Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

Daha cok erken sakin test yapma belirti arama az sakin ol insallah hayirlisiyla canim benim insallah stresten uzak dur annesi

:) yok cnm test yapmam okdrda sabirsiz deilim sdce belirtileri oluomu onu merk ettm nedense ck heycnm yktu bgune kdr herlde soncu ogrenecgm gun olur yani suandada kendmi herzmnki gbi norml hssediorm bakalm hayrlisi

bağışladım canım Rabbim S Sky_sun ve hepimize hayıtlı sağlıklı uzun ömürlü evlatlar nasip etsin yeni arkadaşımız için yeni listeyi yayınlarsan seviniriz :KK66:
Agzina yüregine saglik kuzum Allah razi olsun insallah evladina kavustursun hayirlisiyla tabi istiyen dileyen tüm kardeslerimizi Allah im kabul etsin insallah

Evet dua kardeslerim sira yeni kardesimiz Bestttt Bestttt de insallah hayirlisiyla Allah im niyetini okudugumuz salavat i TEFRICIYE yi kabul etsin haydin kaldirin ellerinizi semaya baslioruz yeni arkadadimiz icin 4444 salavat i TEFRICIYE okuyoruz dualarimizda bulusalim hayirlisiyla süremiz 2 hafta 14.04.17 cuma saati son
Bestttt Bestttt : 559
dnzderya dnzderya : 555
aysesahra aysesahra : 555
papyonkilikli papyonkilikli : 555
dianthus dianthus : 555
NursELmira NursELmira : 555
S Sky_sun : 555
R ravza54 : 555
Teslim tarihi 14.04.17 cumaa saatine kadar

Canlarr merhaba nasilsiniz umarim iyisiniz uzun bir ara verdim topige bi gireyim benim kader arkadaslrim napiyo nasillar dedim beni sorucak olursaniz yogun bir tempoyla calisiyorum herhangi bi tedavi gelisme yok ugrasmakta istemiyrum artik olursa olur diyorum rabbimin takdri hersey cok sukur denizim nasi gidyo gebelik ne durumda bebis cinsiyet bwlli oldumu hayrlisyla kucagina al canim baskaujdeli haberler yokmu topigimzde mesajlari okuyamadim baya birikmis cunku sizi cok seviyorum a.e.olun S Sky_sun aysesahra aysesahra papyonkilikli papyonkilikli R ravza54 dnzderya dnzderya NursELmira NursELmira dianthus dianthus

Canlarr merhaba nasilsiniz umarim iyisiniz uzun bir ara verdim topige bi gireyim benim kader arkadaslrim napiyo nasillar dedim beni sorucak olursaniz yogun bir tempoyla calisiyorum herhangi bi tedavi gelisme yok ugrasmakta istemiyrum artik olursa olur diyorum rabbimin takdri hersey cok sukur denizim nasi gidyo gebelik ne durumda bebis cinsiyet bwlli oldumu hayrlisyla kucagina al canim baskaujdeli haberler yokmu topigimzde mesajlari okuyamadim baya birikmis cunku sizi cok seviyorum a.e.olun S Sky_sun aysesahra aysesahra papyonkilikli papyonkilikli R ravza54 dnzderya dnzderya NursELmira NursELmira dianthus dianthus
canim topikte suanda heycanla nurselmiranin tedavi sonucunu bekleniyor.

Back
X