• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

Canım çok sevindim biliyor musun benim de aynısı oldu. Bana direk bu kanama alanı olabilir dediler. sanırım 5 yada 6. haftalardı. yatıp dinlen bol bol su iç dediler. Ben kanama olacak diye beklerken sonraki hafta sürpriz :) o minik şey meğer benim sürpriz yumurtaymış :) kontrollerde hiç görülmeyen sonra geriden kardeşini takip eden bir bebiş daha varmış :)
Canim ne buyuk bi surpriz hadi gozun aydin ikizler geliyo desene :21:

TÜP BEBEK SON DURUM LİSTESİ
R ravza54 : HAMILE:anneadayı: 5. Gün embriyosu tek transfer edildi:KK66: Bir kızı olacak :KK46::nazar:
Muhtemel doğum tarihi: 15.11.2015- 2. denemesi
Doga14 Doga14 : HAMILE:anneadayı: 5. Gün embiryosu transfer edildi:KK66: İki tane kızı olacak.:KK46::KK46::nazar:
Muhtemel doğum tarihi: 17.11.2015- 4. denemesi
dianthus dianthus : HAMILE:anneadayı: 3. Gün embiryosu,2 tane transfer edildi:KK66: Bir oğlu olacak:KK46::nazar:
Muhtemel doğum tarihi: 09.11.2015- 3. denemesi
Spring2014 Spring2014 : HAMILE:anneadayı:5. Gün embiryosu,2 tane transfer edildi:KK66: Bir kızı olacak :KK46::nazar:
Karpuzcilek_d Karpuzcilek_d : HAMILE:anneadayı:2. Gün embiryo transfer edildi:KK66: Bir oğlu olacak :KK46::nazar:
Muhtemel doğum tarihi :12.11.2015-1. denemesi
ceren20 ceren20 : HAMİLE :anneadayı: 3. Gün embriyosu 2 tane transfer edildi.:KK66: Bir oğlu olacak :KK46::nazar:
Muhtemel doğum tarihi: 20.12.2015- 1. denemesi
@duyibo : HAMİLE :anneadayı: 5.Gün embriyosu transfer edildi.:KK66:
@serzenis87 :HAMILE:anneadayı: 5. Gün embiryosu, tek transfer:KK66:
miniss miniss : HAMILE:anneadayı:
Annecik75 Annecik75 : HAMILE:anneadayı: 3 . Gün embiryosu, 2 tane transfer edildi :KK66:
izmirinsani izmirinsani : HAMILE:anneadayı:3. Gün embiryosu, 2 tane transfer edildi:KK66: Bir kızı bir oğlu olacak:KK46::KK46::nazar:
gygry gygry : HAMILE:anneadayı:5. Gün embiryosu, 2 tane transfer edildi:KK66:
A ahalli : HAMILE:anneadayı: 5. Gün embiryosu transfer edildi:KK66:
I ilk_snf : HAMILE:anneadayı:
sedef21 sedef21 : HAMİLE :anneadayı: (TEDAVİSİZ):KK66:
astaravistama astaravistama :HAMİLE :anneadayı: 5. Gün embriyosu tek transfer edildi.:KK66: Bir kızı olacak :KK46::nazar:
@serenalar: HAMİLE :anneadayı: 5. Gün embriyosu 2 tane transfer edildi.:KK66:
papyonkilikli papyonkilikli : HAMİLE :anneadayı: 2. gün embriyosu 2 tane transfer edildi.:KK66: Bir kızı olacak :KK46::nazar:
4 4343 : HAMİLE :anneadayı: 3. gün embriyosu 2 tane transfer edildi.:KK66:
SEMCAN SEMCAN : HAMİLE :anneadayı: 3. gün embriyosu 2 tane transfer edildi.:KK66: 3. Denemesi.

dnzderya dnzderya : TEST TARİHİ: 30.08.2015 :KK49:

sultan1356 sultan1356 : Tedaviye başlamak için bekliyor:KK69:
@Cudis : Tedaviye başlamak için bekliyor:KK69:
@jonguil: Tedaviye başlamak için bekliyor:KK69:
aysesahra aysesahra : Tedaviye başlamak için bekliyor:KK69:
neseli41 neseli41 : Tedaviye başlamak için bekliyor:KK69:
nurse51 nurse51 : Tedaviye başlamak için bekliyor:KK69:
NursELmira NursELmira :Tedaviye başlamak için bekliyor:KK69:

