• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

Kizlar banada 10 15 adim atin evde ywterli demislerdi acaba dahami fazla yurumek gerek:KK17:

Kizlar ben transferden hemen sonra yatk istrahatime gectikten snra basladim oksurmeye hapsirmaya bogazim gicik yapti dr sordum bsey olmaz dedi ama acaba o yuzdenmi tutmadi cunku bogulacak gibi oluyodum ve grip olmustum:KK12:

Canim insallah pozitifleri görürsün insallah bebisin simsiki tutunmustur
Sagolasin canim. RABBIM hayirli ise hepimize verecektir elbet. Ben ona tevekkul ettim. Ona teslimim. O ol derse olacak. Olmazsa da ondan oldugunu bilip tevekkulle yaklasmak lazim...RABBIM gonlunuzdekini versin sizlerede insalah hayirlisiyla

Kizlar ben transferden hemen sonra yatk istrahatime gectikten snra basladim oksurmeye hapsirmaya bogazim gicik yapti dr sordum bsey olmaz dedi ama acaba o yuzdenmi tutmadi cunku bogulacak gibi oluyodum ve grip olmustum:KK12:
Yok canım zaten embiryo transferden yarım saat sonra tuttuysa tutuyor tatlım hiç onları kafana takma rabbim bilir nasip kısmet canım;)

ama nasıl söylemezler ya.benim hem aşı tedavimde hemde tüp tedavimde ikisinde de verdiler ve kesin yürümem gerektigini söyldiler.hatta pestilim çıkıyodu her gün her gün yürü :KK43: yoksa bana söylennde mi sıkıntı var :KK43:
Banada yürümem gerektiğini söylediler 10-15 dk yeterli dediler, evin içinde pek yürüme fırsatım olmuyor, hergün ekmek almaya çıkıyorum böylece ekmeğimide almış oluyorum:KK25:

Back
X