• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

Evet kizlar kime okuyalim ister @papyonkilikli nin evlatlari evladi icin okuyalim ister @dnzderya hamis dogumu icin okuyalim kizlarr huu @dnzderya @aysesahra @NursELmira @papyonkilikli @dianthus kizlar hadin kime okuyalim @dianthus yakinlarda tedaviyle ilgili biseylerin varmi kuzum

ben talip olurum. tum aileme sifa ve huzur icin okuyabiliriz. benim minnaklar sik hastalaniyor ikisi de 11 ay arayla havale gecirdi. ben de iltihapli romatizma ve egzama cikti, esim de migren... bi nazar bisey dolaniyor uzerimizde. huzur saglik mutluluk bereket icin ben talibim hanimlar

Haydin dua ya dualarda bulysturan mevlama sûkúrler olsun 500 er ihlas i serife @papyonkilikli ya okuyoruz süre 08.02.19 cuma saatine kadar
@papyonkilikli : 500
@dnzderya : 500
@aysesahra : 500
@dianthus : 500
@NursELmira : 500
@ravza54 : 500
@4343 : 500
Dualariniz niyetleriniz kabul olsun insallah

Allah razi olsun kizlar bende bitirdim ama yarin bagislayamaya bilirim músait olan varsa bagislayabilirmi yoksa ben biseyler ayarlicam

Kizlar dualar bitip teslim edilmistir ablam bagislayacak bugün @papyonkilikli nin adina insallah simdi kime okuyalim @dnzderya @NursELmira @4343 @dianthus @aysesahra @papyonkilikli kizlar orrak karar verin hadi bakim

Kizlar dualar bitip teslim edilmistir ablam bagislayacak bugün @papyonkilikli nin adina insallah simdi kime okuyalim @dnzderya @NursELmira @4343 @dianthus @aysesahra @papyonkilikli kizlar orrak karar verin hadi bakim
Allah cümlemizin dualarını kabul etsin inşalah. Kızlar dualarınıza talibim. Kocacığım tedaviye razı olmuyor, Rabbim normal yollardan nasip etsin, isteyen herkese inşallah.

Allah cümlemizin dualarını kabul etsin inşalah. Kızlar dualarınıza talibim. Kocacığım tedaviye razı olmuyor, Rabbim normal yollardan nasip etsin, isteyen herkese inşallah.
Aaa insallaheniste fikrini degistirir kizlar kabul ederse benim icin sorun yok canim aminn ecmain inssllah

Allah im dualarimizi kabul etsin kizlar ellerimiz yüreklerimiz birkez daha acilsin niyetlerimizi kabul etsin Allah im @dianthus arkadasimiz talib oldu onun niyetine okuyuruz 500 ihlas i serife süre 22.02.19 cuma saatine kadar gecerlidir
@dianthus : 500
@papyonkilikli : 500
@NursELmira : 500
@aysesahra : 500
@dnzderya : 500
@4343 : 500
@ravza54 : 500
Son süre 22.02.19

Back
X