heralde uyandığımda burnundan getirirdim. gariban zaten sabır çekiyor bu aralar :) dr bile bana değil ona soruyor nasıl gidiyor hamilelik diye:)
yetttimmm gariii ben varım şimdi evde değilim rapor yanımda değil net aynı şeyler mi tam söyleyemeyeceğim ama buna benzer şeyler yazıyordu. ilk olarak gebeliğin boyunca kan sulandırıcı iğne kullanacaksın 0,4 ve 0,6 lık olarak iki tane diye biliyorum ben 0,4lük kullanıyorum. şu zamana kadar 120 tane falan kullanmışım (hesaplayınca ben de şaşırdım) tüp bebek iğnelerinden daha sevimliler. ben artık sadece koldan vuruyorum.bisüre bacaktan denedim ama canımı bazen çok yakınca vazgeçtim bacaktan vurmaktan. hatta eşime vurduruyorum. ben yetişemiyorum ve beceremiyorum. ters vurursan morartıyor hem de fena. eski telimden bulabilirsem atarım resmini mosmor bir kolum var hatta
Nautilus
a yollamıştım fotosunu :)
diğerlerine gelince yani 4G/5G yine yanlış hatırlamıyorsam kalp krizi riski ve inme felç riski yüksek bu geni taşıyanlarda. sigara alkol ve doğum kontrol hapı kullanımı tamamen yasak . durum bu. endişelenme doktorunla paylaş transfer sonrası aspirin ya da aspirin + iğne başlayabilirsin. bu kadar canım.