Ravzacimmmnmn kuzucum biz uazak vakid buldukca bakiyom ama yazan yokGünaydin kizlar yazmasanizda gûnaydin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ravzacimmmnmn kuzucum biz uazak vakid buldukca bakiyom ama yazan yokGünaydin kizlar yazmasanizda gûnaydin
amin canım iyiyim çok şükür kahverengi lekelerimle ve korkutan minnağımla geçinip gidiyoruz. takvim yapmaya cesaret edemiyorum 3 hafta sonra kontrolüm var belki ondan sonraNasilsiniz kizlar .evet kimseler yazmiyo artik .nasilsin denuzcim nasil gidiyo.hamilelik takvimi yapmiyonmu bizde bugun jimnastigw gittik .Allahim insallah herkesin derdine derman versin .saglikli bebisler versin kuzum
canım Rabbim güzel gönlüne göre versin seni de burdaki herkesi de sevindirsin inşallah ne kadar bozma moralini desem de neler yaşadığını çok iyi biliyorum 4 tüp bebek denemesi bir düşük bir kürtaj... Ama şunu biliyoruz sabrın sonu selamet inşallah mevlam neylerse güzel eyler. bol bol inşirah oku canım içini ferahlatır. ben de sizleri çok seviyorumKızlar selam herkese yarım yamalak üstten ustten okudum uzun zamandır girmiyordum topige moralim çok bozuk bu ara çocuk mevzularina. Deniz canım hamileymissin çok sevindim rabbim korusun meleğini başka hamile var mı ya ds atladığım konu olabilir kusura bakmayın lütfen hepsini okuyamadım . Hepinizi çok seviyorum bunu bilin istedim aklımdasiniz hepiniz. Allaha emanet olun kızlar.
Kuzumm telim yoktu aksilik ya leptopta virüsten cöktü yeni telefon gelince girdim ama in cin top oynuo kimse yokk aminn canim benim herkese nasib etsin insallahgünaydın canım sen de yoksun kaç gündür topik iyice söndü valla bi yazdığımıza iki gün sonra cevap geliyor çok üzücüAllahım herkese hayırlı bebekler verip şenlendirsin topiğimizi inşallahhhh
![]()
Ben burdayim canim gitmeyede niyetim yok herkes gidene kadaraysesahra , R ravza54 ,
NursELmira ,
Nautilus ,
papyonkilikli ,
sultan1356 , 4 4343 , S Sky_sun
dianthus hepi topu bu kadarız değil mi bırakmayalım birbirimizi
![]()
ayy canım benim doğan büyür derler ya işte bak yaşları geldi maşallah sağlıklı dişleri yaşları olsun. Türkiye de emeklilik zamanınızda gelirsiniz sağlık huzur olsun da gerisi önemli değil. biz 14. haftamızdayız teyzesi Rabbim tamamına erdirir inşallahKizcelerimmm ben diyet yapio rum esimle burdan ev almak istiyoruz insallah onun arastirmasini yapioruz türkiyeye dönme hayallerimi gömdüm esim 33 yasinda 4 sene burda kalmak zorunda dönsek yas 37 düzeni boz orda hayat kur ki o yastan sonra nasil is bulur endisesi bide yapamazsa oralarda 2 senemide o alir birikim hoopp uctu gitti yas oldu öyle böyle 40 eee buraya gelip tekrar yasanti kurmak ve o saaten sonra burda biseyler yapmak zor olur ve esimi burasi icin ikna ettim hakkimizda hayirlisi insallah bilmiorumki düsüncem nekadar dogru teyzeleri biz dis cikarioruz yasimiza az kaldi hayatimiz simdilik siradan siz naparsinizdnzderya korkma kuzum kahverengi lekeden taze kan olmadikca benimde olmustu eski kan biriken demisti dok. evet bi takvim beklioruz hazir hissettiginde nekadarlik oldu
Oyy masallah subhanallah ya dok gittiginde cinsiyeti seyler belki yada yine tahminini yakinda hissedeceksin iste hamilelik ozaman baslio kuzum insallah hayirlisiyla sag salim kucagina al kokusunu bol Bol cek diger dostlarimizida nasib etsin insallah Allah im aynen canim dedigin gibi dogan büyüyor cok sükür bakalim ozamana kadar yasarmiyiz Allah im bilirayy canım benim doğan büyür derler ya işte bak yaşları geldi maşallah sağlıklı dişleri yaşları olsun. Türkiye de emeklilik zamanınızda gelirsiniz sağlık huzur olsun da gerisi önemli değil. biz 14. haftamızdayız teyzesi Rabbim tamamına erdirir inşallah![]()
Rabbim saglikla kucagina aldigin gunleride gosterecek endiselenme tatlimamin canım iyiyim çok şükür kahverengi lekelerimle ve korkutan minnağımla geçinip gidiyoruz. takvim yapmaya cesaret edemiyorum 3 hafta sonra kontrolüm var belki ondan sonra![]()
Evet burdayiz gitmek yok .benim cimcimemm daha ayni durumda bi gelisme pek yok .gelecek gunlerden korkuyorum bitr yanfada diyorum Rabbim sifa verecek insallah diyorum .insallah Allahim sifa buldugu gunleri gosteririr .guzel Allahim hayirlisiyla nurtopu gibialdidi kucamiza insallah sifasinida verecek insallah .guzel guzel haberler verebulmrk dilegiyle dualarinizda unutmayin oldumuaysesahra , R ravza54 ,
NursELmira ,
Nautilus ,
papyonkilikli ,
sultan1356 , 4 4343 , S Sky_sun
dianthus hepi topu bu kadarız değil mi bırakmayalım birbirimizi
![]()
Kizzz Ben esimin yasindan bahsidimm yavruuu Ben gencimde herifim yasli 4 sene sonraki planlar icinn hadi canim senin yas gitsede masallah in var Kim demis 38 halt etmis en fazla 28 sendeki enerji bende yok
Enerjimi bu aralar kan kaybıma bağlıyorum..ben bu gazla enerjiyle taşınma işinide hallederim :)))Kizzz Ben esimin yasindan bahsidimm yavruuu Ben gencimde herifim yasli 4 sene sonraki planlar icinn hadi canim senin yas gitsede masallah in var Kim demis 38 halt etmis en fazla 28 sendeki enerji bende yok
Kizzz nere tasinion hayirdirr baglayacam seniii İİKİ DOGDUN AYSEMMMEnerjimi bu aralar kan kaybıma bağlıyorum..ben bu gazla enerjiyle taşınma işinide hallederim :)))
Sağol datluuuuum ...iyiki doğmuşum kız ben ...Kizzz nere tasinion hayirdirr baglayacam seniii İİKİ DOGDUN AYSEMMM![]()
Sağol datluuuuum ...iyiki doğmuşum kız ben ...