Şubat 2023 te transfer olanlar

Insalah benımde yarın kese randevum var şu an ara ara çok az kaşık ağrım oluyor baskada bir belırtım yok sızde bır belırtı varmı acaba ben keseyı görememekten korkuyorum
Bence belirtiler beta iyice yükseldiğinde 6. Haftada falan anlamlı oluyor öncekilerin hepsi reglden önce yaşadıklarımız, ctesi beta hcg 1124 çıktı ne göğüs hassasiyeti vardı ne de mide bulantısı, yanması, ben de daha hiç belirti falan olmadı kasıklarda olan ağrı da bence regl döneminde olan ağrı. Sadece küçük bi karıncalanma var sol tarafımda o transferden 2 gün sonra başladı ve hep vardı 🌸☺️

Benim de pek yok, kasıklarım arada karıncalanıyor gibi oluyor, bir iki gün öncesine kadar regl ağrısı gibi ağrım oluyodu o zaman korkuyodum şimdi geçti o sanırım tam regl olmam gereken zamandı ve öyle ağrılar oldu. Göğüslerimde öyle arada sızlıyo arada geçiyo. En sonra ctesi beta baktırmıştım lekelenmem olunca tekrar baktırmadım artık dr da cumaya verdi randevuyu biran önce görsem de rahatlasam. Ben olabildiğince dinleniyorum rapor aldım işe de gitmedim bu hafta.
Bende transferden berı dınlenıyorum evde hiç bısey yapandan sadece yatıyorum benimde cumartesi lekelenmem oldu ve kaşık ağrım oldu ama ertesi gün geçti kese oluşuyor dıye düşünmek ıstyrm düşük olsaydı heralde parçalı parçalı gelırdı heralde ınsalah görürüz keseyı çok heyecanlıyım olumsuz olcak dye

Bende transferden berı dınlenıyorum evde hiç bısey yapandan sadece yatıyorum benimde cumartesi lekelenmem oldu ve kaşık ağrım oldu ama ertesi gün geçti kese oluşuyor dıye düşünmek ıstyrm düşük olsaydı heralde parçalı parçalı gelırdı heralde ınsalah görürüz keseyı çok heyecanlıyım olumsuz olcak dye
İyi düşünelim iyi olsun inşallah 🤲🏻🌸

Benim de 162 çikti. Kan verirken çok heycanlıydım. Çok şükür değer iyimiş. Bugün hemşirem değerin iyi dedi. Biraz rahatladım. Daha sonra tekrar kan verdin mi sen kaç çıktı
Sonraki 230 çıktı tekrar kan istemedi benden dr ama ben lekelenmem olunca 3 gün sonra tekrar verdim 1124 olmuştu cuma inşallah kese randevumuz var. Önemli olan zaten nasıl yükseldiği inşallah sağlıkla katlasın

Merhabalar, negatif almaktan o kadar bıktım ki artık pozitif alınca yazicam demiştim. Şimdi ben de yerimi alayım canlarım. 14 Şubat transfer oldum. 2 tane NGS li beşinci gün embriyosu. Bugün beta hcg 260. İki gün sonra, Cuma günü tekrar test yapacağım. 2021 yılında bebeğimin kalbi durmuştu dokuzuncu haftada kaybetmiştim. O zamandan beri uğraşıyorduk. Umarım bu sefer sağlıkla ilerler.

Merhaba arkadaşlar 14 şubat transferim yapıldı tek embriyo 5AA kalitesi bugün 9. Gün 3 gündür idrar testi yapıyorum bi çizgi biraz daha silik netleşmedi yorumunuz nedir yardımcı olur musunuz? Foto aşağıda ⤵️

Eklentiler

• 20230222_093250.webp
    20230222_093250.webp
    7,7 KB · Görüntüleme: 54
Merhaba arkadaşlar 14 şubat transferim yapıldı tek embriyo 5AA kalitesi bugün 9. Gün 3 gündür idrar testi yapıyorum bi çizgi biraz daha silik netleşmedi yorumunuz nedir yardımcı olur musunuz? Foto aşağıda ⤵️
Canım tebrik ederim, hamilesin bu teste göre. Kan testi ne zaman vericeksin?

Sonraki 230 çıktı tekrar kan istemedi benden dr ama ben lekelenmem olunca 3 gün sonra tekrar verdim 1124 olmuştu cuma inşallah kese randevumuz var. Önemli olan zaten nasıl yükseldiği inşallah sağlıkla katlasın
İnşallah canım 🙏 benim de haftaya cumartesi randevum var. İnşallah her şey yolunda gider

Teşekürler ama çizgi netleşmedi diye tam emin olamıyorum normal mi sizce kan testim yarın insallah
Canım daha sekizinci gün. Benim de 14 Şubat'ta oldu transferim. Beta hcg 260. Ama kaset testte o kadar silik ki çizgim. Seninki benimkine göre bayağı belirgin, hiç endişelenme. Kafaya takacaksan kan testini yaptır istersen.

Canım daha sekizinci gün. Benim de 14 Şubat'ta oldu transferim. Beta hcg 260. Ama kaset testte o kadar silik ki çizgim. Seninki benimkine göre bayağı belirgin, hiç endişelenme. Kafaya takacaksan kan testini yaptır istersen.
Çok teşekürler içim biraz rahatladı randevumuz yarın inşallah bakalım allah hepimize nasip eder inşallah🙏

Merhaba ben de 20 Şubat'ta transfer oldum ilk gün sadece yoğun bir bel ağrım vardı onun dışında ilaçların verdiği şişlikten başka herhangi bir değişikliğim yok bekleyenlerle beraber umarım güzel sonuçlarimizi alırız ❤️

Back
X