Şubat 2025 aşılama yapanlar toplaşalım 🌸

Umutsuzluğa kapılma kendiliğinden olacaktır belki nereden biliyorsun. Kaç mm di yumurtan kendiliğinden çatlamış büyümüştü baya demek ki

Benim de 2.aşılamam ilk aşılamada daha heyecanlıydım daha paniktim, bu sefer dediğin gibi ben de kendimi oyalamaya çalışırım sürekli, ama insanın aklı orda kalmıyor da değil, çatlatma iğnesi yapmış mıydın peki, bu akıntı ve bel ve kasık ağrısı ondan da olabilirmiş

Umutsuzluğa kapılma kendiliğinden olacaktır belki nereden biliyorsun. Kaç mm di yumurtan kendiliğinden çatlamış büyümüştü baya demek ki
Tek yumurtam vardı. En son perşembe gittim bi yumurtam 14 mm di bir tane daha gelişmiş perşembe öğrendim 11 mm di. Gonal 50 vuruluyordum en başından beri devam et pazartesi görelim Salı aşılama yaparız muhtemelen demişti. Ama sen hafta sonu da ilişkiye gir demişti. Kaç mm olmuştur perşembeden bu güne bilmiyorum. Muhtemelen büyüdü baya. 12 gündür iğne vuruyordum zaten. Rahim duvarımda inceydi o da 9,5 mm olmuş kalınlaşmış. Döllenirse tutunur şu an rahmin hazır dedi. Sadece ne zaman çatladığnı bilmediğimiz için aşılamayı iptal ediyorum bugün de mutlaka ilişkiye gir dedi. Hayırlısı inşallah. Bir an önce aşılama sürecini geçip tüp bebek için raporumu alayım diyordum. Ama süreç uzadı şimdi. Bir daha ki ay tekrar 2. Aşılama için başlayacağız. O canımı sıktı sadece. Hayırlısı Allahtan

maalesef 0.3 negatif reglin 2.gün olması gerekiyor bugün hala olmadım bu saatten sonra pozitif olur mu bilmiyorum
İhtimal yok değil, belki yeni yerleşti bebek de tespit edilebilecek seviyede yeterli beta hcg üretilmedi, bikaç gün daha regl olmazsan bi daha test yaptır derim ben

İnşallah gerek kalmaz güzel sonuçları alırsın bu ay hamilelik için bir yumurta bir sperm yetiyor her ay bir umutla işlemleri yaptırıyoruz ama nasip olmayınca olmuyor allahın izniyle güzel sonuçlar alalım hepimiz

maalesef 0.3 negatif reglin 2.gün olması gerekiyor bugün hala olmadım bu saatten sonra pozitif olur mu bilmiyorum
Geç döllenme olabilir bende regl olmadım ama erken gebelik testinde baktım üst üste belki bozuktur diye negatif çıktı hep o yüzden kan vermeye gerek duymadım hafta sonuna kadar olmazsam gidip kan vereceğim inşallah geç döllenme vardır seninde pozitife dönebilir neden olmasın

Benım ıkısıde femarayla oldu bugun hemsıre aradı sonuc ıcın.konustum sızınkı ucretlı oldugu ıcın 3.aşılamayıda deneyebılıyorsunuz dedi.benımkı devlet ama ucretlı

Doğru diyorsun insanın kafası ister isteme kalıyor benim sonradan da oldu ama akıntım bel kasık ağrım hala devam ediyor

Merhaba bende şehir hastanesine başladım geçen hafta aşılamam yapıldı
Nerde yaptınız acaba
Kendin istediğin için mi ücretli yaptırdın acaba ben direk tüp bebek yapıcam diyince bana ödemesini yaparsan eğer tüp bebeğe geçersin demişti
yok canım benım cocugum var 7 yaşında 5 tane dusugum var kurtajda olduklarım oldu.2 senedır gebe kalamıyordum o yuzden gıttım.tüp bebek bana devlette de ucretlı oluyor cocugum oldugu ıcın.o yuzden aşılamayla basladık

Gözün aydın canım aşılama sonrası ilişki oldu mu acaba bırde neler yaptın

Bizimde 31 ocak ilk aşılamamız yapıldı. Dün regl oldum malesef Yarın tekrar gideceğim doktora

Ya gittiğim her doktor ay pcos musun acaba diyor muayene esnasında. Kız ben ne bileyim sen diyeceksin onu ama reglim düzenli olduğu için fazla kanamam ve ağrım falan olmadığı için pcos olmadığıma kanaat getiriyorlar sanırım ki bu mesele hiç gündeme gelmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…