Şubat 2023 te transfer olanlar

Gebesin dedi. Ama dedim sağlık ocağında 37 çıktı burda 43 2 günde artış olmamış onanfazla takılma pazartesi sağlık ocağında ver yine ordaki sonuçlarınla karşılaştır dedi farklı laboratuvarlar sonuçta düşük veya yüksek çıkabilirmiş

Gebesin dedi. Ama dedim sağlık ocağında 37 çıktı burda 43 2 günde artış olmamış onanfazla takılma pazartesi sağlık ocağında ver yine ordaki sonuçlarınla karşılaştır dedi farklı laboratuvarlar sonuçta düşük veya yüksek çıkabilirmiş
Hayırlısı olsun cnm brnim sağlıkla gelsin🤲🏻🧿💓

Kızlar buraya yazmak çok zor olur diye söyleyim. Kendim bir konu açmıştın transfer sonrası gün gün yaşadıklarımı hissettiklerimi yazıyorum dilerseniz bakabilirsiniz. Konu adı “tüp bebek transferi sonrası”

Cnm sağlık ocağında tekrar test verdin mi ? İnşallah çok güzel gelir sonuç🤲🏻😘

İlk dememdi daha nasip olmadı bu ay hemen 2. Transfer için hazırlanıcaz
Dondurulmuş embriyoların varsa şanslısın benim yok yaşımdan dolayı az çıkmıştı zaten yumurta bakalım ben adet oldum dün kontrole çağaracaklar orda ne diyecek bekleyip göreceğim

Dondurulmuş embriyoların varsa şanslısın benim yok yaşımdan dolayı az çıkmıştı zaten yumurta bakalım ben adet oldum dün kontrole çağaracaklar orda ne diyecek bekleyip göreceğim
Ne zmn adet oldunuz onu merak ediyorum bende olacakmış gibi ağrılarım oluyor ama kimisi kimyasal gebelik adeti geciktiriyor filan demiş aklım karıştı

Ne zmn adet oldunuz onu merak ediyorum bende olacakmış gibi ağrılarım oluyor ama kimisi kimyasal gebelik adeti geciktiriyor filan demiş aklım karıştı
Cnm benim kimyasal değildi biliyorsun benim cumattesi tahlil günümdü ben cuma tahlil yapmıştım hemen ilaçları bıraktım pazartesi oldu kanamam… ama senin daha farklı biraz daha uzun sürebilir sanırım .. hemşirene sor istersen

Burcu senin sonucun nasıl geldi cnm
Malesef benim negatif 7.gün dayanamadım tahlil yaptırdım 0.1 çıktı. 10 gün tekrar yaptırdık 0.22 çıktı. Az önce doktorumla konuştum moralini bozma erken yaptırdın henüz çıkmaz gününde tekrar yaptır dedi. ama bende hiç bir belirti yok tutmadı. İnş diğerlerinşn tutar

Malesef benim negatif 7.gün dayanamadım tahlil yaptırdım 0.1 çıktı. 10 gün tekrar yaptırdık 0.22 çıktı. Az önce doktorumla konuştum moralini bozma erken yaptırdın henüz çıkmaz gününde tekrar yaptır dedi. ama bende hiç bir belirti yok tutmadı. İnş diğerlerinşn tutar
Arkadaşım üzüldüm 😞😞 ama napalım önümüzdeki maçlara bakıcaz geriye dönüp üzülmek bir işe yaramıyor daha çok olumlu düşünmek işe yarar ben ilk 3 gün baya kötüydüm ama şimdi şükür iyiyim sen de iyi ol🤲🏻💓

Ocak ayında transfer oldum pozitif çıktı inşallah kese ve kalp atışını duymak nasip olur kese göründü ama inşallah sağlıklı güzel hanerler alırız hepimiz.
Cnm meraba hayırlı olsun öncrlikle çok sevindim. Ben de 4 gün önce transfer oldum sonuç bekliyorum. Yanlz bu süreçte karnım şişti göğüslerim büyüdü.çok rahatsız edici ödem gibi. Opu sonrası da olmustu geçmişti ama bebek tutarsa bu belirtler geçicek mi ? Sende oldu mu tecrüben var mı ?

Kızlar merhaba, Prograf 1 mg kullanan var mı? Ben transfere başladığım aydan itibaren kullanıyorum (şubat başı) Şu an 9 haftalık gebeyim. Doktorum bırakmamı istedi ancak biraz araştırdım kimisi 12. haftada bırakmış, erken bırakıp bebeğinin kalbi duyan da okudum. Çok korkuyorum. Siz kullandıysanız ne zaman bıraktınız?

Back
X