• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

Sersem gibiyim :) O kadar çok kasmisim ki kendimi suan ruyada gibiyim:)) Büyük ihtimalle yarın ben de senin gibi dusunucem :KK66:
Evet adet sancısı gibi belirti bende transferden beri vardı başlarda sanırım opunun etkisiyle oldu..sonra hafifledi..haftasonundan beri de şiddeti arttı. Dün akşam koltukta otururken öyle bir batma oldu ki nefesim kesildi resmen..hala da arada oluyor gülünce falan canım yanıyor.
Bir de midemde tokluk hissi var çok yemek yersem midem bulanmaya başlıyor. Hımm bir de feci bel agrim var, bacak aralarında da agri oluyor..Bugüne kadar okuduğum belirtileri yaşıyorum hala çok garip geliyor :KK48:
Hay maşallah allahım çok şükür bir zafer daha gözün aydın canım allahım güzel yüzünü onur boyu güldürsün bebisinle ....

ŞUBAT TÜP BEBEK SON DURUM LİSTESİ

@serzenis87 :HAMILE:anneadayı: 5. Gün embiryosu, tek transfer:KK66:

miniss miniss : HAMILE:anneadayı:

dianthus dianthus : HAMILE:anneadayı: 3. Gün embiryosu,2 tane transfer edildi:KK66:

gygry gygry : HAMILE:anneadayı:5. Gün embiryosu, 2 tane transfer edildi:KK66:

Spring2014 Spring2014 : HAMILE:anneadayı:5. Gün embiryosu,2 tane transfer edildi:KK66:

A ahalli : HAMILE:anneadayı: 5. Gün embiryosu transfer edildi;)

I ilk_snf : HAMILE:anneadayı:

Karpuzcilek_d Karpuzcilek_d : HAMILE:anneadayı:2. Gün embiryosu transfer edildi;)

admad admad : tedavi aşamasında:KK49:

dilaylay dilaylay : Tedavi aşamasında:KK49:

AsoKa AsoKa : Tedavi aşamasında:KK49:

S Sky_sun : 12 Mart test tarihi :KK17:

Doga14 Doga14 : 10 mart test tarihi:KK17:

R ravza54 : 9 mart test tarihi:KK17:

@shrkrsgr: 7 Mart test tarihi:KK17:

papyonkilikli papyonkilikli :7Mart test tarihi:KK17:

dnzderya dnzderya : Negatif:KK43:

miranaz05 miranaz05 : 5 Mart test tarihi:KK17:

@hln21 : negatif:KK43:

T topik26 : 4 Mart test tarihi:KK17:

E EgecanYagmur : Negatif:KK43:

sevil35 sevil35 : Negatif :KK43:

M muallime54 : Negatif:KK43:

321bieten 321bieten : Negatif:KK43:

neseli41 neseli41 : Negatif:KK43:

Enigma79 Enigma79 : Negatif:KK43:

nurse51 nurse51 : Negatif :KK43:

@tugceserdar: 28 yumurta toplandı,15 yumurta döllendi.Beklemede:KK55:

ceren20 ceren20 : Transfer için adet olmayı bekliyor:KK69:

btlsrdr btlsrdr :16 yumurta toplandı,11 yumurta döllendi.transfer için bekliyor:KK69:

Aldım sonucumu kızlar :KK71::KK71::KK71: 140 degerim hala inanamiyorum ruyada gibiyim Allahim bekleyen isteyen herkese yasatsin insallah bu mutlulugu :KK36:
Ayyy canim simdi gordum ve cokkkkk sevindim.tebrik ederim.
Bak gordunmu 2.gune 5.gune bakmiyor bu isler.yeterki rabbim nasip etsin.
Kucagina al hayirlisiyla canim.
Insallah sertac hoca bu basarisini bi sonraki ay bendede gosterir canim yaaa.banada dua et hamis hamis.

Bismillahirrahmanirahim,
Evet sevgili kızçelerim aralık ve ocak ta olan iki başarısız aşılamadan sonra bir adet dönemi boyunca ilk sayfadan itibaren sizleri okuyarak güldüm ağladım sevindim üzüldüm ve tüp bebek için ilk görüşme günü olan bu güne kadar geldim çok şükür bütün tahlil ultrason falan filan normal çıktı ve ben 150 mg ilk menogon iğnemi vuruldum bile şuan itibari ile S Sky_sun ekle bacım listeye teskere bekleyen bir tertip daha

ŞUBAT TÜP BEBEK SON DURUM LİSTESİ

@serzenis87 :HAMILE:anneadayı: 5. Gün embiryosu, tek transfer:KK66:

miniss miniss : HAMILE:anneadayı:

dianthus dianthus : HAMILE:anneadayı: 3. Gün embiryosu,2 tane transfer edildi:KK66:

gygry gygry : HAMILE:anneadayı:5. Gün embiryosu, 2 tane transfer edildi:KK66:

Spring2014 Spring2014 : HAMILE:anneadayı:5. Gün embiryosu,2 tane transfer edildi:KK66:

A ahalli : HAMILE:anneadayı: 5. Gün embiryosu transfer edildi:KK66:

I ilk_snf : HAMILE:anneadayı:

