Umutsuzluğa kapılma kendiliğinden olacaktır belki nereden biliyorsun. Kaç mm di yumurtan kendiliğinden çatlamış büyümüştü baya demek kiKızlar ikinci aşılama için tedavi başlamıştık doktorum pazartesiden sonra çatlatma iğnesini vururuz aşılamayı yaparız demişti. Bugün kontrole gittim ve aşılamam iptal edildi. Çünkü yumurtam kendiliğinden çatlamışhafta sonu cumartesi sabahı ilişki olmuştu bugün de ilişkiye gir dedi. Hayırlısı bakalım. Tekrar adet olunca gideceğim.
Test sonucun ne çıktı canım?kızlar benimde 3 şubat aşılamaydı şimdi kan verdim çok korkuyoruminşallah hiçbirimizin emekleri boşa gitmez dualarımrasınız
Benim de 2.aşılamam ilk aşılamada daha heyecanlıydım daha paniktim, bu sefer dediğin gibi ben de kendimi oyalamaya çalışırım sürekli, ama insanın aklı orda kalmıyor da değil, çatlatma iğnesi yapmış mıydın peki, bu akıntı ve bel ve kasık ağrısı ondan da olabilirmişTeşekkür ederim canım Amin Allah razı olsun canımakıntı vardı evet kasık bel ağrısı vardı bence çok düşünmeyin gerçekten stres çok önemli ben geçen ay aşılama oldum tutmadı bu 2. Aşılamam bunu hiç düşünmeden başka şeylerle uğraştım hiç ümidim yoktu pozitif olucağına şok oldum
Tek yumurtam vardı. En son perşembe gittim bi yumurtam 14 mm di bir tane daha gelişmiş perşembe öğrendim 11 mm di. Gonal 50 vuruluyordum en başından beri devam et pazartesi görelim Salı aşılama yaparız muhtemelen demişti. Ama sen hafta sonu da ilişkiye gir demişti. Kaç mm olmuştur perşembeden bu güne bilmiyorum. Muhtemelen büyüdü baya. 12 gündür iğne vuruyordum zaten. Rahim duvarımda inceydi o da 9,5 mm olmuş kalınlaşmış. Döllenirse tutunur şu an rahmin hazır dedi. Sadece ne zaman çatladığnı bilmediğimiz için aşılamayı iptal ediyorum bugün de mutlaka ilişkiye gir dedi. Hayırlısı inşallah. Bir an önce aşılama sürecini geçip tüp bebek için raporumu alayım diyordum. Ama süreç uzadı şimdi. Bir daha ki ay tekrar 2. Aşılama için başlayacağız. O canımı sıktı sadece. Hayırlısı AllahtanUmutsuzluğa kapılma kendiliğinden olacaktır belki nereden biliyorsun. Kaç mm di yumurtan kendiliğinden çatlamış büyümüştü baya demek ki
maalesef 0.3 negatif reglin 2.gün olması gerekiyor bugün hala olmadım bu saatten sonra pozitif olur mu bilmiyorumTest sonucun ne çıktı canım?
İhtimal yok değil, belki yeni yerleşti bebek de tespit edilebilecek seviyede yeterli beta hcg üretilmedi, bikaç gün daha regl olmazsan bi daha test yaptır derim benmaalesef 0.3 negatif reglin 2.gün olması gerekiyor bugün hala olmadım bu saatten sonra pozitif olur mu bilmiyorum
Aşılama Devlet hastanelerinde yapılıyor mu acaba birde neye göre karar veriliyorBen bugün oldum aşılamamı darısı tedaviye devam edenlere inşaAllahbebişlerimiz tutunur bizlere
keşke öyle olsa vardır Rabbimin bir bildiği diyorum ama umut oldu içimde şuanİhtimal yok değil, belki yeni yerleşti bebek de tespit edilebilecek seviyede yeterli beta hcg üretilmedi, bikaç gün daha regl olmazsan bi daha test yaptır derim ben
infertilite bölümünde yapılıyor 3 4 kez yumurta büyütme ovülasyon takibi ve çatlatma deneyip olmadıysa aşılamaya geçiliyor demişti doktorum öyle de olduAşılama Devlet hastanelerinde yapılıyor mu acaba birde neye göre karar veriliyor
