- 23 Nisan 2012
- 997
- 2.435
- 333
Selam hepinize yol kardeslerim cuma hastaneye yattim cumartesi cikacaktim ama dok. Yollamadi azcik bekle dedi 5. Dk bi sancilar basladi aksam 4.30 gibi dogum sancilarim basladi cok bekledim kizlar sabah 4.30 kadar sanci cektim cok sükür 6veya 7 cm zor acildi bebegim gelmeye calissada birtùrlù normel dogum gerceklesmedi ve ebebim sayesinde ve benim artik takatim kalmayinca esimde baski yapinca cok sükür spinal sezeryan karar verildi alman yabanci genc bir ebeydi ama sabaha kadar benimle ilgilendi elleri mosmor oldu benimle nefes alip verdi esimle ikisi cok destek oldular burda sezeryani istemiolar ya zorla girdik cok sükür sag salim kucagima aldim cok korktum spinalden ama hic korkulcak gibi degilmis ve kizimin sesini duymam ne yorgunluk ne cektigim aciyi birakti sildi gitti 12 saat sanci sonrasi sezeryanla 5.25 aldim kucagima nasibim bòyleymis her sancida elimden geldigince hepinize dua ettim okadar yorgun dùsmùsùmki ameliyathanede uyumusum valla telim sarj sorunu oldugundan yazamadim canlar ayagada kalkip devamli sarja takamadim simdilik benden bunlar dilekleriniz dualariniz icin heoinizden Allah im razi olsun cokk öptüm músait oldukca yazarim dua edin cuma insallah hayirlisiyla cikayim evime
Doğum sancısı cekmek bu dünyada katlanilacak en güzel ağrı. Rabbim sağlıkla, analı babalı büyütmeyi nasip etsin. Kendine ve prensese çok dikkat et, ikinizde Allah'a emanet olun