- 30 Mart 2017
- 3.233
- 18.086
- 128
Ha bide benim birincide bisey bi an batip hafif canimi yakmisti 2. De anlamamistim bile
Bana dun gece oldu o 3.gunde cok erken sanrin bkliycm catliycm ama ins sonu gzl okck :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ha bide benim birincide bisey bi an batip hafif canimi yakmisti 2. De anlamamistim bile
Daha cok erken sakin test yapma belirti arama az sakin ol insallah hayirlisiyla canim benim insallah stresten uzak dur annesiBana dun gece oldu o 3.gunde cok erken sanrin bkliycm catliycm ama ins sonu gzl okck :)
Daha cok erken sakin test yapma belirti arama az sakin ol insallah hayirlisiyla canim benim insallah stresten uzak dur annesi
Agzina yüregine saglik kuzum Allah razi olsun insallah evladina kavustursun hayirlisiyla tabi istiyen dileyen tüm kardeslerimizi Allah im kabul etsin insallah
Canim aksam arkadasinkini bitirince namaz kildim niyet ettim ben. Baslayabiliriz ben gece basladim :) cok sagolun iyi ki varsinizBestttt canim niyetlen haber ver ki bizde baslayalim duana
Tmm canim Allah im simdiden kabul etsin insallah kuzunu sana bagislasin hayirlisiylaCanim aksam arkadasinkini bitirince namaz kildim niyet ettim ben. Baslayabiliriz ben gece basladim :) cok sagolun iyi ki varsiniz
Amin insallahhh transfer tarihim netlesti cuma gunu olacakTmm canim Allah im simdiden kabul etsin insallah kuzunu sana bagislasin hayirlisiyla
canim topikte suanda heycanla nurselmiranin tedavi sonucunu bekleniyor.Canlarr merhaba nasilsiniz umarim iyisiniz uzun bir ara verdim topige bi gireyim benim kader arkadaslrim napiyo nasillar dedim beni sorucak olursaniz yogun bir tempoyla calisiyorum herhangi bi tedavi gelisme yok ugrasmakta istemiyrum artik olursa olur diyorum rabbimin takdri hersey cok sukur denizim nasi gidyo gebelik ne durumda bebis cinsiyet bwlli oldumu hayrlisyla kucagina al canim baskaujdeli haberler yokmu topigimzde mesajlari okuyamadim baya birikmis cunku sizi cok seviyorum a.e.olun S Sky_sunaysesahra
papyonkilikli R ravza54
dnzderya
NursELmira
dianthus