İnşallah gerek kalmaz güzel sonuçları alırsın bu ay hamilelik için bir yumurta bir sperm yetiyor her ay bir umutla işlemleri yaptırıyoruz ama nasip olmayınca olmuyor allahın izniyle güzel sonuçlar alalım hepimizTek yumurtam vardı. En son perşembe gittim bi yumurtam 14 mm di bir tane daha gelişmiş perşembe öğrendim 11 mm di. Gonal 50 vuruluyordum en başından beri devam et pazartesi görelim Salı aşılama yaparız muhtemelen demişti. Ama sen hafta sonu da ilişkiye gir demişti. Kaç mm olmuştur perşembeden bu güne bilmiyorum. Muhtemelen büyüdü baya. 12 gündür iğne vuruyordum zaten. Rahim duvarımda inceydi o da 9,5 mm olmuş kalınlaşmış. Döllenirse tutunur şu an rahmin hazır dedi. Sadece ne zaman çatladığnı bilmediğimiz için aşılamayı iptal ediyorum bugün de mutlaka ilişkiye gir dedi. Hayırlısı inşallah. Bir an önce aşılama sürecini geçip tüp bebek için raporumu alayım diyordum. Ama süreç uzadı şimdi. Bir daha ki ay tekrar 2. Aşılama için başlayacağız. O canımı sıktı sadece. Hayırlısı Allahtan
Geç döllenme olabilir bende regl olmadım ama erken gebelik testinde baktım üst üste belki bozuktur diye negatif çıktı hep o yüzden kan vermeye gerek duymadım hafta sonuna kadar olmazsam gidip kan vereceğim inşallah geç döllenme vardır seninde pozitife dönebilir neden olmasınmaalesef 0.3 negatif reglin 2.gün olması gerekiyor bugün hala olmadım bu saatten sonra pozitif olur mu bilmiyorum
Merhaba bende şehir hastanesine başladım geçen hafta aşılamam yapıldıBende İzmirdeyim ilk aşılamami oldum Şehir Hastanesi'ne gidiyorum
Göğüs ağrın varmıydı canımİnşaAllah güzel haberi alırsınız canım bende ayın 3. De oldum bugün verdim tahlili hamile olduğumu öğrendim şükürler olsun
Benım ıkısıde femarayla oldu bugun hemsıre aradı sonuc ıcın.konustum sızınkı ucretlı oldugu ıcın 3.aşılamayıda deneyebılıyorsunuz dedi.benımkı devlet ama ucretlıValla canım benim bildiğim 2 iğneliden sonra tüpe geçiliyor. Yani dr hapla tedavi verirse 3te olabilir. İğneli mi haplı mı tedavi doktora mı yoksa kişinin değerine göre mi değişiyor bilemiyorum.Benim ikiside iğneli oldu. Pazartesi günü kan vericem eğer tutmazsa tüp dedi bana mesela
Doğru diyorsun insanın kafası ister isteme kalıyor benim sonradan da oldu ama akıntım bel kasık ağrım hala devam ediyorBenim de 2.aşılamam ilk aşılamada daha heyecanlıydım daha paniktim, bu sefer dediğin gibi ben de kendimi oyalamaya çalışırım sürekli, ama insanın aklı orda kalmıyor da değil, çatlatma iğnesi yapmış mıydın peki, bu akıntı ve bel ve kasık ağrısı ondan da olabilirmiş
Nerde yaptınız acabaMerhaba bende şehir hastanesine başladım geçen hafta aşılamam yapıldı
yok canım benım cocugum var 7 yaşında 5 tane dusugum var kurtajda olduklarım oldu.2 senedır gebe kalamıyordum o yuzden gıttım.tüp bebek bana devlette de ucretlı oluyor cocugum oldugu ıcın.o yuzden aşılamayla basladıkKendin istediğin için mi ücretli yaptırdın acaba ben direk tüp bebek yapıcam diyince bana ödemesini yaparsan eğer tüp bebeğe geçersin demişti
Gözün aydın canım aşılama sonrası ilişki oldu mu acaba bırde neler yaptınTeşekkür ederim canım Amin Allah razı olsun canımakıntı vardı evet kasık bel ağrısı vardı bence çok düşünmeyin gerçekten stres çok önemli ben geçen ay aşılama oldum tutmadı bu 2. Aşılamam bunu hiç düşünmeden başka şeylerle uğraştım hiç ümidim yoktu pozitif olucağına şok oldum
Gonal f ıle mı oldu femara ıle mı canımİnşaAllah güzel haberi alırsınız canım bende ayın 3. De oldum bugün verdim tahlili hamile olduğumu öğrendim şükürler olsun
Ya gittiğim her doktor ay pcos musun acaba diyor muayene esnasında. Kız ben ne bileyim sen diyeceksin onuKız dur panikleme o 020 den bişey olmaz heralde normal değerde bence seninki. O kadar küçük değerler ay ay değişebiliyor. Benimde ilk aşılamada kist oluşmuştu. Tutmayınca diğer adette gittiğimde yoktu mesela. Hemen panik yapma yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?