- 2 Mayıs 2014
- 3.610
- 7.452
- 208
bu pıhtılaşma testi ve kromozom analizleri nasıl yapılıyor kandan mı bakılıyor bir de günü önemli mi aceba yoksa rastgele gidip yaptırabilir miyim? pgt veya cgh konuşacam doktorumla artık üçüncü deneme olacak hatta bi de iptal var onuda sayarsak 4 yani. hayır bunları da yaptırıp yine olmazsa başka ne kalıyo onu merak ediyorum. bilsem de hepsini istesem:)canım biliyorum zor.ama umudunu kaybetme sakın...maddi engeller çok yoksa bence çok geçmeden başla tedavine.
eminim hem fiziksel hem psikolojik yoruldun.kaç saatlik yol geldin gittin.ama rabbim güç versin inşallah canım.
bende ilk tedavimde 9.haftada bebeğimi kaybettim.doktorum kan pıhtılaşması testlerini istedi.mutlaka yaptır.
kromozon analizide.hatta 3.tedvinde pgt yi dene bence.bide bi test daha vardı.aklımda evde bakıcam akşam sana yazıcam onuda.
kromozon analizinde bir sıkıntı çıkmasa bile döllenme sırasında embriyolar genetik hata verebiliyor.pgt önemli olabilir.
bu arada tşk ederim ilgin için rabbim senin de yüzünü güldürsün hepimizin inşallahhhh