• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

canım okuyorum sizi de yazacak mecalim yok toparlanmaya çalışıyorum araniza döneceğim:KK66: T tugba88guler canım tebrik ederim çok sevindim Rabbim tamamına erdirsin inşallah. negatif sonucu aldıktan iki gün sonra adet oldum ama soğuk ter baş dönmesi mide bulantısı çok kötü oldum evde kimse yoktu hemen aradım annemleri geldiler eşim falan çok kötü oldum adetim yarın bitiyor dua ya katılacağım:KK66:
Cok üzüldüm canim cok gecmis olsunn Allah yardimcin olsun yat dinlen bol bol kuzum bende üc ay önce adetliyken aynisini oldum bunlarin yanina bide ishal olmustum iki gûn hastahanede yattim anlarim seni dikkat et kendine cok:KK19:

canım 5 hafta daha ,Rabbim nasip ederse haftaya cmt kalp atışı için gidicez. vajinal bakmadı karından baktı belki vajinal baksaydı daha net olurdu. :KK66:
Himm anladimm canim yanlis anlama burda 6 haftalik yazioyaya ondan sordum insallah cancazim bebisinide pitpitlarida duyarsin benim dok. Bana hic karindan bakmio hep vajinal ultrasyon dan bakio 4 senedir nedense

arkadaslar hepinizi kucakliyorum. hamislerimizi tebrik ediorum.
kizlar biz bugün vajinal ultrasonla cok sükür bebisimizi gördüm kalp atisini dinletmedi ama gösterdi pit pit maasallah:KK46::nazar::nazar:
ben onu verene kurban olurum. allahim hepinize nerde isteyen hasret ceken varsa nasip etsin insallahhh:KK68::KK68::KK68:
Hayirli olsun canim ilk önce Allah im negatif alip hasretceken arkadaslarima da nasib etsin sonra biz bekleyenlere Allah im sag salim kucagina alcagin günleride göstersin insallah

Kizlar S Sky_sun den haber alan varmi nasil aysesahra aysesahra canim sen napiosun nezaman tedavin
canım biraz ara vereceğiz arka arkaya üç defa biraz fazla geldi... önümüzdeki adetten sonra laparoskopi olup dinlenmeye çekileceğim...ben hep buralardayım mutluluklarınızla mutlu oluyorum ..negatif alan arkadaşlarla üzülüyorum ...ayrıca hepinizide öpüyorum bacılarıııııım ...:KK15:

canım biraz ara vereceğiz arka arkaya üç defa biraz fazla geldi... önümüzdeki adetten sonra laparoskopi olup dinlenmeye çekileceğim...ben hep buralardayım mutluluklarınızla mutlu oluyorum ..negatif alan arkadaşlarla üzülüyorum ...ayrıca hepinizide öpüyorum bacılarıııııım ...:KK15:
Canim benim insallah birgûn emeginin karsiligini alacaksin arada yaz ama sonucu felan insallah melegin ansizin gelir Allah yardimcin olsun arkadasim:KK19::KK36:

arkadaslar hepinizi kucakliyorum. hamislerimizi tebrik ediorum.
kizlar biz bugün vajinal ultrasonla cok sükür bebisimizi gördüm kalp atisini dinletmedi ama gösterdi pit pit maasallah:KK46::nazar::nazar:
ben onu verene kurban olurum. allahim hepinize nerde isteyen hasret ceken varsa nasip etsin insallahhh:KK68::KK68::KK68:
hay maşallahh ;)

Evet canım inşallah listede geri kalanlar pozitif olur:KK66:
Canim cok gecmis olsun. Insallah bir an once toparlanirsin.Allah sifa versin. Uzulme demek kolay biliyorum ama daha yasin genc. Insallah tedaviye gerek kalmadan kendiliginden olur. Hem ilaclarin etkisi gecmeden bu ay deneyin ovulasyon tarihine gore. Bizlerden de ayrilma. Sen de dualarimizdasin. Senin de normal yolla olmasi icin dua edelim. Bu arada ben adet oldum. Tedaviye basladim. Beni de guncelleyebilirsin. :KK19:

Canim cok gecmis olsun. Insallah bir an once toparlanirsin.Allah sifa versin. Uzulme demek kolay biliyorum ama daha yasin genc. Insallah tedaviye gerek kalmadan kendiliginden olur. Hem ilaclarin etkisi gecmeden bu ay deneyin ovulasyon tarihine gore. Bizlerden de ayrilma. Sen de dualarimizdasin. Senin de normal yolla olmasi icin dua edelim. Bu arada ben adet oldum. Tedaviye basladim. Beni de guncelleyebilirsin. :KK19:
Sağol canım allah razı olsun. Hergün takip ediyorum sizleri ne kadar yazmaSam bile aranızdayım canım en son Bana dua okuruz ilk önce tedavi deki arkadaslara okuruz adetim bitmek üzere bende okuyacağım;)

ŞUBAT TÜP BEBEK SON DURUM LİSTESİ

R ravza54 : HAMILE:anneadayı:

@serzenis87 :HAMILE:anneadayı: 5. Gün embiryosu, tek transfer:KK66:

Doga14 Doga14 : HAMILE:anneadayı: 5. Gün embiryosu transfer edildi:KK66:

miniss miniss : HAMILE:anneadayı:

dianthus dianthus : HAMILE:anneadayı: 3. Gün embiryosu,2 tane transfer edildi:KK66:

papyonkilikli papyonkilikli : HAMILE:anneadayı: 3. Gün embiryosu transfer edildi:KK66:

Annecik75 Annecik75 : HAMILE:anneadayı: 3 . Gün embiryosu, 2 tane transfer edildi :KK66:

izmirinsani izmirinsani : HAMILE:anneadayı:3. Gün embiryosu, 2 tane transfer edildi:KK66:

gygry gygry : HAMILE:anneadayı:5. Gün embiryosu, 2 tane transfer edildi:KK66:

Spring2014 Spring2014 : HAMILE:anneadayı:5. Gün embiryosu,2 tane transfer edildi:KK66:

A ahalli : HAMILE:anneadayı: 5. Gün embiryosu transfer edildi:KK66:

T tugba88guler : HAMILE:anneadayı: 5. Gün embiryosu transfer edildi;)

I ilk_snf : HAMILE:anneadayı:

Karpuzcilek_d Karpuzcilek_d : HAMILE:anneadayı:2. Gün embiryo transfer edildi:KK66:

ceren20 ceren20 : tedavi aşamasında:KK49:

@duyibo: tedavi aşamasında:KK49:

sedef21 sedef21 : tedavi aşamasında:KK49:

@serenalar : 28 Mart test tarihi:KK17:

admad admad : 21 Mart test tarihi:KK17:

dilaylay dilaylay : Negatif:KK19:

AsoKa AsoKa : 17 mart test tarihi?

T timse : Negatif:KK19:

S Sky_sun : Negatif:KK19:

T Tgb123 : Negatif:KK19:

aysesahra aysesahra : Negatif:KK19:

@dnzderya: Negatif:KK19:

miranaz05 miranaz05 : Negatif:KK19:

@hln21 : negatif:KK19:

T topik26 : Negatif:KK19:

E EgecanYagmur : Negatif:KK19:

sevil35 sevil35 : Negatif :KK19:

M muallime54 : Negatif:KK19:

321bieten 321bieten : Negatif:KK19:

neseli41 neseli41 : Negatif:KK19:

Enigma79 Enigma79 : Negatif:KK19:

Z Zeynep sumra : Negatif :KK19:

nurse51 nurse51 : Negatif :KK19:

@tugceserdar: 28

btlsrdr btlsrdr :16 yumurta toplandı,11 yumurta döllendi.transfer için bekliyor:KK69:

E esmeray_25 : 12 yumurta toplandı, 9 yumurta döllendi.transfer için bekliyor:KK69:

astaravistama astaravistama : transfer için bekliyor :KK69:

Son düzenleme:
Canım benim ilk tüp bebek denemem de negatif sonucu alır almaz ikinci gün adet oldum ikinci adetim normal zamanında geldi yani gecikme olmadı.

Sağol cevapladigin için, benim ilk kez gecikiyor. Adet olacagim gün ve ertesi gün ayni regl olucak gibiydim. Birde tüp bebekteki gibi sağ kasigim karnim çok agridi.simdi hic belirti yok.

Back
X