Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

Deneyimli tüp bebek annelerim sizlere birşey sormak istiyorum dun transferin vardı işlem bittikten sonra sedyeye aldılar sonra odaya götürüp yatağa aldılar yerimden çok oynattilar sonrasında sıkışık olmama rağmen 1saat yattım ama bu yer değişikliği zarar verir mi sizlerin ki nasildi

Deneyimli tüp bebek annelerim sizlere birşey sormak istiyorum dun transferin vardı işlem bittikten sonra sedyeye aldılar sonra odaya götürüp yatağa aldılar yerimden çok oynattilar sonrasında sıkışık olmama rağmen 1saat yattım ama bu yer değişikliği zarar verir mi sizlerin ki nasildi
Ben 15 dk sonra ayağa kalkmıştım. Sorun olmaz merak etme. İnşallah tutunur bebişin anneciğine sıkı sıkı..

Canim korkma ben iki tüp bebek yaptirdim ikisindede hicbir sekilde yatmadim dok bir 15 dk islem yaptigi yerde yatirdi hep sonra üstümü giyip arabama binip evime geldim sonra yavas dikkatli hareket ederek hayatima devam ettim ikiside tuttu ama biri kucagimda cok sükür Allah im hayirli haberler almani nasib etsin insallah

dianthus dianthus canim duani bagisladim dnzderya dnzderya m hep sen bagisliodun cok sükür bugün bagisladim Allah razi olsun insallah senden kizlar hepinizden Allah razi ve memnun olsun insallah dualarimizi kabul buyursun
Canım ALlah senden de razı olsun sen ben fatketmez RAbbim kabul buyursun

Kizlar basliyoruz dualarimiza kimimizin duasi kabul olunur bilinmez biz dualarda BULUSALIM acilsin semaya ellerimiz yüregimizz NursELmira NursELmira arkadasimizin niyetine okuyoruz insallah hayirlisiyla salavat i TEFRICIYE okuyoruz teslim tarihi ayni 2 hafta süre 03.03.17 cuma saatine kadar gecerli
NursELmira NursELmira : 559
dnzderya dnzderya : 555
aysesahra aysesahra : 555
@jonguil : 555
dianthus dianthus : 555
papyonkilikli papyonkilikli : 555
R ravza54 : 555
4 4343 : 555
Toplam 4444 salavat i TEFRICIYE teslim tarihi 03.03.17 cuma saati

R ravza54 bir arkadas daha vardi hesabi kapanmis niye?
Canim @aysem147r yi diosan yazismada @jonguil û watsap grubuna davet etmisti reklam fecebokk watsap gibi benzeri internet ortamlarina davet yasak bildiri gelmisti herkese sanirim uymadigi icin ki zate profiline yazmislardi yalanci hesap itibar etmeyin die ondan kapandi galiba benim fikrim

Back
X