ŞUBAT 2025 TÜP BEBEK SÜRECİNDE OLANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🌹

Ben kocaeli üniversitesi araştırma hastanesi emek bey’e gidiyorum. 1 yıldır düzenli gidiyorum yumurta toplamalar falan bitti 2 ay dinlendirdi son iki aydır da ilaç kullandım pazartesi gittim en son 13 şubatta gel tekrar dedi ilaçlar değişti estrofeme başlattı sanırım transfer yoluna girdik artık Allah’ın izniyle

Opu sonrasi kac adet gecti sizin? Ben de Ozge hocaya gidiyorum 2. Adet sonrasi baslanacak dedi 2. Adetimi bekliyorum

Opu sonrasi kac adet gecti sizin? Ben de Ozge hocaya gidiyorum 2. Adet sonrasi baslanacak dedi 2. Adetimi bekliyorum
Benim yumurtam az maalesef. İlkinde 2 toplandı 1 i donduruldu tekrar toplama yapıldı 2 ay sonra yine aynı şekilde oldu. Sonra biz tatile falan gittik döndük yine toplama yapacaktık ama yumurta oluşmadı falan derken 1 sene oldu. Her toplamadan sonra 2 adet dönemi geçirdim. İkinci adetten sonra gittim 2 ay doğum kontrol hapı d vitamini coraspin ve folik asit kullandım. Doğum kontrol hapı bitti adetimin 3. Günü gittim estrofem verdi vitamin coraspin ve folik asite de devam ediyorum bu arada. 3 şubatta gitmiştim en son şimdi 13 şubatta tekrar gidicem. Rahim duvarım ince biraz. Nar suyunu çok duydum bunun için aldım her gün içiyorum hayırlısı bakalım 13 şubatta ne olacak görücez gidince

Anladim umarim cektiginiz sıkıntılara değer evladınıza kavusursunuz en yakın zamanda

Kızlar ay başından beri transfer olanlar belirtilerini paylaşabilir mi? Ben pazartesi günü olmuştum aşırı gaz problemim var
Ben de Pazartesi transfer oldum:)2.transferim..İnanılmaz gaz problemim var benim de,ilkinde bu kadar olmamıştı..Allahtan kabızlık olmadı..Bol bol yatıp dinleniyorum.Beslenmeye dikkat etmeye çalışıyorum.Umarım bu sefer güzel sonuçlar aşırız

Merhaba.Benim de 3 Şubat:)Benim 2.transferim.İlki kimyasal oldu..Belirtilerniz var mı..Zaman geçmiyor gerçekten.
İnşallah bu sefer sağlıkla kucağına alırsın arkadaşım belirtilerim ilk günler kasıklara ani sancılar falan çok oldu salı yada çarşamba aşağı doğru zonklamalar başladı göğüs hassasiyetim çok fazla ya senin

Merhaba cnm hayırlsı olsun inşallah bende 10 şubat ptesi olacağım kısmetse. Birbirimize destek olalım birlikte bekleyelim süreci

Benim gaz problemim bitti, kasıklarımda ağrı var dünden beri bugünde göğüs hassasiyetim var . Bunlar inşallah tutunma belirtileridir.

Allah'ım b

Allah'ım bir an önce sağlıkla kucağınıza almayı nasip 5 embriyo'yu da teste gönderdiniz bizde genetik test istiyoruz henüz yeni basliyorum sürece bana söylenilen kaliteli yumurtaları seçip isterseniz genetik testi de gönderip cinsiyet seçebilirsiniz dediler ben de hep onu düşünüyorum kaç tane göndereceğiz de içinden en iyisi seçilecek dediğiniz gibi hepsi euro olarak yumurta başı fiyatı var

Hadi inşallah tek seferde pozitifi alıp süreçten çekilirsiniz bizim istanbulda mlsf araştırma hastahanelerini ben sevemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…