Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

dnzderya dnzderya kiiiizzz pasam askere gitcek sen halen hamilelik takvimimi yapion:KK46::halay: kuzumm tabi saka bi yana pasan hayirlisiyla gelsin yuvana
Kız ne askeri bi kez dokunamadım koklayamadım bile annekarnında diye avutuyorum kendimi. 2 kg olunca veririz dediler ama bu seferde beslenmeyi tolere edemiyor damardan bedleniyor yavrum böyle giderse 2 kg olunca da veremezler çok üzülüyorum dua edin yavruma :KK43:

Kız ne askeri bi kez dokunamadım koklayamadım bile annekarnında diye avutuyorum kendimi. 2 kg olunca veririz dediler ama bu seferde beslenmeyi tolere edemiyor damardan bedleniyor yavrum böyle giderse 2 kg olunca da veremezler çok üzülüyorum dua edin yavruma :KK43:
her an duamda... nazli bir bebis seninki oooo coookkk isin olcak pasayla ;)

Kuzum hic korkma tabikide bir anne olarak endise duyup korkman cok normel kiyamam ya anneler evlatlarina hastet kalmasin hep duamdasin kuzum korkma Allah in izniyle bak nasil toparlancak hizla

ben iyiyim cok sukur bebegim de iyi ama hala istenen kg yi bulamadi gerci 5 gundur agizdan beslenebiliyor bin sukur bu seferde yeterki sut yok bi damlacik anca sagabiliyirum ufff
Çok şükür canım. Yoğunbakıma girip emziremiyormusun. Benim oğlumda sarılıktan 3 gün yattı. Acemice emzirmeye çalışırken sütüm gelmeye başladı. Bebek emdikçe artıyor süt.

ben iyiyim cok sukur bebegim de iyi ama hala istenen kg yi bulamadi gerci 5 gundur agizdan beslenebiliyor bin sukur bu seferde yeterki sut yok bi damlacik anca sagabiliyirum ufff
bol bol su ic, helva ye, en az bir sise maden suyu ic gunde sade olanlardan. emziremiyorsan da bol bol sag sen vazgecme. dere otu yesil sogan iyi gelir. rezene cayi ic. com zor biliyorum ama sakin olmaya calis. dualarim seninle.

Çok şükür canım. Yoğunbakıma girip emziremiyormusun. Benim oğlumda sarılıktan 3 gün yattı. Acemice emzirmeye çalışırken sütüm gelmeye başladı. Bebek emdikçe artıyor süt.
Yok canım henuz emme refleksi tam gelişmediği için hiç emzirmedim ama bugün dr çarşamba veya perşembe alabİLeceğini söyledi hayali bile çok güzel:dondurma: herkes emdikçe artacağını söylüyor inşallah öyledir:KK43:

bol bol su ic, helva ye, en az bir sise maden suyu ic gunde sade olanlardan. emziremiyorsan da bol bol sag sen vazgecme. dere otu yesil sogan iyi gelir. rezene cayi ic. com zor biliyorum ama sakin olmaya calis. dualarim seninle.
Humena stil. Tea, galaktago damla, rezene çayı, süt ve bol bol su içiyorum bugün de malt içeceği dediler onu aldım yeşillik bol yiyorum sodaya da başlayım yarın bari. Kimyon ekiyorum bir de ne yesem :kızgın:

Humena stil. Tea, galaktago damla, rezene çayı, süt ve bol bol su içiyorum bugün de malt içeceği dediler onu aldım yeşillik bol yiyorum sodaya da başlayım yarın bari. Kimyon ekiyorum bir de ne yesem :kızgın:
Canim maydonuzu yesillik arasina koyma bende stil tea icmistim nanede sütü arttirio kizlar demisler digerlerini maydonuz sütü azaltirmis bide benimkide seker düsmesinden.ilk zamanlar bende degildi emmedi biberona alisti die meme uclari var ince olandan al yaninda eczanelerde ilk tutamaya bilir ben meme ucuyla 4 ay emzirdim cok zorlandik benimde azdi emdikce gelio bi alissin hic birakmaz meme reddi yapsada hic moralini bozup sakin vazgecme insallah hayayirlisiyla o günlerin gelip kucagina alirsin yavrunu ohh Allah im kavustursun hemen

dnzderya dnzderya kuzum duani ben bagisliyamayacam özel günümdeyim bagislayacak kimse varmi tanidigin yoksa ben kuzenimime sorayyimmi

Teyzelerrrrr haber var benden annemle kucaklaştık dün :halay:memeyi tuttum ama uykudan gözümü açıp emmeye konsantre olamadım . Bugün yeniden denedik beni tekrar küvözüme koyup gideceğini anladığım için daha temkinli davramdım süremiz bitene kafar emdim cup cup. Süt azdı ama olsun ben emdikçe gelecekmiş herkes öle diyormuş:dondurma: 1850 gr oldum 2000 olunca evimize gidecekmişim:KK73:

Back
X