Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım, tedavin hayırlı olsun. Yumurtanın çok olmasından ziyade kalitesi önemli. Ne kadar çok olursa o kadar kaliteli şansın var yani. Grubumuzda var bahsettiğin sorunu yaşayan arkadaşlar. Ohss, çok yumurta toplananlarda oluyor. Sadece transfer için beklemen gerekiyor. Bu da çok sıkıntılı birşey değil yani. Güzel sonuçların olsun inşallah.gunaydın kızlar bı kac gundur gıremıyorum. evde net yok ıs yerınden gırıyorum. cok sukur tedavıme basladım bugun 6. gunu ıynelerın suan uc tane ıyne vuruluyorum ıkı gobekten bır kalcadan. valla delık desık oldum. sıze bısıy sormak ıstıyorum. ılk doktora gıttıgımde cok fazla yumurtan var dedı. bu guzel bısıymıs ama dedıkı yumurtan cok oldugu ıcın su toplayabılırsın dedı o zaman transverını yapmam dedı. boyle bısıy yasadınızmı yada duydunuzmu. bıde 3 ıyne cokmu. bırı gonalf, bırı menagon bırıde degısık bı ıyne hazır sırıngada onları vuruluyorum.
No panikkkk, günaydın sana da canım. Tutunma kanaması olacak diye bir şart yok endişe etme tatlım. Her kadına göre farklı oluyor. Ayrıca normal gebeliklerde gebeliğin idrarda görülebilmesi için adetin 10 gün geçmesi gerekiyor biliyorsun. Bizler için en garantisi kan tahlili. Yarın güzel sonuçlarını alırız inşallah...Gunaydin arkadaslar evde test yaptim hicbise cikmadiiii(( sizce yarin kanda cikarmi birde benim tutunma kanamasi olmadi illa olmasimi gerek Allahim yardim et
canim @duyibo arkadasimiza yazmistim o yeni basladi tedaviyetedavin hayırlı olsun canım..bebısıne bıran once kavusursun ınsallahhhh
esekkur ederım cevabın ıcın ınsallah kalıtelı yumurtalarımız olur. ınsallah su da toplamaz. bısıy daha sormak ıstıyorum. daha once okudum gıbı hatırlıyorum, doktorda soyledı sıslık falan olur dıye. ama bende olmadı..Canım, tedavin hayırlı olsun. Yumurtanın çok olmasından ziyade kalitesi önemli. Ne kadar çok olursa o kadar kaliteli şansın var yani. Grubumuzda var bahsettiğin sorunu yaşayan arkadaşlar. Ohss, çok yumurta toplananlarda oluyor. Sadece transfer için beklemen gerekiyor. Bu da çok sıkıntılı birşey değil yani. Güzel sonuçların olsun inşallah.
evet canim tami tamina ayni
canim her vücut farkli tepki gösteriyo. bazilarinda sislik, gaz, uyku oluyor. fakat bazilari hicbirsey hissetmiyoesekkur ederım cevabın ıcın ınsallah kalıtelı yumurtalarımız olur. ınsallah su da toplamaz. bısıy daha sormak ıstıyorum. daha once okudum gıbı hatırlıyorum, doktorda soyledı sıslık falan olur dıye. ama bende olmadı..
Söylediğim gibi her kadının ilaçlara tedaviye verdiği tepki farklı..esekkur ederım cevabın ıcın ınsallah kalıtelı yumurtalarımız olur. ınsallah su da toplamaz. bısıy daha sormak ıstıyorum. daha once okudum gıbı hatırlıyorum, doktorda soyledı sıslık falan olur dıye. ama bende olmadı..
Ah canım ya, ben hala inanamıyorum. Ultrasonda keseyi ve kalp atışlarını görünce inanıp rahatlayacağım inşallah. Sağlıcakla yavrularımız olsun hepimizin...evet canim tami tamina ayniallah insallah saglikla elimizede almayi nasip eder
ben de senin gibi biraz tedirginim. ama normal galibaburda kan tahlilini 1 hafta sonra tekrarliyorlar haftaya pazartesi kan vericem tekrar. 1 hafta sonrada ilk ultrason insallahhh
![]()
aynen canim. amin hepimizin insallahAh canım ya, ben hala inanamıyorum. Ultrasonda keseyi ve kalp atışlarını görünce inanıp rahatlayacağım inşallah. Sağlıcakla yavrularımız olsun hepimizin...
Tamam kuzum no panik:) Allahin izniyle yarin hep birlikte ogrenecizzzuu.senin kanaman oldumu arkadasim bide asiri sivi akintim var anam hhamile olsam aha dogum basladi diycem kiz:))))No panikkkk, günaydın sana da canım. Tutunma kanaması olacak diye bir şart yok endişe etme tatlım. Her kadına göre farklı oluyor. Ayrıca normal gebeliklerde gebeliğin idrarda görülebilmesi için adetin 10 gün geçmesi gerekiyor biliyorsun. Bizler için en garantisi kan tahlili. Yarın güzel sonuçlarını alırız inşallah...
canim benim de yerlesme kanamasi olmadi.Tamam kuzum no panik:) Allahin izniyle yarin hep birlikte ogrenecizzzuu.senin kanaman oldumu arkadasim bide asiri sivi akintim var anam hhamile olsam aha dogum basladi diycem kiz:))))
Ha ha ha, güldürdün sabah sabah beni. Tatlım akıntının fazla olması bile gebelik belirtisi olabilir diyor doktorlarTamam kuzum no panik:) Allahin izniyle yarin hep birlikte ogrenecizzzuu.senin kanaman oldumu arkadasim bide asiri sivi akintim var anam hhamile olsam aha dogum basladi diycem kiz:))))
Günaydınlar sana da listeci güzeli. Veremedi canım hastane çok kalabalıkmış, bugün verecekti.Günaydın kızlar günümüz aydın olsun inşallah@karsipenceredekikarga dün akşam kan testi verdi mi, sonuç ne kızlar ?
iNSALLAH canim zaten bi gün dr kontrol icin aradi randevum var saat 3 te gidelim bi bakalim ne diycek dr yede diycem bugun kan tahlili yapmak istedigmi .simdi bise anlatim esim cok gulmistu sizde gulun transfer sonrasi igne icin aradilar gittik dr muayene etmek istiyorum dedi odasina gittik nasilsin dedi iyim dedim ama sizin yaninzda daha iyi oluyorum hep sizin yaninizda kalabilirmiyim sonucu alana kadar daha guvende hissesiyorum dedim anam dr le rsim bi guluyo bana nasil :))) ne guluyonuz dedim ne yapim duygulari soyledim alla allahHa ha ha, güldürdün sabah sabah beni. Tatlım akıntının fazla olması bile gebelik belirtisi olabilir diyor doktorlarKan tahlili daha net olur, accıcık kaldı sabır... Benim 5. gün falan kanamam oldu ama ne kanamasıydı doktor da anlamadı. Tahrişten olabilir dedi. Takılma bunlara sonucu gör rahatla inşallah...
Günaydınlar sana da listeci güzeli. Veremedi canım hastane çok kalabalıkmış, bugün verecekti.