R ravza54 : HAMILE:anneadayı: 5. Gün embriyosu tek transfer edildi:KK66: Bir kızı olacak :KK46::nazar:
Doga14 Doga14 : HAMILE:anneadayı: 5. Gün embiryosu transfer edildi:KK66: İki tane kızı olacak.:KK46::KK46::nazar:
dianthus dianthus : HAMILE:anneadayı: 3. Gün embiryosu,2 tane transfer edildi:KK66: Bir oğlu olacak:KK46::nazar:
Spring2014 Spring2014 : HAMILE:anneadayı:5. Gün embiryosu,2 tane transfer edildi:KK66: Bir kızı olacak :KK46::nazar:
Karpuzcilek_d Karpuzcilek_d : HAMILE:anneadayı:2. Gün embiryo transfer edildi:KK66: Bir oğlu olacak :KK46::nazar:
ceren20 ceren20 : HAMİLE :anneadayı: 3. Gün embriyosu 2 tane transfer edildi.:KK66: Bir oğlu olacak :KK46::nazar:
Annecik75 Annecik75 : HAMILE:anneadayı: 3 . Gün embiryosu, 2 tane transfer edildi :KK66:
izmirinsani izmirinsani : HAMILE:anneadayı:3. Gün embiryosu, 2 tane transfer edildi:KK66: Bir kızı bir oğlu olacak:KK46::KK46::nazar:
astaravistama astaravistama :HAMİLE :anneadayı: 5. Gün embriyosu tek transfer edildi.:KK66: Bir kızı olacak :KK46::nazar:
papyonkilikli papyonkilikli : HAMİLE :anneadayı: 2. gün embriyosu 2 tane transfer edildi.:KK66: Bir kızı olacak :KK46::nazar:
SEMCAN SEMCAN : HAMİLE :anneadayı: 3. gün embriyosu 2 tane transfer edildi.:KK66: 3. Denemesi.

Rabbim saglikla sihhatle hepimizin eline aldirsin hayirli Haberler duyursun bekleyen dileyen arkadslaromida eh yakin zamanda BU duygulari taddirtsin Rabbim hepimizin yuzunu guldursun

Bu listenin bu kadar bebişli olması ne kadar sevindirici. Kesinlikle diğer arkadaşlarımızın da yanlarına hamişler yazılacak.

Canım çok sevindim biliyor musun benim de aynısı oldu. Bana direk bu kanama alanı olabilir dediler. sanırım 5 yada 6. haftalardı. yatıp dinlen bol bol su iç dediler. Ben kanama olacak diye beklerken sonraki hafta sürpriz :) o minik şey meğer benim sürpriz yumurtaymış :) kontrollerde hiç görülmeyen sonra geriden kardeşini takip eden bir bebiş daha varmış :)
Canım yazını okuyunca nasıl da heyecanlandım birden.İnşallah bizimkide böyle ceeee yapar bize.

Canım yazını okuyunca nasıl da heyecanlandım birden.İnşallah bizimkide böyle ceeee yapar bize.
İnşallah canım Allah gönlüne göre versin. Bana önce kanama alanı dediler sonra ben kanama olacakmış diye izin aldım umutsuz bir hafta geçirdim yattım. Kontrolde tabi sürpriz oldu 2 tane diye. Tüm doktorlar toplandı hep birlikte gözyaşları sevinç birbirine karıştı ben bir türlü çıkamadım ultrasondan sonra iki gözüm iki çeşme eşimin yanına gittim. O ben gelmeyip arkasından o halimi görünce demiş ki tamam olmadı heralde bebeğe bişey oldu ama ben hala ağlıyorum ikizmiş diye :) bu da 7 yada 8. haftaydı şimdi ultrason görüntüsü yanımda olmadığından tam haftayı hatırlamıyorum. Bir de benim değerlerim hızlı yükselmişti. İdrarda da erken belli olmuştu. Gene de aklımın ucuna ikiz gelmemişti çünkü zaten kötü over hastasıydım ve 1 yumurtam hızlı gelişmişti diğer 2 3 tanesi de kalmıştı öylece. Sen şimdi nasıl bekleyeceksin bir hafta çok merak ediyorum :))