Karpuzcilek_d Karpuzcilek_d : HAMILE:anneadayı:2. Gün embiryosu transfer edildi:KK66:

admad admad : tedavi aşamasında:KK49:

demit demit : tedavi aşamasında:KK49:

dilaylay dilaylay : Tedavi aşamasında:KK49:

AsoKa AsoKa : Tedavi aşamasında:KK49:

S Sky_sun : 12 Mart test tarihi :KK17:

Doga14 Doga14 : 10 mart test tarihi:KK17:

R ravza54 : 9 mart test tarihi:KK17:

@shrkrsgr: 7 Mart test tarihi:KK17:

papyonkilikli papyonkilikli :7Mart test tarihi:KK17:

dnzderya dnzderya : Negatif:KK43:

miranaz05 miranaz05 : 5 Mart test tarihi:KK17:

@hln21 : negatif:KK43:

T topik26 : 4 Mart test tarihi:KK17:

E EgecanYagmur : Negatif:KK43:

sevil35 sevil35 : Negatif :KK43:

M muallime54 : Negatif:KK43:

321bieten 321bieten : Negatif:KK43:

neseli41 neseli41 : Negatif:KK43:

Enigma79 Enigma79 : Negatif:KK43:

nurse51 nurse51 : Negatif :KK43:

@tugceserdar: 28 yumurta toplandı,15 yumurta döllendi.Beklemede:KK55:

ceren20 ceren20 : Transfer için adet olmayı bekliyor:KK69:

btlsrdr btlsrdr :16 yumurta toplandı,11 yumurta döllendi.transfer için bekliyor:KK69:

Bismillahirrahmanirahim,
Evet sevgili kızçelerim aralık ve ocak ta olan iki başarısız aşılamadan sonra bir adet dönemi boyunca ilk sayfadan itibaren sizleri okuyarak güldüm ağladım sevindim üzüldüm ve tüp bebek için ilk görüşme günü olan bu güne kadar geldim çok şükür bütün tahlil ultrason falan filan normal çıktı ve ben 150 mg ilk menogon iğnemi vuruldum bile şuan itibari ile S Sky_sun ekle bacım listeye teskere bekleyen bir tertip daha
tedavin hayırlı olsun canım;) ekledim

Ayyy canim simdi gordum ve cokkkkk sevindim.tebrik ederim.
Bak gordunmu 2.gune 5.gune bakmiyor bu isler.yeterki rabbim nasip etsin.
Kucagina al hayirlisiyla canim.
Insallah sertac hoca bu basarisini bi sonraki ay bendede gosterir canim yaaa.banada dua et hamis hamis.

Sağol tatlımmm valla çok korkuyordum 2. gün diye, sonra yurt dışındaki forumlarda okudum orada genelde 2. gün embriyosu transfer ediyorlarmış, o biraz rahatlatmıştı bir sürü sağlıklı bebeği olan insan yorum yapmış...Genart la doğru bir seçim yapmışım gerçekten, inşallah sende olumlu sonucu alacaksın ;) Ne zaman kafana takılan birşey olursa sor mutlaka..Yarın arayacağım bakalım Sertaç Bey i de ;)

Bismillahirrahmanirahim,
Tedavin hayirli olsun canim insallah askerligin cok sûrmez cabucak safagin gelir muradini almak nasib olur

Sağol tatlımmm valla çok korkuyordum 2. gün diye, sonra yurt dışındaki forumlarda okudum orada genelde 2. gün embriyosu transfer ediyorlarmış, o biraz rahatlatmıştı bir sürü sağlıklı bebeği olan insan yorum yapmış...Genart la doğru bir seçim yapmışım gerçekten, inşallah sende olumlu sonucu alacaksın :KK66: Ne zaman kafana takılan birşey olursa sor mutlaka..Yarın arayacağım bakalım Sertaç Bey i de :KK66:
ayyy canımmm ne güzel ne mutlu sana...inşallah zaman çabucak geçsin hayırlısı ile kucağına al yavrunu...
Sertaç beyde çok sevincek bugün.
bende korkularla heyecanla zamanın geçmesini ve hemen başlamayı bekliyorum.
bu heyecanlı zamanda umut oldun banada...
tekrarrr çok tebrikkk ediyorum.
bende tedavim başlayınca haber veririm sana.kuzucuğunla bana dua edersiniz olurmu???

Bismillahirrahmanirahim,
hosgeldin tevadavin hayirli olsun. saglikla hayirlisiyla pozitif olsun insallah

gunaydın kızlar bı kac gundur gıremıyorum. evde net yok ıs yerınden gırıyorum. cok sukur tedavıme basladım bugun 6. gunu ıynelerın suan uc tane ıyne vuruluyorum ıkı gobekten bır kalcadan. valla delık desık oldum. sıze bısıy sormak ıstıyorum. ılk doktora gıttıgımde cok fazla yumurtan var dedı. bu guzel bısıymıs ama dedıkı yumurtan cok oldugu ıcın su toplayabılırsın dedı o zaman transverını yapmam dedı. boyle bısıy yasadınızmı yada duydunuzmu. bıde 3 ıyne cokmu. bırı gonalf, bırı menagon bırıde degısık bı ıyne hazır sırıngada onları vuruluyorum.

Back
X