• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

@@miranaz05: NİSAN tedavi başlayacak 1.sırada:KK5:

@@neseli41: MAYIS - HAZİRAN tedaviye başlayacak.:KK5:

@@jonguil:

@@Tgb123:

@ @shrgrhs :

@@dnzderya:

@@hln21 :

@@topik26:

@@EgecanYagmur:

@@sevil35 :

@@muallime54 :

@@321bieten :

@@Enigma79:

@@Zeynep sumra:

@@nurse51 :

kızlar bu listeye herkes tedavisini yazsın ona göre sıraya koyalım ... hadi kızlar mübarek saatlerde cok güzel bir dayanışmaya başlıyoruz .. hepinizden ALLAH razı olsun.... :KK5:

@@miranaz05: NİSAN tedavi başlayacak 1.sırada:KK5: .....7500....

@@sultan1356 : MAYIS tedaviye başlayacak :KK5:

@@jonguil:

@@Tgb123:

@ @shrgrhs :

@@dnzderya:

@@hln21 :

@@topik26:

@@EgecanYagmur:

@@sevil35 :

@@muallime54 :

@@321bieten :

@@Enigma79:

@@Zeynep sumra:

@@nurse51 :

kızlar bu listeye herkes tedavisini yazsın ona göre sıraya koyalım ... hadi kızlar mübarek saatlerde cok güzel bir dayanışmaya başlıyoruz .. hepinizden ALLAH razı olsun.... :KK5:

@@miranaz05: NİSAN tedavi başlayacak 1.sırada:KK5:

@@jonguil:

@@Tgb123:

@ @shrgrhs :

@@dnzderya:

@@hln21 :

@@topik26:

@@EgecanYagmur:

@@sevil35 :

@@muallime54 :

@@321bieten :

@@Enigma79:

@@Zeynep sumra:

@@nurse51 :

çok yaşa emi :) adımı listede görünce sapıttım bir anda benim bitmişti dedim alla alla diyom :) Allah sizden razı olsun bizi bırakmamışsınız :KK19:mayıs haziran bende sil baştan başlayacam nasipse :) ben Rabbime güveniyorum belkide bu süreçte doğal yolla hamile oluruz olmazsada zamanı gelince olacak inşallah...

çok yaşa emi :) adımı listede görünce sapıttım bir anda benim bitmişti dedim alla alla diyom :) Allah sizden razı olsun bizi bırakmamışsınız :KK19:mayıs haziran bende sil baştan başlayacam nasipse :) ben Rabbime güveniyorum belkide bu süreçte doğal yolla hamile oluruz olmazsada zamanı gelince olacak inşallah...
hep birlirliteyiz allahın izniyle hepimiz müjdeyi verene kadar dualarımza devam canım hemen ekliyorum tarihini :)

@@miranaz05: NİSAN tedavi başlayacak 1.sırada:KK5: .....8000....

@@sultan1356 : MAYIS tedaviye başlayacak :KK5:

@@sevil35 : MAYIS tedaviye başlayaca :KK5:

@@jonguil:

@@Tgb123:

@ @shrgrhs :

@@dnzderya:

@@hln21 :

@@topik26:

@@EgecanYagmur:

k

@@muallime54 :

@@321bieten :

@@Enigma79:

@@Zeynep sumra:

@@nurse51 :

Insallahhhh arkadasimm insallahhh

Back
X