Son düzenleme:
Canlarım kusura bakmayın ne zamandır yazamadım, son dualara da katılamadım. Sağ böbreğimde ağrı oluştu. İlk başlarda önemsemedim. Sonra artınca koşturarak ürologa gittim. Kum döküyormuşum. Doktor ilaç verdi, bol su iç dedi. Bebeğime bişey olur mu diye çok korktum. Doktor etkilemez diyor ama ben yine de tedirginim. Çok ağrım oluyor, hele geceleri çok artıyor. Yavrumun kıpırdanmaları mutlu ediyor sadece beni.
Bu arada yarın tetenoz aşısı olmam gerekiyormuş, sağlık ocağından söylediler.
dnzderya dnzderya canım benim hayırlı olsun transferin. Test tarihini ne zamana yazayım listeye.
İnşallah kısa süre sonra senin güzel haberlerinle coşacağız burda. Allah yardımcın olsun. Kabak çekirdeği ve ananas yemeyi unutma sakın. Elini karnına koy bol bol konuş onlarla.
Canim neden tetenoz asisi olman gerekio anlamadim korkma kuzum dikkat et hic bisey olmaz tas daha zor ve kòtùki Allah tan kum okadar sorun yapmior

Canlarimm nasilsinizzz takip ettim ama yazamadim simdide okumadiklarimi okudum tedavi dúsùnúp hazirlik yapan canlar Allah im maddi manevi yardim etsin insallah birkadin birkadin canimm ne güzel ikiz olcak desene Allah im hayirlisiyla nasib etsin SEMCAN SEMCAN cancazim insallah ikizdir Allah im hayirlisini nasib etsin dnzderya dnzderya az kaldi annesi súprizine insallah busefer siki siki tutundular ordalar zate aksi söylenene kadar hamissin sen insallah hayirlisiyla bide hamisler aldinizmi eksiklerinizi gùnler yaklasioo dogumlara az kaldi insallah ben besigimi arabama setimi aldim bir iki kiyafetde tamamladim ama eksik hic bitmioki Allah tan az az almisimda sarsmadi Allah im herkese yasatsin insallah :KK36:

Canlarimm nasilsinizzz takip ettim ama yazamadim simdide okumadiklarimi okudum tedavi dúsùnúp hazirlik yapan canlar Allah im maddi manevi yardim etsin insallah birkadin birkadin canimm ne güzel ikiz olcak desene Allah im hayirlisiyla nasib etsin SEMCAN SEMCAN cancazim insallah ikizdir Allah im hayirlisini nasib etsin dnzderya dnzderya az kaldi annesi súprizine insallah busefer siki siki tutundular ordalar zate aksi söylenene kadar hamissin sen insallah hayirlisiyla bide hamisler aldinizmi eksiklerinizi gùnler yaklasioo dogumlara az kaldi insallah ben besigimi arabama setimi aldim bir iki kiyafetde tamamladim ama eksik hic bitmioki Allah tan az az almisimda sarsmadi Allah im herkese yasatsin insallah :KK36:
Ayy ne keyiflidir o alışveriş beni bırak annem ablam duramıyo olsa heralde direk çarşıyı satın alıp gelecekler :KK48: İyi günlerinizde kullanın canım benimmmmm

Ayy ne keyiflidir o alışveriş beni bırak annem ablam duramıyo olsa heralde direk çarşıyı satın alıp gelecekler :KK48: İyi günlerinizde kullanın canım benimmmmm
Aminn teyzesi ben inaniorum sira sende bagiracan buraya bak bu sefer daha bi pozitifsin masallah subhanallah Allah im insallah nasib etcek aynen cok keyifli ve yorucu gercekten sin zamanlar dahada yoruluomus insan inanirim insan kendini tutamioki ama cok almadim cok sükür hemen búyúyolar yiyenlerimden biliorum zamanla insallah pazara kadar dayan sakin test felan yapma insallah pazar alcaz mutlulugu

papyonkilikli papyonkilikli canimm benimm nasilsiniz kizinla üzmûo dimi annesi seni insallah senin gibi gúclú olcak 4 4343 canim gittinmi dok. Naptin
Canim benim yarin Doktor randevum Kislar brnde mide bulantisi olmuyo bir Hafta Once bole Doner gibi oluyodu simdi pek olmuyo bide goguslerim Oyle sismiyo bisey yoktur dimi Kislar korkuyorjm

Back
X