Datlım benim doktorumun söylediği birşey var, yanlış yapılan iğne pozitif olur diye. Ben de seninkine benzer şeyler yaşamıştım. Doktorum OPU dan önceki iğnemi 21:30 da yapmamı sıkı sıkı tembihlemişti. Ben de tabiki saati kaçırıp 22:30' da vurundum. Aksilikler daha bitmedi, OPU günü saat 09:30' da muhakkak hastanede hazır bulunmam söylendi. Şubat ayıydı ve ben Eskişehir'den Ankara'ya trenle gidip geliyordum, geç kalmamak adına trenimi 08:00' e almıştım. Ancak eşimle treni kaçırdık, tabi ben de keçileri kaçırdım. Nasıl ağlıyorum yumurtalarım çatlayacak ve yetişemeyeceğim diye. Hemen doktorumu aradım sakin ol, bir saat gecikme çok birşey değiştirmez diye. Her yer kar trenler rötarlı, ben hıçkıra hıçkıra garda ağlıyorum, etrafımdakilerin tuhaf bakışlarına aldırmadan. Neyse bir sonraki trende Allah'tan yer varmış ve hastaneye geçte olsa varabildik ve netice Oğluşum çok şükür ki benimle. Çok zor bir gündü, aklıma geldikçe hala içim sızlıyor. Neyse tatlım çok uzattım senin de hikayen var işte pozitif sonrası anlatabileceğin. Umarım senin aksiliklerin de pozitifin olur.