Türkiye de bende bilmiyorum Kıbrıs'ta cinsiyet seçimi var ilk tecrübem olacak bu tüp BebekCinsiyet seçimine Türkiye de izin verilmiyor diye biliyorum ben de pgt yaptırdım ama cinsiyeti söylemediler
Yeni bir topikle yeniden buradayız. Değerli bilgilerimizi ve tecrübelerimizi buradan paylaşalım
Bu topikte olumsuz deneyimleri ve kulaktan duyma bilgileri paylaşmak yasak
Edindiğimiz güzel bilgileri önerileri birbirimizle paylaşalım.
Daha fazla bekletmeden güzel yavrularımıza kavuşalımdaha önceki topiklerde birbirimize çok kuvvet olduk , bazen beraber üzüldük ağladık bazen beraber mutlu olduk bu topik de hepimize mutluluk getirsin
Bismillah deyip yeni tablomuzu oluşturalım
Sürece girecek olan ve süreci devam eden tüm değerli kadınları buraya bekliyorum
Nick başlama tarihi kaçıncı deneme ? Sonuç @Karendila 8 Ocak(transfer) 3 P payni 23 Ocak 2 @Anneolmayolundayim 28 ocak 4 @Semsem21 15 Ocak test 4 @Ahsenulvera 30 Aralık 1 @OLENA MIRA 9 ocak 1 @Mile 28 ocak @akbs 24 Ocak Betbetul 8 Şubat @59var 20 Şubat @duygukarakok 30 ocak @canmay 1 Şubat 1 Lotus3801 10 Şubat @minosetplusssss 4 Şubat 3 @Dugmecigim 3 Şubat 2
Evet Kıbrıs’ta bu imkan var orda yapıyorsanız doğrudurTürkiye de bende bilmiyorum Kıbrıs'ta cinsiyet seçimi var ilk tecrübem olacak bu tüp Bebek
Aiiyyy evet arka arkaya alcaz bebişlerimizi. Bu sefer yüzün güler umarımBende fazla yok bu 2. Transfer olduğu içim nasıl olacak vs bildiğimden o gerginlik yok. İlkin Dr çok fenaydım paniknatsk yaşadım kaç gün belirsizlikten. Ben çıkacağım sen gireceksin cnm Transfer e
Hakkımızda hayırlısı artık. Ben bugün markete gittim avokado ve çiğ kabak çekirdeği içi aldım, kılıcımı çektim bekliyorumValla esimle totem yaptik negatifi gorursem cok uzulurum yapmamak istiyorum ama kendimi tutamazsam bilmiyorum
Hepimizin gülsün yüzü vnö benim bunzorşu ve stresli bir yol maddi manevi. Rabbşm görsün emeklerimizi. Ol deyince olduran rabbim bizimde oldurur yüzümüzü güldürür inşallahAiiyyy evet arka arkaya alcaz bebişlerimizi. Bu sefer yüzün güler umarım
Benim bildiğim Türkiye’de cinsiyet seçimi yasak canımAllah'ım bir an önce sağlıkla kucağınıza almayı nasip 5 embriyo'yu da teste gönderdiniz bizde genetik test istiyoruz henüz yeni basliyorum sürece bana söylenilen kaliteli yumurtaları seçip isterseniz genetik testi de gönderip cinsiyet seçebilirsiniz dediler ben de hep onu düşünüyorum kaç tane göndereceğiz de içinden en iyisi seçilecek dediğiniz gibi hepsi euro olarak yumurta başı fiyatı var
Allah'ım emeklerinizi boşa cikarmasin en güzel en sağlıklı şekilde kucagin dolsun canım gelişleri yazarsan sevinirim ben dün adet oldum sabah Dr gideceğim ilaç felan başlanacak galiba 10 gün sonra yumurta toplama işlemi olacakmış rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallahBenim bildiğim Türkiye’de cinsiyet seçimi yasak canım
Ama cinsiyeti biliyormuş embiriyolog
Bizde 5 de bir normal geldi canım herkeste farklı dilerim siz gönderirseniz hepsi genetiği normal gelsin
Onda bile çok moralim bozulmuştu hem para havaya gitti hem iyi kalitede embiriyolardan bir tane kaldı sadece elimizde
13 Şubat kandil günü tam transferim
