- 30 Temmuz 2008
- 1.880
- 3.279
- 683
- 47
Amin tatlım ..inşallah hepimizin özlemi son bulur...Arkadaşım iyiki doğdun. Yeni yaşın sana özlemle beklediğin ve umutla beklediğin evladını getirsin.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin tatlım ..inşallah hepimizin özlemi son bulur...Arkadaşım iyiki doğdun. Yeni yaşın sana özlemle beklediğin ve umutla beklediğin evladını getirsin.
Teşekkür ederim canım arkadaşım..amiiiiin inşallah...nice mutlu yaşlara sağlıkla
aysesahra
yeni yaşın sana tüm umutlarını getirsin mutluluklar hep seninle olsun Rabbim yuvanı şenlendirsin iyiki doğmuşun arkadaşım
![]()
canım sağol Rabbim sana da bana da isteyen herkese hayırlı doğumlar nasip etsin. evet Turgut beyin her iki tedavisinden sonra kendiliğimden hamile kaldım bana da öyle bi şans getirdi galibadnzderya çok sevindim masallah. Kayseri topiginden de hatırlıyorum seni beynim yaniltmiyorsa beni. rabbimin hikmetinden sual olmaz ne büyük bi mucize bu. haftamız da aynı sanırım.
Kızlar yazmasam sa takip ediyorum sürekli sizi...
gecikmis bir kutlama ama nice guzel yillarin olsun. gonlunun jer muradini Rabbim Hayirla nasip etsin
Amin canım teşekkür ederim..gecikmis bir kutlama ama nice guzel yillarin olsun. gonlunun jer muradini Rabbim Hayirla nasip etsin
Canooo hic yazmiinn diger tel acilmioo yeni telefon geldi sen yok sun nerelerdesin num tekrar at kuzugecikmis bir kutlama ama nice guzel yillarin olsun. gonlunun jer muradini Rabbim Hayirla nasip etsin
evet bakıyorum bende kimsecikler yok . üflediler söndükKac gündür girmedim kimse girmemisdnzderya m nasilsin kuzum kontrolüne nekadar var
canım Rabbim kolaylık versin inan her zaman dua ediyorum minik kuzuna hatta ismini söylemende sakınca yoksa ismiyle de dua ederim inşallah en kısa sürede feraha çıkacaksın Rabbim Şafi adıyla şifalar versin. şimdi nasıl kızının durumu?Kizlar nasilsiniz dualariniza ihtiyacim var bugun genetige gittik kan aldilar .bilmiyorum artik nasil dua edecegimi bilmiyorum .Allahim diyorum oyke sifa verki hicbi hastaligu kalmasin diyirum .ne olur kizlar dua edin
Canim benim cok sagol Rabbim razi ve membun olsun sizlerden .sana ozeldem msj atmaya calistim ama atamadim .benim kiz yapmamakda direniyo yine bisey gozunun onunde olursa uzaniyo ama yatakta fln oyuncak olursa ona ilgi gostermiyo.ayaklarini kaldirip elleriyle tutmuyo anlayacagin 7 aylik cocugun yaptigo seyleri tapmiyo .Rabbim insallah senin bebisuni saglikla kucagina almayi ce buyutmeyi nasip eder .Allahim herkesin gonline gore versin Allahimcanım Rabbim kolaylık versin inan her zaman dua ediyorum minik kuzuna hatta ismini söylemende sakınca yoksa ismiyle de dua ederim inşallah en kısa sürede feraha çıkacaksın Rabbim Şafi adıyla şifalar versin. şimdi nasıl kızının durumu?
Kuzumm bi an kendim canlandim gözümde cok normel hissettikten sonra minigini icin biraz daha ferahlayip endiselerin azaliomu hayirr farkli yöne kayiyoevet bakıyorum bende kimsecikler yok . üflediler söndükben aslında iyiyim çok şükür üstüste proluton depotları yiyince lekelenmeler de kalmadı ama korkularım kaygılarım hep devam aceba canlı mı bi sorun var mı kendimi yiyip bitiriyorum kontrolüm 3 aralıkta yani haftaya cumartesi ama eşim de duramıyo bu cumartesi gidelim diye doktordan da çekiniyorum açıkçası ilk zamanlar çok sık gittim çünkü. bu sefer dayanırsak ilk defa 3 haftada gitmiş olacağız. Rabbim ferahlık versin valla bilmiyorum ne olacak bu korkular
![]()
yok oyle tatlim uktrason sesinden rahatsiz olup huzursuz olur diye birsey canim. ben iki ayri dr a gidiyordum manyak gibi uc defa ayrintiliya bir defa fetalekoya girdim :) manyaklik diz boyu yani. benim yaptigim dogru degil amaKuzumm bi an kendim canlandim gözümde cok normel hissettikten sonra minigini icin biraz daha ferahlayip endiselerin azaliomu hayirr farkli yöne kayiyooynamadi biseymi oldu sagliklimi kime benzio nasil olcak dogumum zayifmi gibi bin bir tatli telaslar baslayacak Ben temizlik hazirlik derken su 4 gün doluyum 4 den itibaren rahatim herkes izne gidior bak rahat ol sik sik gitme ultrasyon sesinden cok rahatsiz olurmus huysuz olurmus bana ablam öyle demisti 3 hafta nedirki dicem ama onun özlemi Ben kücük kalp atislarini dinlemek icin alet bile düsündüm hatta
papyonkilikli my bile köseden dòndü
sag salim kucagina al kokusunu bol Bol cek insallah hayirlisiyla
Slm kayıp güzel naberGünaydın güzeller..
Valla senin yaptığın doğru canım yaa böyle içini yiyip bitirmektense ama ben korkudan gidemiyorum dr a biyok oyle tatlim uktrason sesinden rahatsiz olup huzursuz olur diye birsey canim. ben iki ayri dr a gidiyordum manyak gibi uc defa ayrintiliya bir defa fetalekoya girdim :) manyaklik diz boyu yani. benim yaptigim dogru degil amadnzderya sen rahat ol. nikac hafta sonra kipirtilari hissedeceksin insallahh...
canim benimki fazla opsesif bir durum 16. haftaya kadar fena degildim. 16. haftada tek arter tek veni ogrenince sapittim :) hala da sapitigim. Allah bana akil fikir versin.Valla senin yaptığın doğru canım yaa böyle içini yiyip bitirmektense ama ben korkudan gidemiyorum dr a bi
Şey dicek diye![]()