- 11 Eylül 2021
- 151
- 72
- 18
- 31
- Konu Sahibi blueberryyyy
-
Geçmiş olsun bacım.. olsun kimyasaldan sonra hamile kalan çok var . Şansın daha yüksek İnshaAllahBende bugun kimyasal gebelik oldugumu ogrendim regl bekliyorum
Bizim sayfaya etiketlesin seni bacimmBeni de yazar misiniz ? Bat 15 subat
Teşekkür ederim canımda istersem ben yazarım zaten beni de ekleyin diye gördüm konuyuSenide eklesin arkadaşım-Arwen-
Tamam özür dilerim canım ben belki yenisindir diye arkadaşım da gorusn diye etiketledimTeşekkür ederim canımda istersem ben yazarım zaten beni de ekleyin diye gördüm konuyu
Önemli değil canım teşekkür ederim yanlış anlama herkese diğer konu için yazman garip geldi bana sadece ben diğer konuyu da takip ediyorum zatenTamam özür dilerim canım ben belki yenisindir diye arkadaşım da gorusn diye etiketledim
Oylemiii göremedim sneinya ondan herhalde tamam canım.. şey için yazdım orda aherkes toplandı ya onun için bekkii Bilmiyorlardir diyeÖnemli değil canım teşekkür ederim yanlış anlama herkese diğer konu için yazman garip geldi bana sadece ben diğer konuyu da takip ediyorum zaten
Amiin canım inşallah hepimiz hayırlı haberler alırızOylemiii göremedim sneinya ondan herhalde tamam canım.. şey için yazdım orda aherkes toplandı ya onun için bekkii Bilmiyorlardir diyeyok yanlış anlamam.. hayırlı haberler alırsın inshallah en kısa zamanda sende .. Cumanın hürmetine Rabbim kabul etsinnnn
Bende geldimmOcak'ta da kaybedenler gelsin bir de Şubat'ı deneyelim
Bu sefer olucak inşallahBende geldimmbat 22 subat gorunuyo simdilik
İnşallah canım isteyen herkese versin rabbimİnşallah hepimize nasip olur
İnsallah dua edelimBu sefer olucak inşallah
Ya bacım biz senle hiç konsutkmu yaaaa senin ismin ve yanındaki sayılar çok tanıdık geliyor sanki brineskiden girdiğimde konuşmusuz gibiŞubat bebiş getirsin sizlere inşallah kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?