- 30 Temmuz 2008
- 1.880
- 3.279
- 683
- 47
Ben burdayııııım...Kizlarr bayadir girmedim yinede kimse yok
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben burdayııııım...Kizlarr bayadir girmedim yinede kimse yok
Naber şekerBen burdayııııım...
İyilik güzellik..seni sormalı?Naber şeker![]()
Oy maşallah..bende yenilik yok tatlım inşallah güzel haberleri olanlar vardır..Canlar nasılsınız? Oğlandan bana düşmüyor ki tel yazayım sizlere. Hepinizi çok özledim. Acaba yeni ve güzel haberler var mı diye bir bakayım dedim.
Ben de durumlar aynı, oğluşun peşinde koşturup duruyoruz. 2 yaşımıza girdik. Şaka gibi ama bebekliği bile geride kaldı. Memeden keseli 15 gün oldu, şimdi de uyumamak için direniyor. Kuzucuk emerek uyumanın dışında birşey bilmiyorki![]()
Dualarımdasınız her zaman, bilin istedim.
Ben seninle ilgili hiç olumsuzluğa düşmedim. İnanıyorum doğru zamanı bekliyor.Oy maşallah..bende yenilik yok tatlım inşallah güzel haberleri olanlar vardır..
Menopoza girene kadar umut vardır :)) bende umutluyum kendimden ..yorumun gülümsetti beni..rabbim senide güldürsün emiBen seninle ilgili hiç olumsuzluğa düşmedim. İnanıyorum doğru zamanı bekliyor.
Canım Rabbim seni de güldürsün bebişlerinle birlikte :)))Menopoza girene kadar umut vardır :)) bende umutluyum kendimden ..yorumun gülümsetti beni..rabbim senide güldürsün emi
Amin canım..nasip kısmet..olursa hep beraber olmazsa kocamla gülüşmeye devam :)))Canım Rabbim seni de güldürsün bebişlerinle birlikte :)))
Bir adamın dileği geldi aklıma.Menopoza girene kadar umut vardır :)) bende umutluyum kendimden ..yorumun gülümsetti beni..rabbim senide güldürsün emi
Benim bir dilek hakkım olsa 100 dilek hakkı isterdim ..sona gelince yine aynı devam ettirirdim..maksat gıcıklık olsun:))Bir adamın dileği geldi aklıma.
Çok fakir, kör ve bekar bir adama ermişin biri gelmiş. Demişki tek dilek hakkın var, söyle kesinlikle gerçekleşecek. Adam düşünmüş, düşünmüş, uzınca bir zaman cevap vermemiş. Sonra demişki; "Oğlumun mezuniyetinde ona alacağım pahalı son model arabayı kendi gözlerimle görmek istiyorum" ve tabiki dikeği gerçek olmuş :) :)
Valla süper fikir, 40 yıl düşünsem aklıma gelmezdi :)))Benim bir dilek hakkım olsa 100 dilek hakkı isterdim ..sona gelince yine aynı devam ettirirdim..maksat gıcıklık olsun:))
Maşallah canım hepsine yetişebiliyorsan ne mutlu. Ayrıca geçmiş olsun canım. Tedavi neticesini almanı ve şifaya kavuşmanı dilerim.Selam hanımlar. Biz de şükür iyiyiz. Masaallah Kızım 21 aylık oldu oğlum 5 aylık hamdolsun . Her gün en fazla 4 saat uykum var. Bir de delilik mi akillik mi bilmiyorum ikinci ünv başladım. Onları aynı anda uyuyabilirsem ders çalışıyorum. Hiç şikayetim yok.
Tukuruk bezimde bir tümör oluşumu gözlendi. Bir-kac aydır onunla uğraşıyorum. Oğlum 1 yaşına gelince ameliyat olucam. Ben de haberler böyle canlar.
Hepiniz hala duamdasınız. Neseli41 nautilus aysesahra ve daha niceleri.
Maşallah tatlım ...ne güzel herşeye yetişmeye çalışıyorsun..bu arada geçmiş olsun ihmal etme kendini..Selam hanımlar. Biz de şükür iyiyiz. Masaallah Kızım 21 aylık oldu oğlum 5 aylık hamdolsun . Her gün en fazla 4 saat uykum var. Bir de delilik mi akillik mi bilmiyorum ikinci ünv başladım. Onları aynı anda uyuyabilirsem ders çalışıyorum. Hiç şikayetim yok.
Tukuruk bezimde bir tümör oluşumu gözlendi. Bir-kac aydır onunla uğraşıyorum. Oğlum 1 yaşına gelince ameliyat olucam. Ben de haberler böyle canlar.
Hepiniz hala duamdasınız. Neseli41 nautilus aysesahra ve daha niceleri.
Ahaa demek bizi başka topikle aldattın :)) rabbim bir daha acı göstermesin inşallah..hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin..Ne guzel sizlerden haber almak inşallah herkesten hayırlı haberler aldığımız gunler de gelecek...papyonkilikli canım geçmiş olsun geçecektır de zaten üstüste iki doğum bebekler... Hiç kolay değil bi çeşit tepkidir. Bu arada bi ara takıldığım bi topikte paylaştım olur da okursanız gönüllenmeyin sizle paylaşmadım diye ... İkinci bi mucize yaşayıp hatta üçüncü oğluma kardeş geliyordu ama 10 hafta sürdü serüvenimiz yine kalbi dırdu yine kürtaj... Her zamanki gibi hayırlısı dedik. Yeminle söyleyebilirim her duamda önce olmayanlara nasip et diyorum RAbbime. Oğluşum 7 aylık oldu ek gıdaya geçince pek büyütemedim sanki prematüremi cumartesi kontrolumuz var bakalım doktor amca ne dicek. Bizden haberler de böyle..
yetişebiliyor muyum sınav sonuçları söyleyecek. :) özlemişim sizleri....Maşallah tatlım ...ne güzel herşeye yetişmeye çalışıyorsun..bu arada geçmiş olsun ihmal etme kendini..