- 17 Ağustos 2019
- 7.519
- 8.210
- 198
- 29
- Konu Sahibi blueberryyyy
-
Bilmiyorum canım olablir ben 2. 5 senedir üyeyim konuşmuşuzdur belki deYa bacım biz senle hiç konsutkmu yaaaa senin ismin ve yanındaki sayılar çok tanıdık geliyor sanki brineskiden girdiğimde konuşmusuz gibi
Nasılsın iyisin ..o dönem hamile kaldın sanirimBilmiyorum canım olablir ben 2. 5 senedir üyeyim konuşmuşuzdur belki de
2020 Kasım ayında tüp bebekle gebe kaldım canım ağustos da doğum yaptım 2 gün sonra bebeğim vefat ettiNasılsın iyisin ..o dönem hamile kaldın sanirim
değil mi? Doğumda yapmışsın Allah bağışlasın
Ayy çok ama çok üzgünüm.. ne olur affet..2020 Kasım ayında tüp bebekle gebe kaldım canım ağustos da doğum yaptım 2 gün sonra bebeğim vefat etti
Olsun canım nerden bileceksin. İnşallah canım Allah nasip ederse olur korunmuyorum doğumdan sonra hiç korunmadım gebelikte olmadı. Ben doğal yolla gebe kalmadım zatenAyy çok ama çok üzgünüm.. ne olur affet..inanki bilemedim.. aslinda tereddüt ettim sormakda nedense hissettim biseyler garip şekilde.. güçlüdür benim hisslerim .. Rabbim tekrar Nasib etsin isnhaAllah düşünyorsun değilmi tekrar..
Öylemi nasıl gebe kalmsitin Canım? .. Ben tedavi görmedim cunki genellikle bana zayıfla gebe kalirisn diyolardi doktorlar o donemmden bu yana kilo verdim dahada uğraşıyorum.. bir ara ovulasyon yaptım ama tetslerim bittiOlsun canım nerden bileceksin. İnşallah canım Allah nasip ederse olur korunmuyorum doğumdan sonra hiç korunmadım gebelikte olmadı. Ben doğal yolla gebe kalmadım zaten
Canım işte gidip bi tüp bebek doktoru ile görüştüm doktor ısrarla önce aşılama yapmak istedi eşinin seninde gözle görünür bir sorunun yok dedi ben de hocam ben aşılama istemiyorum maddi durumum zaten yok ( kredi çekmiştik) alışmaya vereceğim parayı tüp bebeğe vermek istiyorum dedim zorla tüp bebeğe başladım 28 ekimde başladım 10 kasım da bitti taze transfer oldum 3. Gün embriyosu açıkcası umudum yoktu ilk seferde tutacağını sanmıyordum ama çok şükür tuttu 1 kızım oldu. Doğum kartal şehir hastanesinde oldu (Allah belasını versin) tüp bebek olduğunu bildikleri halde 41 haftaya kadar beklettiler saatlerce normal doğuma zorladılar fakat bebek doğmadı gelmedi bir türlü nst kalp atışları kesilince sezeryana alındım. Oksijensiz kalmış kızım 3 tur kordon varmış kakasını yapmış yemiş kanala sıkışmış 2 gün küvezde yaşadı vefat etti hiç görmedim benÖylemi nasıl gebe kalmsitin Canım? .. Ben tedavi görmedim cunki genellikle bana zayıfla gebe kalirisn diyolardi doktorlar o donemmden bu yana kilo verdim dahada uğraşıyorum.. bir ara ovulasyon yaptım ama tetslerim bittibir ara pandemiden dolayı ben Türkiye'ye donmsutum eşim kaldı bı yerde ben bı yerde acmadilar yolları aylarca uzak kamak zorunda kaldık sonrada taşındık ettik stress derken yeni yerleştik desem yalan olma .. şimdi tekrrar denemelere başladim canm.. bakalım İnshaAllah Nasib olur sanada banada ve isteyen herkese.. gerçekten çok uzuldum.. Rabbim sana evrimi versin sabrindan dolayı eminim vardır bunda bir hayır kimbilir belki çok başta bir çocuk olacakti yıllarca hastalıklarıyla uğraşmaktan onun aciisni görmekten yorulcaktiniz belkide hayırlı bir evlat olmayacaktı.. Kehf suresini bilirisn orda geçen hikayedeki oğlanı öldürülme sebebi gibi düşün .. İnshaAllah hayırlı sağlıklı evlatlar Nasib etsin Rabbim bundan sonra dualarimdasin
Ahh canimmm neler yaşamışssin.. eminim çok zordur okadar uzun yoldan sonra böyle bir son.. çok zor elbette.. ama işte ya birde görüp alışıp iyice isnip kaybetseydin.. evine götürüp eşyalarını giydirip buseferde o ev sana zindan olurdu.. Nasib değilmiş Senin basın sağ olsun.. ne olursa olsun sen bir Annesin artık.. o bir melek şimdi İnshaAllah .. Rabbim eksikliğini aratmaycak sağlıklı evlatlar Nasib edecek İnshaAllahCanım işte gidip bi tüp bebek doktoru ile görüştüm doktor ısrarla önce aşılama yapmak istedi eşinin seninde gözle görünür bir sorunun yok dedi ben de hocam ben aşılama istemiyorum maddi durumum zaten yok ( kredi çekmiştik) alışmaya vereceğim parayı tüp bebeğe vermek istiyorum dedim zorla tüp bebeğe