Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

Kizlar gecen hafta benim icin zorlu gecti Allah im beterinden korusun kizim oglumhasta derken bigúzel bende oldum ki atlatamadim oglumun acil sùnnet olmasi lazim ve nasib olursa türkiyeye getircem burda 1 yasindan önce yapmiolar ondan cuma gùnù ben bagislayamicam duayi toparlanicam ogún temizlik derken biriniz bagislasin kizlar 2 veya 3 hafta yokum ara ara gircem ama duaya katilcam

Kizlar gecen hafta benim icin zorlu gecti Allah im beterinden korusun kizim oglumhasta derken bigúzel bende oldum ki atlatamadim oglumun acil sùnnet olmasi lazim ve nasib olursa türkiyeye getircem burda 1 yasindan önce yapmiolar ondan cuma gùnù ben bagislayamicam duayi toparlanicam ogún temizlik derken biriniz bagislasin kizlar 2 veya 3 hafta yokum ara ara gircem ama duaya katilcam
Ah kuzum geçmiş olaun hepinize. Sünnet için de kolaylıklar dilerim.

Actik ellerimizi semaya yalvardik Allah a dualar bizden kabulu nasib etmesi herseyin sahibinden tekrar tekrar acilsin ellerimiz semaya dnzderya dnzderya miz icin haydin duaya dogumu yaklasti ne niyeti varsa okuyalim
dnzderya dnzderya : 500
aysesahra aysesahra : 500
dianthus dianthus : 500
papyonkilikli papyonkilikli : 500
NursELmira NursELmira : 500
4 4343 : 500
R ravza54 : 500
Tarihimiz 08.03.19 Cuma saatine kadardir Allah im niyetlerimizi dualarimizi kabul etsin insallah

Canlar öyle zor bir anıma denk geldiki anlatamam :( Hepinizden Allah razı olsun. Rabbim gönlünüzden geçen herşeyi hayra çevirip gerçek eylesin.

Back
X