• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

miranaz05 miranaz05 : NİSAN tedavi başlayacak 1.sırada:KK5:(200 adet)

@@neseli41: MAYIS - HAZİRAN tedaviye başlayacak.:KK5:

@@jonguil:

@@Tgb123:

@ @shrgrhs :

@@dnzderya:

@@hln21 :

@@topik26:

@@EgecanYagmur:

@@sevil35 :

@@muallime54 :

@@321bieten :

@@Enigma79:

@@Zeynep sumra:

@@nurse51 :

kızlar bu listeye herkes tedavisini yazsın ona göre sıraya koyalım ... hadi kızlar mübarek saatlerde cok güzel bir dayanışmaya başlıyoruz .. hepinizden ALLAH razı olsun.... :KK5:[/QUOTE]

Kızlar ben 200 tane okudum bile, her okuyan üzerine toplaya toplaya alıntı yaparsa 70.000 olduğunu anlarız.

@@miranaz05: NİSAN tedavi başlayacak 1.sırada:KK5:

@@jonguil:

@@Tgb123:

@ @shrgrhs :

@@dnzderya:

@@hln21 :

@@topik26:

@@EgecanYagmur:

@@sevil35 :

@@muallime54 :

@@321bieten :

@@Enigma79:

@@Zeynep sumra:

@@nurse51 :

kızlar bu listeye herkes tedavisini yazsın ona göre sıraya koyalım ... hadi kızlar mübarek saatlerde cok güzel bir dayanışmaya başlıyoruz .. hepinizden ALLAH razı olsun.... :KK5:

evde olaydım bende okurdum sizler için. ama dün akşam okudum dua ettim sizler için de... yine ederim akşam inşaAllah.

DUA KARDEŞLİĞİMİZ HAYIRLI OLSUN..... :KK19:

@
miranaz05 miranaz05 : NİSAN tedavi başlayacak 1.sırada:KK5: ...... 6000 ....

@@jonguil:

@@Tgb123:

@ @shrgrhs :

@@dnzderya:

@@hln21 :

@@topik26:

@@EgecanYagmur:

@@sevil35 :

@@muallime54 :

@@321bieten :

@@Enigma79:

@@Zeynep sumra:

@@nurse51 :

kızlar bu listeye herkes tedavisini yazsın ona göre sıraya koyalım ... hadi kızlar mübarek saatlerde cok güzel bir dayanışmaya başlıyoruz .. hepinizden ALLAH razı olsun.... :KK5:

miranaz05 miranaz05 : NİSAN tedavi başlayacak 1.sırada:KK5:(6200 adet)

@@jonguil:

@@Tgb123:

@ @shrgrhs :

@@dnzderya:

@@hln21 :

@@topik26:

@@EgecanYagmur:

@@sevil35 :

@@muallime54 :

@@321bieten :

@@Enigma79:

@@Zeynep sumra:

@@nurse51 :

Kızlar ben 200 tane okudum bile, her okuyan üzerine toplaya toplaya alıntı yaparsa 70.000 olduğunu anlarız.[/QUOTE]

@@miranaz05: NİSAN tedavi başlayacak 1.sırada:KK5: ......6700.....

@@jonguil:

@@Tgb123:

@ @shrgrhs :

@@dnzderya:

@@hln21 :

@@topik26:

@@EgecanYagmur:

@@sevil35 :

@@muallime54 :

@@321bieten :

@@Enigma79:

@@Zeynep sumra:

@@nurse51 :

geçmişler olsun kuzucum. Rabbim evlatlarımızla terbiye etmesin bizleri. onları bize bağışlasın inşallah...

hayırlı cumalar arkadaşlar. bugün keseyi gördük. çok şükür. 10 gün sonra falan kalp atışı duyulurmuş.

Hayırlı olsun canım gözün aydın ;) Masallah:nazar:

geçmişler olsun kuzucum. Rabbim evlatlarımızla terbiye etmesin bizleri. onları bize bağışlasın inşallah...

hayırlı cumalar arkadaşlar. bugün keseyi gördük. çok şükür. 10 gün sonra falan kalp atışı duyulurmuş.
hayırlı olaun heycanı ı attın mı? :)

Back
X