Ay senin utanmani yesinler

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay senin utanmani yesinler
yettim... :)
bu kadar mı yaniyettim... :)
:) Tatlimmmm bukadar olur mu. iki minnak da cok Sukur buyumeye calisiyorlar. kizimin yeme sorunu azalsa da devam ediyor. oglum da buyuyup ablasina yetismekvicin caba sarfediyor. hergun duamdasiniz hala.bu kadar mı yani
Ohh masallah desene ablasina yetiscek zate ikinci cocuk hep búyùgú takip edermis cok avantaj nrrdesiniz siz hem:) Tatlimmmm bukadar olur mu. iki minnak da cok Sukur buyumeye calisiyorlar. kizimin yeme sorunu azalsa da devam ediyor. oglum da buyuyup ablasina yetismekvicin caba sarfediyor. hergun duamdasiniz hala.
Selamınaleyküm arkadaşlar tüp bebek için verilen trombofili biyokimya ve trombofili genetik paneli testlerini bir de eşiniz için istenen periferik kanda kromozom analizini hangi hastanede yaptırdınız bu testlerim yapılacak kaldı ve hastane bulamadım çoğu yer yapmıyor özellerde pahalı geldi lütfen yardımcı olur musunuz[/QUOTE
Canim ben (trombofoli paneli) testini araştırmada yaptim.sonuç 3 hafta sonra çıktı.bu dediğin testleri araştırma hastaneleri veya üniversite fakülteleri yapıyorlar.
Merhaba canım biz iyiyiz 21aylik oldu kızım çok şükür derlerdiki bana çocuğun yaramaz olursa ne yaparsın diyeHu huuu canlarrr bı ses verin hele nerelerdesiniz özlendinizzzz![]()
Allah gucunu artırsın canım tbi ne yollardn geçtik de gördük bu günleri söylenme şansımız yok... Çok şükür biz de 6. Ayımızı doldurduk biraz ufak tefek ama sağlıklı bebişim. Bu aralar ek gıda heyecanını yaşıyoruz kahvaltılar, çorbalat püreler....Merhaba canım biz iyiyiz 21aylik oldu kızım çok şükür derlerdiki bana çocuğun yaramaz olursa ne yaparsın diye
Bende olsunda tek yaramaz olsun ben razıyım çok yaramaz aynı erkek çocukları gibi şükürler olsun evim hiç toplu değil ben topluyorum o dağıtıyor
Ben yoruluyorum kızım yorulmuyor maşallah cani sağolsun da herşey olur diyorum şuan sallıyorum uyumadı daha
Senin bebiş nasıl diğer annelerde sizde yazın bebusler nasıl
4 4343 arkadaşimizdan bı haber varmi
Âmin hepimizinAllah gucunu artırsın canım tbi ne yollardn geçtik de gördük bu günleri söylenme şansımız yok... Çok şükür biz de 6. Ayımızı doldurduk biraz ufak tefek ama sağlıklı bebişim. Bu aralar ek gıda heyecanını yaşıyoruz kahvaltılar, çorbalat püreler....
Ben cok bagirdim giden gelmioki bende pek girmiom siz yoksaniz napim baska sayfalardaHu huuu canlarrr bı ses verin hele nerelerdesiniz özlendinizzzz![]()
Ben istanbul'da değilim. izmir'de yaptirmistim.Pendik araştırma biz de yok dedi .. siz hangisine gittiniz acaba
Yok kuzum ya kural mural tanımıyomSelam kizlar biz 23 aylik olduk 2 yasa az kaldi emmeyi kesince mucburi yedik yemek ama babasi gibi kahvalti yapmior sútù sevmior bende biskùviyle yapip veriorum her sabah muz sùt biskùvi corbalardanda mercimek cok sevio digerleri zorSu perisi86 canim benimde daginik hep olsun toplu durdu cok simdide daginik olsun evi birak doplarimda ayni topluo gùya dagitio
dnzderya kuzum cok yùklenme 3 gùn kuralina uyuyonmu masallah dùn dogdu 6 aylik oldu bile
Endometri ameliyati nerde oldunuz? Problem düzeldimi? Cocuklariniz varmi Simdi?Merhaba kızlar, bende şubat ayında ilk tüp bebek tedavisine başladım uzun protokol uygulandı çünki endometri amaliyatı oldum.Opu da 3 tane toplandı 2 si döllendi ve 2 si transfer oldu ICSI yöntemi.Mart 13'de transfer test günü 27si ve yaş 30.Benimde transfer gününden beri sag ve sol tarafıma agrılar girip duruyor inş hayra yormak istiyorum.Tedavi Almanya.
Ahh kuzum en güzeli ama simdiki yiyecekler ise yaramio bebekler daha hassas biz alerjik oldugumuz icin bize bircok sey yasakti cok sükür gecti artik yedir gitsin kocaman olmustur masallah subhanallahYok kuzum ya kural mural tanımıyomitiraf edeyim ben biraz eski kafa takılıyorum annem beni 3 gün kuralıyla mı beslemiş
kabak alerjisi de ne mesela
Aklıma nasıl yatarsa öyle gidiyorum bakalım deneyip göreceğiz
![]()