- 2 Mayıs 2014
- 3.610
- 7.452
- 208
canım benim de bitti Allah kabul etsin. kusura bakma çok yoğundum bu hafta geç cevap verebildimKizlar dualariniz bittimi benim az kaldi insallah cuma saatine kadar teslim edelim hayirli aksamlar hayirli cumalar kizlar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım benim de bitti Allah kabul etsin. kusura bakma çok yoğundum bu hafta geç cevap verebildimKizlar dualariniz bittimi benim az kaldi insallah cuma saatine kadar teslim edelim hayirli aksamlar hayirli cumalar kizlar
Ben 15 dk sonra ayağa kalkmıştım. Sorun olmaz merak etme. İnşallah tutunur bebişin anneciğine sıkı sıkı..Deneyimli tüp bebek annelerim sizlere birşey sormak istiyorum dun transferin vardı işlem bittikten sonra sedyeye aldılar sonra odaya götürüp yatağa aldılar yerimden çok oynattilar sonrasında sıkışık olmama rağmen 1saat yattım ama bu yer değişikliği zarar verir mi sizlerin ki nasildi
Canim korkma ben iki tüp bebek yaptirdim ikisindede hicbir sekilde yatmadim dok bir 15 dk islem yaptigi yerde yatirdi hep sonra üstümü giyip arabama binip evime geldim sonra yavas dikkatli hareket ederek hayatima devam ettim ikiside tuttu ama biri kucagimda cok sükür Allah im hayirli haberler almani nasib etsin insallahDeneyimli tüp bebek annelerim sizlere birşey sormak istiyorum dun transferin vardı işlem bittikten sonra sedyeye aldılar sonra odaya götürüp yatağa aldılar yerimden çok oynattilar sonrasında sıkışık olmama rağmen 1saat yattım ama bu yer değişikliği zarar verir mi sizlerin ki nasildi
benpapyonkilikli
NursELmira icinde fark etmiyormus tedavisi ertelenmis birdahaki aya evet biriniz tam kesin bisey diyin canlar liste yapalim müsait olanda niyetlensin 2 haftalik süremize baslayalim
Tmm ozaman listeyi
Aminn canim benim insallah hayirlisiyla iiki sende varsinAllahım hepinizden razı olsun canlar. İyiki varsını.
Aminn canim benim insallahCanım ALlah senden de razı olsun sen ben fatketmez RAbbim kabul buyursun
Canım sosyal ağlara çağrı yaptığı için kapandı sanırım hesabı.
Canim @aysem147r yi diosan yazismada @jonguil û watsap grubuna davet etmisti reklam fecebokk watsap gibi benzeri internet ortamlarina davet yasak bildiri gelmisti herkese sanirim uymadigi icin ki zate profiline yazmislardi yalanci hesap itibar etmeyin die ondan kapandi galiba benim fikrim