Merhaba canım öncelikle hayırlı olur inşallah21 subatta 2. Asilamami yaptirdim. Gelin birlikte geri sayim yapalim.. mart ayina hamile olarak girebilecekmiyiz heycanimizi paylasalim :)
Aa ayni gun asilama olmusuz :) benim sol kasigimda agri var ve goguslerim aciyor. Rabbim hayirlisini versin hepimize insallah. Nerde oldun asilamani canim?Merhaba canım öncelikle hayırlı olur inşallah
Bende 21 Şubatta 1. Aşılamamı yaptırdım :)
İnşallah dediğin gibi Mart ayına hamile olarak gireriz.
Çok şişkinlik oldu benim, bazen kasıklarımda ağrı da oluyor.
Sen ne durumdasın?
bende 20 şubatta aşılama oldum21 subatta 2. Asilamami yaptirdim. Gelin birlikte geri sayim yapalim.. mart ayina hamile olarak girebilecekmiyiz heycanimizi paylasalim :)
bende aynı aynı gün olmuşuz cnmbende 20 şubatta aşılama olduminş bebeişler olur
aynen cnm çıkarmı acabaKızlar 20-21 Şubat aşılama olanlar pazartesi-salı gibi mi test yapmayı düşünüyorsunuz
ya bu aşılamadan kaç gün sonra adet olunuyor kızlar[/QUOTE
Ayni tarihte olursun canim yada ilaclarin etkisi bazen bi iki gun ileri ya da geri atabilir tarihini
Ayni tarihte ya da en fazla bikac gun ileri yada geri atabilir ilaclardan dolayi canimya bu aşılamadan kaç gün sonra adet olunuyor kızlar
Yarın yaparsan mutlaka yaz canım, inşallah hamilesindirBen yarin yaptirmayi dusunuyorum 12. Gunde de cikabiliyor sabredemicem daha fazla
cnm ya ben,im 82 çıktı düşükmü yani bilemiorumkiKizlaaarrrr bende test yaptim 131 cikti hamileyimmmmmm
Hyr canim 82 gayet iyi bir deger sadece iki gun sonra tekrarlaman lazim deger iki katina cikmasi lazimcnm ya ben,im 82 çıktı düşükmü yani bilemiorumki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?