Canım arkadaşım nickimi cudis yerine natulis çevirdim. Beni hatırlayıp halimi hatrimi sorduğunda için çok tesekkur ederim. Güzel bebeğini benim için op bol bol cennet kokusunu benim içinde kokla. Eminim eşin şimdi dahada çok seviyordur seni. Kolay bir şey değil hem bebek hem senin için yepyeni bir düzen.
Bana gelince umut ve umutsuzluk arası zor günler geçiyor. Tedaviye bir turlu başlayamadım sağolsun bir doktor hatası beni baya üzdü aglatti çok şükür geçti gitti. Kendiliginden hamile kaldim ama dustu. Ankara'ya
papyonkilikli
nin doktoruna gittim. Aklımda hem histereskopi var. O da kendi doktorumla aynı şeyleri söyledi. Tekrar dene rahim iyi dediler. 3 denemede olmazsa artık sırf yaralama faydası için deneyecegiz. Sağolsun devlet raporu alabilecegimi söyledi. 3 tedavide olmazsa artık devlet raporu alıp anlaşmalı bir merkezde deneyecem. Triod bezi sorunum vardı. Vucut surekli antikor uretiyordu buda tutunmada sikinti yaratiyordu. Cok sukur imkansiza yakin bir sey oldu, vucut sonunda bezi yok etti bende bu dertten kurtuldum. Yine ilaç alicam ama en azından vücudum sürekli savaş halinde olmayacak. İnşallah 2016 da, bizde sizin aranıza katiliriz. Mucizelerimiz bize gelir