- 23 Nisan 2012
- 997
- 2.435
- 333
canim yüreginin güzelligi temizligi yazdiklarini yansiyor..rabbimden dilegim herseyin gönlünce olmasi..
sakin üzülme ben yapi olarak zaten duygusalimdir zaten..stres ve üzüntü en büyük düsman haklisin. ama ben de ikiside vardi. sükür ki bu teshisler konuldugundan beri kendimden uzak tutmaya calisiyorum. stres üzüntü yumurtalik rezervinin de düsmaniymis. .ahh canim ben kimseyi üzemem icim icimi yer. fakat bebisim icin olabilir onu hayirliyla cok diledim rabbimden.
amin arkadasim dermansiz dert rabbim vermesin..sükür ki biz doktorlara gidip sifa bulmaya calisiyoruz.
yazdiklarindan anliyorumki cok güclü bir kadinsin. emeklerinin mükafatini allahin izniyle alicaksin.
bizler hepimiz bebislerimizin kahramini ve süper anneleri olucaz insallah.
O senin güzelliğin.İnşallah hepimiz için iyi olucak. Bu hormonlar ınsanı fena yapıyor.Sen bebişle birlikte iki kişisin duygusallaşman normal. Yaşadığın bütün olumsuzlukları unut. Hepimiz çevremizde bir sürü mucizeler duyuyoruz bak senin mucizende gelmiş. Süper annesini seçmiş. Sen onu üzme o da seni üzmeyecek. Güzel güzel büyüp, dünyaya gelecek.