- 3 Mayıs 2021
- 1.339
- 1.401
- 83
- 39
Teşekkür ederimEvet yumurtalarınızı geliştirecekler sonra toplayacaklar sonra yumurtalarınızla spermleri biraraya getirip embriyo oluşturacaklar sonra da transfer edecekler. Süreç basit
3 müBende doktor görüşmesinden geldim şimdi 3 gün gonal f yapmıştım yumurtalar yavaş gelişiyor sanırım. Cetrotide (çatlatma önceyici) bir de menopur verdi( farklı bir hormon) tek seferde 3 iğne olacağım gözüm korktu açıkçası
Ohss diye bir sendrom var. Kullandığımız iğnelerden kaynaklı. Detaylı bilgiye ohss sendromu yazarak internetten ulaşabilirsiniz. Bu sendromu önlemek adına embriyoları dondurup rahim dinlendirme yapıyorlar 1-2 ay kadar. Sonra doktorunuz uygun gördüğü tarihte transfer gerçekleştiriyor. Mesela ben dondurulmuş embriyo transferi olacağım. Ama taze transfer olan arkadaşlar da var. Hangi yöntemin daha iyi olduğu konusunda cevap vermek çok zor. Dondurulmuşla pozitif alanda var tazeyle de. Ikisiyle de negatif sonuç alanda.. biraz nasip sanırım.Teşekkür ederimTransferi hemen yapanda var dondurup yapanda var hangi yöntem daha iyi
Bende sizin gibiydim. Korkuyordum hatta eşim vuruyordu 3 iğne birden sıra ile. Göbekten. artık morarmaya başlıyordu yapacak bisey yok. Bebişlerimiz içinBende doktor görüşmesinden geldim şimdi 3 gün gonal f yapmıştım yumurtalar yavaş gelişiyor sanırım. Cetrotide (çatlatma önceyici) bir de menopur verdi( farklı bir hormon) tek seferde 3 iğne olacağım gözüm korktu açıkçası
Anladım herkesin gönlüne göre olsun.Ohss diye bir sendrom var. Kullandığımız iğnelerden kaynaklı. Detaylı bilgiye ohss sendromu yazarak internetten ulaşabilirsiniz. Bu sendromu önlemek adına embriyoları dondurup rahim dinlendirme yapıyorlar 1-2 ay kadar. Sonra doktorunuz uygun gördüğü tarihte transfer gerçekleştiriyor. Mesela ben dondurulmuş embriyo transferi olacağım. Ama taze transfer olan arkadaşlar da var. Hangi yöntemin daha iyi olduğu konusunda cevap vermek çok zor. Dondurulmuşla pozitif alanda var tazeyle de. Ikisiyle de negatif sonuç alanda.. biraz nasip sanırım.
Aslında bende de iğne korkusu varBende sizin gibiydim. Korkuyordum hatta eşim vuruyordu 3 iğne birden sıra ile. Göbekten. artık morarmaya başlıyordu yapacak bisey yok. Bebişlerimiz için
Benimde iğne nereme yapılırsa yapılsın korkum yokta bitek kalçadan olana var alakasızcaAslında bende de iğne korkusu var
İnşallah geçen sene marttan beri uğraşıyoruz aylardır yumurta olmadı sonra bir çıktı oda döllenmeden bozuldu bazı yumurtaları toplayamadan çatlı bundan iki sene önce denemelerim de hiç tutmadı biri tuttu oda boş kese oldu kendiliğinden gebe kaldım oda boş kese oldu artık Rabbimin gücüne gitmesinde yoruldum 3 senedir.İnşallah canım güzel 5.gün embriyoları olsun 3.ü de
Eşime naz da yapamıyorum şimdi adam bir buçuk yıldır iğne yaptı kendineBenimde iğne nereme yapılırsa yapılsın korkum yokta bitek kalçadan olana var alakasızca
Ne zaman başlayacak? Adet tarihinizi mi bekliyorsunuz?Eşime naz da yapamıyorum şimdi adam bir buçuk yıldır iğne yaptı kendinemecbur korka korka olacağız sonunda tatlı bir bebiş var
Sperm sıkıntınız yoksa vazgeçmeyin bize doktor sperm bulamazsak kök hücre tedavisi onla da olmazsa vazgeçeceğiz dedi. Rabbim yüzümüze güldü sperm çıkması bizi sanki çocuğumuz doğmuş gibi sevindirdiİnşallah geçen sene marttan beri uğraşıyoruz aylardır yumurta olmadı sonra bir çıktı oda döllenmeden bozuldu bazı yumurtaları toplayamadan çatlı bundan iki sene önce denemelerim de hiç tutmadı biri tuttu oda boş kese oldu kendiliğinden gebe kaldım oda boş kese oldu artık Rabbimin gücüne gitmesinde yoruldum 3 senedir.
