- 2 Mayıs 2014
- 3.610
- 7.452
- 208
Maşallah süphanallah Rabbim korusun kuzularımızı hersey çok daha güzrl olacak inşallahhersey ayni degil gelisme de var kuzucukta...dnzderya Niyet etti mi??
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maşallah süphanallah Rabbim korusun kuzularımızı hersey çok daha güzrl olacak inşallahhersey ayni degil gelisme de var kuzucukta...dnzderya Niyet etti mi??
Kız ne askeri bi kez dokunamadım koklayamadım bile annekarnında diye avutuyorum kendimi. 2 kg olunca veririz dediler ama bu seferde beslenmeyi tolere edemiyor damardan bedleniyor yavrum böyle giderse 2 kg olunca da veremezler çok üzülüyorum dua edin yavrumadnzderya kiiiizzz pasam askere gitcek sen halen hamilelik takvimimi yapion
kuzumm tabi saka bi yana pasan hayirlisiyla gelsin yuvana
her an duamda... nazli bir bebis seninki oooo coookkk isin olcak pasaylaKız ne askeri bi kez dokunamadım koklayamadım bile annekarnında diye avutuyorum kendimi. 2 kg olunca veririz dediler ama bu seferde beslenmeyi tolere edemiyor damardan bedleniyor yavrum böyle giderse 2 kg olunca da veremezler çok üzülüyorum dua edin yavruma![]()
Sagol canim yaaa insallahhhhhSadece ilk tedavim de tutmuştu o da kalp atışı bile duyulmadan düşmüştü RAbbim büyük çok dua et canım inşallah nasip edecek hepinize...
Kuzum hic korkma tabikide bir anne olarak endise duyup korkman cok normel kiyamam ya anneler evlatlarina hastet kalmasin hep duamdasin kuzum korkma Allah in izniyle bak nasil toparlancak hizlaKız ne askeri bi kez dokunamadım koklayamadım bile annekarnında diye avutuyorum kendimi. 2 kg olunca veririz dediler ama bu seferde beslenmeyi tolere edemiyor damardan bedleniyor yavrum böyle giderse 2 kg olunca da veremezler çok üzülüyorum dua edin yavruma![]()
ben iyiyim cok sukur bebegim de iyi ama hala istenen kg yi bulamadi gerci 5 gundur agizdan beslenebiliyor bin sukur bu seferde yeterki sut yok bi damlacik anca sagabiliyirum ufffdnzderya nasilsiniz?@@
Çok şükür canım. Yoğunbakıma girip emziremiyormusun. Benim oğlumda sarılıktan 3 gün yattı. Acemice emzirmeye çalışırken sütüm gelmeye başladı. Bebek emdikçe artıyor süt.ben iyiyim cok sukur bebegim de iyi ama hala istenen kg yi bulamadi gerci 5 gundur agizdan beslenebiliyor bin sukur bu seferde yeterki sut yok bi damlacik anca sagabiliyirum ufff
bol bol su ic, helva ye, en az bir sise maden suyu ic gunde sade olanlardan. emziremiyorsan da bol bol sag sen vazgecme. dere otu yesil sogan iyi gelir. rezene cayi ic. com zor biliyorum ama sakin olmaya calis. dualarim seninle.ben iyiyim cok sukur bebegim de iyi ama hala istenen kg yi bulamadi gerci 5 gundur agizdan beslenebiliyor bin sukur bu seferde yeterki sut yok bi damlacik anca sagabiliyirum ufff
Yok canım henuz emme refleksi tam gelişmediği için hiç emzirmedim ama bugün dr çarşamba veya perşembe alabİLeceğini söyledi hayali bile çok güzelÇok şükür canım. Yoğunbakıma girip emziremiyormusun. Benim oğlumda sarılıktan 3 gün yattı. Acemice emzirmeye çalışırken sütüm gelmeye başladı. Bebek emdikçe artıyor süt.
Humena stil. Tea, galaktago damla, rezene çayı, süt ve bol bol su içiyorum bugün de malt içeceği dediler onu aldım yeşillik bol yiyorum sodaya da başlayım yarın bari. Kimyon ekiyorum bir de ne yesembol bol su ic, helva ye, en az bir sise maden suyu ic gunde sade olanlardan. emziremiyorsan da bol bol sag sen vazgecme. dere otu yesil sogan iyi gelir. rezene cayi ic. com zor biliyorum ama sakin olmaya calis. dualarim seninle.
Canim maydonuzu yesillik arasina koyma bende stil tea icmistim nanede sütü arttirio kizlar demisler digerlerini maydonuz sütü azaltirmis bide benimkide seker düsmesinden.ilk zamanlar bende degildi emmedi biberona alisti die meme uclari var ince olandan al yaninda eczanelerde ilk tutamaya bilir ben meme ucuyla 4 ay emzirdim cok zorlandik benimde azdi emdikce gelio bi alissin hic birakmaz meme reddi yapsada hic moralini bozup sakin vazgecme insallah hayayirlisiyla o günlerin gelip kucagina alirsin yavrunu ohh Allah im kavustursun hemenHumena stil. Tea, galaktago damla, rezene çayı, süt ve bol bol su içiyorum bugün de malt içeceği dediler onu aldım yeşillik bol yiyorum sodaya da başlayım yarın bari. Kimyon ekiyorum bir de ne yesem![]()
Canım biterse bu hafta anneme bağışlatırım ben dert etme sendnzderya kuzum duani ben bagisliyamayacam özel günümdeyim bagislayacak kimse varmi tanidigin yoksa ben kuzenimime sorayyimmi
Canim daha bende bitiremedim ki cumaya vaktin var bitiren arkadaslarimiz yardimci olur okuyabildigin kadar okuKızlarr çok üzgünüm ama ben henüz duamı bitiremedm kusura bkmayın hakkınızı helal edin nolur
Tmm kuzum bana nasib degilmis ne güzel anacigina nasib olcak hayirlisiylaCanım biterse bu hafta anneme bağışlatırım ben dert etme sen