Burda transfer sonucunu bekleyen veya bu ay transfer olacak tüm kadınlar duamda olacak 🕊
Amin canım inşaallah hepimiz pozitif alırızHadi inşallah tek seferde pozitifi alıp süreçten çekilirsinizbizim istanbulda mlsf araştırma hastahanelerini ben sevemedim
Canım nasılsın kavuştun mu bebişineHepimizin gülsün yüzü vnö benim bunzorşu ve stresli bir yol maddi manevi. Rabbşm görsün emeklerimizi. Ol deyince olduran rabbim bizimde oldurur yüzümüzü güldürür inşallah
Kavuştum cnö çok şükür yaCanım nasılsın kavuştun mu bebişine
Yazarım canım benim .Allah'ım emeklerinizi boşa cikarmasin en güzel en sağlıklı şekilde kucagin dolsun canım gelişleri yazarsan sevinirim ben dün adet oldum sabah Dr gideceğim ilaç felan başlanacak galiba 10 gün sonra yumurta toplama işlemi olacakmış rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallah
Canımm ben de 20 dk önce çıktım çok tuhaf çok duygusal bir hismiş kayıp gelişini gördüm çok duygulandımKavuştum cnö çok şükür ya
Rabbim herkese bu anı görmeyi nasip etsin cnm. Buna da şükür ki çaremiz var deniyoruz sen naptın cnm benim
Size estrofem mi verdiler? Ne kadar sure cinsel iliski yasak oldu, korunma verdi mi?Histeroskopiden sonra spiral takılıyor geri yapışmasın diye duymuştum bu platformda. Bana da takılmadı ama size takıldı mı
Bende öyle duygulandım cok cnm ya gelişini gördüm hoşgeldin canım dedim. Ben seni seviyorum sende beni sev tutun bana sımsıkı dedim. Ağlayacaktım neredeyse gözlerim doldu.Canımm ben de 20 dk önce çıktım çok tuhaf çok duygusal bir hismiş kayıp gelişini gördüm çok duygulandımumarım sıkı sıkı tutunurlar bize
Beni de ekler misiniz 3 şubat transfer tarihi 12 şubat test tarihi 3.denemeYeni bir topikle yeniden buradayız. Değerli bilgilerimizi ve tecrübelerimizi buradan paylaşalım
Bu topikte olumsuz deneyimleri ve kulaktan duyma bilgileri paylaşmak yasak
Edindiğimiz güzel bilgileri önerileri birbirimizle paylaşalım.
Daha fazla bekletmeden güzel yavrularımıza kavuşalımdaha önceki topiklerde birbirimize çok kuvvet olduk , bazen beraber üzüldük ağladık bazen beraber mutlu olduk bu topik de hepimize mutluluk getirsin
Bismillah deyip yeni tablomuzu oluşturalım
Sürece girecek olan ve süreci devam eden tüm değerli kadınları buraya bekliyorum
Nick başlama tarihi kaçıncı deneme ? Sonuç @Karendila 8 Ocak(transfer) 3 P payni 23 Ocak 2 @Anneolmayolundayim 28 ocak 4 @Semsem21 15 Ocak test 4 @Ahsenulvera 30 Aralık 1 @OLENA MIRA 9 ocak 1 @Mile 28 ocak @akbs 24 Ocak Betbetul 8 Şubat @59var 20 Şubat @duygukarakok 30 ocak @canmay 1 Şubat 1 Lotus3801 10 Şubat @minosetplusssss 4 Şubat 3 @Dugmecigim 3 Şubat 2
Canım inşallah tutunur ben dua ettim gelirken ama asla gözümün önünden silinmeyecek bir görüntüydü gerçekten çok güzeldiBende öyle duygulandım cok cnm ya gelişini gördüm hoşgeldin canım dedim. Ben seni seviyorum sende beni sev tutun bana sımsıkı dedim. Ağlayacaktım neredeyse gözlerim doldu.
Hayırlsıı olsun cnm rabbim emeklerimizin karşılığı versin test günüm ne zaman cnm benim 22 şubat 12 gün sonraya dediler 3. Gün embriyosu olduğu için sanırım. Senin kaçıncı gün embriyosuydu test günün ne zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?