Bence de çok ama dr öyle uygun gördü demekki. Sonu hayırlı olur inşallah3 müçok değil mi?
Evet adetimi bekliyorum 14 Şubat gibi doktor yurt dışında. adet yaklaşınca haber ver dedi o güne ilaç mı verecek yoksa arkadaşına mı yönlendirecek bilmiyorum. Doktorumuz tanıdığımız biri yurt dışından takip etti hep bizi 2 ayda bir geliyor muayene ediyor.Ne zaman başlayacak? Adet tarihinizi mi bekliyorsunuz?
Allah sabır dayanma gücü cesaret versin. İnşallah sonu iyi olurBence de çok ama dr öyle uygun gördü demekki. Sonu hayırlı olur inşallah
14 şubatsa çok az kalmışEvet adetimi bekliyorum 14 Şubat gibi doktor yurt dışında. adet yaklaşınca haber ver dedi o güne ilaç mı verecek yoksa arkadaşına mı yönlendirecek bilmiyorum. Doktorumuz tanıdığımız biri yurt dışından takip etti hep bizi 2 ayda bir geliyor muayene ediyor.
Çok zor bir süreç Allah yardımcımız olsun, inşallah bu defa bebeğinize kavuşursunuzİnşallah geçen sene marttan beri uğraşıyoruz aylardır yumurta olmadı sonra bir çıktı oda döllenmeden bozuldu bazı yumurtaları toplayamadan çatlı bundan iki sene önce denemelerim de hiç tutmadı biri tuttu oda boş kese oldu kendiliğinden gebe kaldım oda boş kese oldu artık Rabbimin gücüne gitmesinde yoruldum 3 senedir.
İnşallah Allah’ın mucizesi duanın gücü diyorum çünkü artık hiç umut yoktu kesin ameliyattı onda bile çıkmayabilir dediler tüm o iğnelere rağmen bir tane canlı sperm çıkmaz mı çıkmadı işte. Benim babam da pankreas kanserine yakalandı çok hastalandı eşim hem babamı hastaneye taşıdı her gün hem biz bebek için gidiyorduk bir yandan babam hasta yatağında çok dua etmiş bizim için sonrasında ameliyat günü öncesi sprem testi zorunluymuş çıkmayan spermler çıktı14 şubatsa çok az kalmışadetin ikinci günü başlanıyor genelde karından iğneler. Ama geneli bu tabiki. Sizin doktorunuz nasıl bir yol izler bilemiyorum. Ama aşağı yukarı süreçlerimiz aynıdır. Spermleriniz size mucize göstermiş. Umarım transferinizden sonrada mucizeniz sizinle olur
Pankreas kanserini çok iyi bilirim. Rabbim babanıza şifalar versinİnşallah Allah’ın mucizesi duanın gücü diyorum çünkü artık hiç umut yoktu kesin ameliyattı onda bile çıkmayabilir dediler tüm o iğnelere rağmen bir tane canlı sperm çıkmaz mı çıkmadı işte. Benim babam da pankreas kanserine yakalandı çok hastalandı eşim hem babamı hastaneye taşıdı her gün hem biz bebek için gidiyorduk bir yandan babam hasta yatağında çok dua etmiş bizim için sonrasında ameliyat günü öncesi sprem testi zorunluymuş çıkmayan spermler çıktıbabamın duası kızlar rabbim ona da uzun ömür versin
AminPankreas kanserini çok iyi bilirim. Rabbim babanıza şifalar versindualarını kabul etsin
İnşallah hepimizin tedavisi pozitif bir şekilde sonuçlanır bu mübarek kandil günü duamdirÇok zor bir süreç Allah yardımcımız olsun, inşallah bu defa bebeğinize kavuşursunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?