- 29 Şubat 2012
- 7.898
- 15.458
- 298
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım iyiyim çok şükür daha iyiyim cumartesi kontrolümüz vardı kalbim ağzımda gittim bişey dicek ama Allahıma bin şükür herşey yolunda. cinsiyetimiz de belli oldu pipili bi bebek geliyorSelam kizlar nasilsiniz evet senin durum biraz farkliydipapyonkilikli m bende olsam senin gibi yapardim kiz Halen internetten arastirmami yapion yoksa hic sorma of gencecik canlar Allah im sabir versin ailelerine aaa cok gecmis olsun canim bide arkadasinin basi sag olsun ah babalar ah
Allah im mekanini cennet etsin insallah
dnzderya nasilsin kuzum nasil gidioo
![]()
Vay maşallah şehzade geliyor demek....rabbim mutluluğunuzu daim etsin inşallah...canım iyiyim çok şükür daha iyiyim cumartesi kontrolümüz vardı kalbim ağzımda gittim bişey dicek ama Allahıma bin şükür herşey yolunda. cinsiyetimiz de belli oldu pipili bi bebek geliyorRabbim herkesin yavrusunu korusun başta topik arkadaşlarım
aysesahra , @jonguil ,
Nautilus ,
sultan1356 ve
NursELmira olmak üzere isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar versin amin amin amin.
![]()
kız sen nerelerdesin kaçak özledim seniVay maşallah şehzade geliyor demek....rabbim mutluluğunuzu daim etsin inşallah...
Aaa eşin çok sevinmistircanım iyiyim çok şükür daha iyiyim cumartesi kontrolümüz vardı kalbim ağzımda gittim bişey dicek ama Allahıma bin şükür herşey yolunda. cinsiyetimiz de belli oldu pipili bi bebek geliyorRabbim herkesin yavrusunu korusun başta topik arkadaşlarım
aysesahra , @jonguil ,
Nautilus ,
sultan1356 ve
NursELmira olmak üzere isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar versin amin amin amin.
![]()
ilk şoku kızınız olacak diye yiyince alıştırmış biraz kendini sanki. fazla hoplayıp zıplamadı ama için için çok seviniyordur eminimAaa eşin çok sevinmistir
Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin
Günaydın tatlım...çok güzel olmuş takvimin....Allah tamamına erdirsin inşallah...ayy kızlar sonunda yaptım gebelik takvimimi Rabbim umudumu söndürmesin yazarken bile elim titredi yaa
papyonkilikli canım nasılsın sesin çıkmıyo
![]()
amin Allah razı olsun canım darısı en kısa zamanda başınıza inşallahGünaydın tatlım...çok güzel olmuş takvimin....Allah tamamına erdirsin inşallah...
Kimseler yok dogru sen nasilsin canim gider merak etme bende katilmistim telim bozulup sorunlar yasayinca pek giremedim pek ilgilenende olmadi bida yazmadim Ben suan tek takilimlardayim bizimkiler izindeKızlar Merhaba Nasılsıniz
Biz iyiyiz kizimla yaramaz bir kızım kıymetli bir bebek oldugunun farkında sanki
Felaket dediğim dedik valla
Kızlar sizler neler yapıyorsunuz tedaviye basliyacak veya beklemede olan canlarim
Arada yazın tek tek yazan yok zaten demeyin
Ben kk diyet grubuna katildim kilolar bir türlü gitmiyor inş gider biran önce
Daha adette olmadım keşke olsam ya keşke
Senin o takvimini yesinler masallah subhanallah Allah im korusun kuzum cok sükür hersey yolunda bak pipilimi annem sansiyla güzel bahtiyla dogsun insallah aminn canim benim aminncanım iyiyim çok şükür daha iyiyim cumartesi kontrolümüz vardı kalbim ağzımda gittim bişey dicek ama Allahıma bin şükür herşey yolunda. cinsiyetimiz de belli oldu pipili bi bebek geliyorRabbim herkesin yavrusunu korusun başta topik arkadaşlarım
aysesahra , @jonguil ,
Nautilus ,
sultan1356 ve
![]()
Iyiyim canım çok şükür bugün adet oldumKimseler yok dogru sen nasilsin canim gider merak etme bende katilmistim telim bozulup sorunlar yasayinca pek giremedim pek ilgilenende olmadi bida yazmadim Ben suan tek takilimlardayim bizimkiler izinde
Kuzum benim takvimin hayirli ugurlu olsun .Rabbim saglikla eline aldirsin sana ozeldem msj atmistim geldimi .cok tatli yaaa .hersey gonlunce olsunamin Allah razı olsun canım darısı en kısa zamanda başınıza inşallah
Canim benim sagol .Allah razi olsun kizimda daha bi gelisme yok surekli doktorlara terapilere gidiyoruz .1 auda tekrar kontrol var .Allahim dert vrrip derman aratmasin kuzum .herkesin evladina saglik versin .dualarinizla kuzum
amin canım Rabbim senni yavruna da sıhhatler versin mesajın gelmedi ben sana özelden deneyim bir de sen onu yatırlarsınKuzum benim takvimin hayirli ugurlu olsun .Rabbim saglikla eline aldirsin sana ozeldem msj atmistim geldimi .cok tatli yaaa .hersey gonlunce olsun
Kuzum benim sagol Rabbim razi vememnun olsun geldi msjin gonderdim kuzum .Allah hepinizden razi olsunamin canım Rabbim senni yavruna da sıhhatler versin mesajın gelmedi ben sana özelden deneyim bir de sen onu yatırlarsın