERSENIS87:HAMILE:anneadayı:

JONGUIL:Tedavi aşamasında:KK49:

KARŞIPENCEREDEKIKARGA:Tedavi aşamasında:KK49:

BTLSRDR:Tedavi aşamasında:KK49:

DILAYLAY:Tedavi aşamasında:KK49:

DOGA14:Tedavi aşamasında:KK49:

DIANTHUS : 2 Mart test tarihi:KK17:

NURSE51:28 şubat test tarihi:KK17:

GYGRY:28 şubat test tarihi:KK17:

MİNİSSS:27 şubat test tarihi:KK17:

SEVIL35:25 şubat test tarihi:KK17:

MUALLIME54:24 şubat test tarih:KK17:

321BIETEN: 23 Şubat test tarihi:KK17:

NEŞELI41: 21 Şubat test tarihî:KK17:

TUGCESERDAR: 28 yumurta toplandı,15 yumurta döllendi.Beklemede:KK55:

CEREN20: Transfer için adet olmayı bekliyor:KK69:

SPRING2014:9 yumurta toplandı,7 si döllendi.transfer için bekliyor:KK69:

DNZDERYA: 10 yumurta toplandı, 7 tane döllendi. transfer için bekliyor:KK69:

KARPUZCiLEK:6 yumurta toplandı, transfer için bekliyor:KK69:
ne güzell maasallah topigimiz senlendi. insallah hepimizden hep iyi haberler aliriz:nazar::nazar:

Hosbulduk suan daha ilac kullaniyorym nasil bir surec ben normalde cok stresli biriyim ama stres yapmak istemiyorum bana yardimci olursunu insallah
bak sana ilk tüyo bu işte sende olması gereken son şey stres. bu tedavi iyi kötü herşeyi götürür ama stresi asla. elimizden geldiğince yardımcı oluruz aklına ne takılırsa hiç çekinmeden sor illa ki cevabını alırsın canım herşey gönlünce olsun

Kızlar herkese hayirli cumalar diliyorum. Bende bugün adet oldum. Yarın tedaviye başlıyorum :KK56: Dualarinizi esirgemeyin nolur :KK68:
oooo demek geldi heyecanla beklenen kırmızılar vatana millete hayırlı olsun.:KK73: hadi bakalım devamı da su gibi akıp geçsin yuvan kucağın şenlensin inşallahh

Canım gözün aydın çok sevindim. Yarın bebeğinle buluşuyorsun ne güzel rabbim yardımcın olsun:KK66:
amin cümlemizin insallah :KK68:

Kızlar herkese hayirli cumalar diliyorum. Bende bugün adet oldum. Yarın tedaviye başlıyorum :KK56: Dualarinizi esirgemeyin nolur :KK68:
tadivin hayirli olsun.insallah saglikla bebegine kavusursun bu tedavinde

Hosbulduk suan daha ilac kullaniyorym nasil bir surec ben normalde cok stresli biriyim ama stres yapmak istemiyorum bana yardimci olursunu insallah
stresi oldugunca kendinden uzak tutmaya calis. ailem ve arkadaslarim artik ben den herseyi gizler oldu. ben de cok hassas bir insanim bunu da bildikleri icin bana hic bisey yansitmiyolar:oops:

Stres en büyük baş belamız sanırım bu dönemde ve ebnde oluşan duygusallık herşeye ağlar oldum.Sanırım kaprisli olmaya başladım ne hormonmuş arkadaş :eek:

bak sana ilk tüyo bu işte sende olması gereken son şey stres. bu tedavi iyi kötü herşeyi götürür ama stresi asla. elimizden geldiğince yardımcı oluruz aklına ne takılırsa hiç çekinmeden sor illa ki cevabını alırsın canım herşey gönlünce olsun
Insallah yapmam ya sizin durum ne bebek var mi

Back
X