ARALIK 2024 TÜP BEBEK YAPTIRANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🫄🤱👶

Merhaba! Arkadaşlar uzun bi aradan sonra yeniden burdayım liv hospital istinye hastnesinde ziya uzun hocaya yaptırmış olduğum tüp bebek transferim 21 nisanda gerçekleşti. 2 dondurulmuş embriyom transfer edildi. 2 mayıs beta hcg 227 iken 4 mayıs beta hcg 583 çıktı. Çok umutluyum mutluyum Allah tez zamanda tüm bebek bekleyenleri mutlu habere kavuşturur inşallah

Eklentiler

• IMG_1268.webp
    IMG_1268.webp
    62,4 KB · Görüntüleme: 23
Merhaba! Arkadaşlar uzun bi aradan sonra yeniden burdayım liv hospital istinye hastnesinde ziya uzun hocaya yaptırmış olduğum tüp bebek transferim 21 nisanda gerçekleşti. 2 dondurulmuş embriyom transfer edildi. 2 mayıs beta hcg 227 iken 4 mayıs beta hcg 583 çıktı. Çok umutluyum mutluyum Allah tez zamanda tüm bebek bekleyenleri mutlu habere kavuşturur inşallah
Hayırlı oldun sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🙏🏻

Sevgili Aralıkdaşlarım🙃
Bebisi dr.um 1 hafta gecikmeli soylemisti normal hesaplama ayarlarına göre.
29+2 (olcumlere gore) ya da 28+2 dr.a göre.

9 aralık 5.gun embriyosu.
Bugün bebisin kafa iyi 29 ama karın ve boy 2 hafta geriden 27 çıktı.
(Epey hematomali, yatmalı gecti gebelik. Plasentamiz aşağı konumlu ama bekliyoruz.. idrar enfeksiyonu geciriyorum ve kum döküyorum hali hazırda.. iyi de besleniyorum ama idrarda keton/açlık da cikti😳)
Bebeleri nasıl bekliyorsunuz icerde🙃
sizde durumlar nasıl? 🌸

Sevgili Aralıkdaşlarım🙃
Bebisi dr.um 1 hafta gecikmeli soylemisti normal hesaplama ayarlarına göre.
29+2 (olcumlere gore) ya da 28+2 dr.a göre.

9 aralık 5.gun embriyosu.
Bugün bebisin kafa iyi 29 ama karın ve boy 2 hafta geriden 27 çıktı.
(Epey hematomali, yatmalı gecti gebelik. Plasentamiz aşağı konumlu ama bekliyoruz.. idrar enfeksiyonu geciriyorum ve kum döküyorum hali hazırda.. iyi de besleniyorum ama idrarda keton/açlık da cikti😳)
Bebeleri nasıl bekliyorsunuz icerde🙃
sizde durumlar nasıl? 🌸
Birkaç gün arayla transfer olmuşuz canım. Benim de 3 Aralık idi 5. gün embriyosu. Bir sıkıntımız yok çok şükür, haftasıyla uyumlu gidiyor kızım. İdrar yolu enfeksiyonu iki kez geçirdim ama kültürde sıkıntı çıkmadı. İlaçsız atlattım. Bu aralar havalar ısındı, çok bunalıyorum. Onun dışında her şey yolunda. En son kontrolde kilosu 1060 gr idi. Ay sonu kontrolümüz var, gelişimine bakacağız 🥰

Birkaç gün arayla transfer olmuşuz canım. Benim de 3 Aralık idi 5. gün embriyosu. Bir sıkıntımız yok çok şükür, haftasıyla uyumlu gidiyor kızım. İdrar yolu enfeksiyonu iki kez geçirdim ama kültürde sıkıntı çıkmadı. İlaçsız atlattım. Bu aralar havalar ısındı, çok bunalıyorum. Onun dışında her şey yolunda. En son kontrolde kilosu 1060 gr idi. Ay sonu kontrolümüz var, gelişimine bakacağız 🥰
Yakınmışiz🥰 masaallah. Endiselenmeyim o zmn bizimkinin de bu civarlarda kg.su.
Benim kronik hastalığımdan dolayı zorluklar yaşıyorum epey. Az kaldı sagsalim gelsinler bakalim🥲🤲

Merhaba, Yusuf hocadan memnun kaldınız mı biz şehirdışında yaşıyoruz biraz endişelerim var erkek kaynaklı bizimde sorun
Bende şehir dışından gittim.hocadan memnun kaldım ama bahçeci ekstra pahalı bir klinik onu bilin lütfen .özelden yazarsanız detaylı bilgi veririm

Back
X