başladım 28 ekimde başladım 10 kasım da bitti taze transfer oldum 3. Gün embriyosu açıkcası umudum yoktu ilk seferde tutacağını sanmıyordum ama çok şükür tuttu 1 kızım oldu. Doğum kartal şehir hastanesinde oldu (Allah belasını versin) tüp bebek olduğunu bildikleri halde 41 haftaya kadar beklettiler saatlerce normal doğuma zorladılar fakat bebek doğmadı gelmedi bir türlü nst kalp atışları kesilince sezeryana alındım. Oksijensiz kalmış kızım 3 tur kordon varmış kakasını yapmış yemiş kanala sıkışmış 2 gün küvezde yaşadı vefat etti hiç görmedim benevet canım kiloya engel diyolar eşin hiç muayne oldu mu. Kaç kilosun şuan
Maşallah canım çok güzel kilo vermişsin benım de vermem lazım berbat bir görüntüm varAhh canimmm neler yaşamışssin.. eminim çok zordur okadar uzun yoldan sonra böyle bir son.. çok zor elbette.. ama işte ya birde görüp alışıp iyice isnip kaybetseydin.. evine götürüp eşyalarını giydirip buseferde o ev sana zindan olurdu.. Nasib değilmiş Senin basın sağ olsun.. ne olursa olsun sen bir Annesin artık.. o bir melek şimdi İnshaAllah .. Rabbim eksikliğini aratmaycak sağlıklı evlatlar Nasib edecek İnshaAllahHastanenin sorumsuzluğuna deginmeyecegim bile Allah bildiği gibi yapsın mahşerde hespa verirler artık..
Eşim daha önce muayene oldu herşey normal..
Bende işte polikistik var ama engel degilmis sadece kilo verirsem kontrol altina alırmışim.. tartıya bile bakmıyorum uzun zaman geçince bakıyorum.. ama 20 kilo verdim yani onu biliyorum çok şükür İnshaAllah faydası olacak.. dahada devamm
Canım Allah sabırlar versin tekrarını yaşatmasın inşallahCanım işte gidip bi tüp bebek doktoru ile görüştüm doktor ısrarla önce aşılama yapmak istedi eşinin seninde gözle görünür bir sorunun yok dedi ben de hocam ben aşılama istemiyorum maddi durumum zaten yok ( kredi çekmiştik) alışmaya vereceğim parayı tüp bebeğe vermek istiyorum dedim zorla tüp bebeğe başladım 28 ekimde başladım 10 kasım da bitti taze transfer oldum 3. Gün embriyosu açıkcası umudum yoktu ilk seferde tutacağını sanmıyordum ama çok şükür tuttu 1 kızım oldu. Doğum kartal şehir hastanesinde oldu (Allah belasını versin) tüp bebek olduğunu bildikleri halde 41 haftaya kadar beklettiler saatlerce normal doğuma zorladılar fakat bebek doğmadı gelmedi bir türlü nst kalp atışları kesilince sezeryana alındım. Oksijensiz kalmış kızım 3 tur kordon varmış kakasını yapmış yemiş kanala sıkışmış 2 gün küvezde yaşadı vefat etti hiç görmedim benevet canım kiloya engel diyolar eşin hiç muayne oldu mu. Kaç kilosun şuan
Canım hangimiz ağlamadık ki eşin çok haklı elbette ama ne yapalım rabbim bilir en iyisini hayırlısı olsun. Tedavi için maddi durumun var mı aşılama tüp bebek gibiCanım Allah sabırlar versin tekrarını yaşatmasın inşallahBende 1.5 yıldır deniyorum doktorlar bir sorun olmadığını söylüyorlar çok gözyaşı döktüm çok ağladım yıprattım kendimi eşim hep diyor ki allah sevdiği kullarını sınarmış gecikiyorsa güzelleşiyordur.. Üzülme sabret dua et sen bebek değil cennete melek doğurmuşsun
Öyle deme kendine.. verirsin nolcak sağlık olsun.. ovulasyon takibi yaptın mı?Maşallah canım çok güzel kilo vermişsin benım de vermem lazım berbat bir görüntüm var
Yapmıyorum canım çünkü yumurtamın çatladığı günü biliyorumÖyle deme kendine.. verirsin nolcak sağlık olsun.. ovulasyon takibi yaptın mı?
Tamam ozaman İnshaAllah Rabbim Nasib eder ümit kesme.sakin.. devam etYapmıyorum canım çünkü yumurtamın çatladığı günü biliyorum
İnşAllah canım hayırlısı olsunTamam ozaman İnshaAllah Rabbim Nasib eder ümit kesme.sakin.. devam et
Türkiyede yaşamıyorum canım ama olsaydım evet vardı imkanım. Biraz zorlardı ama olsun yeter kiCanım hangimiz ağlamadık ki eşin çok haklı elbette ama ne yapalım rabbim bilir en iyisini hayırlısı olsun. Tedavi için maddi durumun var mı aşılama tüp bebek gibi
İnşallah canımBat 6 Şubat , bu ay bal polen propolis karışımına başladık inşallah faydasını görürüz umutla bekliyorum bakalım
İnşallah canımSabah akşam birer kaşık tüketiyoruz eşimle, faydasını görenler olmuş bizede fayda eder inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?