Şubat 2025 aşılama yapanlar toplaşalım 🌸

Bende 29 eşım 30. Amh 1.02 eşımdede bır sıkıntı yok.hatta 2.aşılamada doktor guzel haberlerını beklıom dedı ama malesf olmadı

Bende 29 eşım 30. Amh 1.02 eşımdede bır sıkıntı yok.hatta 2.aşılamada doktor guzel haberlerını beklıom dedı ama malesf olmadı
Canım benim amh 1.68 dr dediki sınır 1.50 eğer 1.50 altı olursa direk tüp yapardık dedi. Ama senin yaş biraz daha küçük diye aşılama denemiş olabilir.

Canım benim amh 1.68 dr dediki sınır 1.50 eğer 1.50 altı olursa direk tüp yapardık dedi. Ama senin yaş biraz daha küçük diye aşılama denemiş olabilir.
Ultasondada muane edınce amh oyle cıkmıs ama gayet yumurtaların var guzel demıstı doktorum 7 yasında cocugum var 5 tane dusugum kurtajım var. 2 senedır hıc gebe kalamadım doktor bunlarıda goz onunde bulundurdu cocuk var hamılede kalıyodum dusuk oluyodu.aşılamaya karar verdı

Ben ilk zannettim hatta diyecektim sana bırakırsa tüpe geç diye. Ama hamile kalabiliyorsan sıkıntı olmaması lazımda. Düşüklerinin sebebi nedir özel değilse

Ben ilk zannettim hatta diyecektim sana bırakırsa tüpe geç diye. Ama hamile kalabiliyorsan sıkıntı olmaması lazımda. Düşüklerinin sebebi nedir özel değilse
Hıc bırsey cıkmadı herseyede bakıldı genetıkde yapıldı.bır hastanede yaptırdım kan pıhtılaması var dedı.bu gıttıgım tup bebek doktoruda kan pıhtılaşman yok dedı

Sadece kan pıhtılaşması cıktı genetıkte.ama aşılama ıcın gittiğim doktor dosyama kadar herseye baktı kım sana kan pıhtılaşman var dedı dıye sordu ve yok dedı

Hıc bırsey cıkmadı herseyede bakıldı genetıkde yapıldı.bır hastanede yaptırdım kan pıhtılaması var dedı.bu gıttıgım tup bebek doktoruda kan pıhtılaşman yok dedı
Çok garip. Bu kadar düşüğe bir çözüm yolu olmalı. Peşpeşe mi gebe kaldınız peki

Çok garip. Bu kadar düşüğe bir çözüm yolu olmalı. Peşpeşe mi gebe kaldınız pekiılk cocugum

Sadece kan pıhtılaşması cıktı genetıkte.ama aşılama ıcın gittiğim doktor dosyama kadar herseye baktı kım sana kan pıhtılaşman var dedı dıye sordu ve yok dedı
Ilk cocugundan once bı tane kalp atısı yoktu kurtaj oldum .sonrası 6 ay korundum 3 ay sonrada ogluma hamıle kaldım ondada kanamam oldu ve progesran kullanmıstım.oglum 2 yasına gelıncede 4 tane daha kaybım oldu.aralıklı olarak.su an 7 yasında.8 senedırde evlıyım

Allah yardımcınız olsun. Böyle şeylerde en kötüsüde hiç bir sebebinin olmaması. Benim eşiminde bütün sonuçları normal ama ben tek bir kez bile gebe kalamadım. Bizde 2 yıllık evliyiz. Hani insan bilse sebebi diye direk onun üzerine gider. Sizinde öyle olmuş. Hiç bi sebep yok Allah hepimizin yardımcısı olsun

Valla benimde var böyle tanıdıklarım. Hatta kalıtsal haftalığı olup kilo veremeyen ama ilk geceden de hamile kalan rabbim biz şemsiye mi tutuyoruz bizide gör yarabbim

Nasip olmuyor demekki

Benimde amh 1.36 doktor sınırın biraz altında dedi en fazla 7 yumurta toplanır dedi tüp bebek düşünürsen ama bu değer tüp bebek düşünürsen önemli dedi. Doğal yolla gebelikte veya aşılamada önemli değil dedi çünkü onlarda bir yumurta yetiyor dedi hamile kalmak için ama tüpte ne kadar çok yumurta olursa kaliteli iyi embriyo sayısıda ona göre çok olabilir dedi. Şuan yakın arkadaşım 34 yaşında amh 0.46 Türkiye’deki doktor tüp yaptır yoksa zor dedi ama şuan doğal yolla hamile 3 aylık. Yani kısacası doğal yol veya aşılama için bir yumurta bir sperm yetiyor aslında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…