- 3 Nisan 2023
- 2.748
- 2.702
- 63
- 38
Hiç üzme o güzel canını elbet doğru zamanda olacaksın transferini belki böylesi daha hayırlı olmıuştur öyle düşünmek lazımKızlar iyi akşamlar ..
Yarın sabah transferim vardı iptal edildi
Boğazımda kuruluk hafif afedersiniz balgam birikmesi var
Tek embiriyom var dondurulmuş
Doktorum hiç riske atmayalım aklımızda şüphe olmasın dedi .
Progesteron iğne olmuştum 5 gün
Estrofem kullanmıştım
Moralim bozulmadı değil ağladım
Sizle paylaşmak istedim beni en iyi bu süreçleri yaşayan kadınlar anlar
Bende 4 Şubat'ta transfer oldum işte. Ama benim doktorum herkesten erken vermiş kan testi gününü 13 Şubat'ta. Yani kasık ağrılarım var ama dediğim gibi bence ilaçtan belirti mıdır bilmiyorum.Senin bugün kaçıncı günündü canım?
Testte pozitif gören arkadaşlarım belirtileriniz oldu mu bu süreçte
İnşallah canım yaİnşallah kuzum ya dua edelim yarına güzel haberlerimiz olsun
Yeni bir topikle yeniden buradayız. Değerli bilgilerimizi ve tecrübelerimizi buradan paylaşalım
Bu topikte olumsuz deneyimleri ve kulaktan duyma bilgileri paylaşmak yasak
Edindiğimiz güzel bilgileri önerileri birbirimizle paylaşalım.
Daha fazla bekletmeden güzel yavrularımıza kavuşalımdaha önceki topiklerde birbirimize çok kuvvet olduk , bazen beraber üzüldük ağladık bazen beraber mutlu olduk bu topik de hepimize mutluluk getirsin
Bismillah deyip yeni tablomuzu oluşturalım
Sürece girecek olan ve süreci devam eden tüm değerli kadınları buraya bekliyorum
Nick başlama tarihi kaçıncı deneme ? Sonuç @Karendila 8 Ocak(transfer) 3 @payni 23 Ocak 2 @Anneolmayolundayim 28 ocak 4 @Semsem21 15 Ocak test 4 @Ahsenulvera 30 Aralık 1 @OLENA MIRA 9 ocak 1 @Mile 28 ocak @akbs 24 Ocak @Betbetul 8 Şubat @59var 20 Şubat duygu_gokkok 30 ocak @canmay 1 Şubat 1 @sblcglr 01 10 Şubat @minosetplusssss 4 Şubat 3 @Dugmecigim 3 Şubat 2 6 şubat 1
Olsun hiç kendini üzme doktorun senin için en iyisini düşünmüş olacak ki riske atmak istemedi sonrasında hasta olsan da bebişin riske girse daha kötü olurKızlar iyi akşamlar ..
Yarın sabah transferim vardı iptal edildi
Boğazımda kuruluk hafif afedersiniz balgam birikmesi var
Tek embiriyom var dondurulmuş
Doktorum hiç riske atmayalım aklımızda şüphe olmasın dedi .
Progesteron iğne olmuştum 5 gün
Estrofem kullanmıştım
Moralim bozulmadı değil ağladım
Sizle paylaşmak istedim beni en iyi bu süreçleri yaşayan kadınlar anlar
Gerçekten diyecek bir şey olamıyorum kimse sınanmadığı şeyi anlayamıyor azıcık empati yapsalar ne olurdu herkese hayat toz pembe. Sen canını sıkma canım rapor alırsan bir şey deseler bile haklı durumda olursunSüreci de bilmelerine rağmen hem de. En çok canımı yakan kısmı da bu.
Kesinlikle canım bu yollardan geçmeyen kimse anlamıyor maalesef :/Gerçekten diyecek bir şey olamıyorum kimse sınanmadığı şeyi anlayamıyor azıcık empati yapsalar ne olurdu herkese hayat toz pembe. Sen canını sıkma canım rapor alırsan bir şey deseler bile haklı durumda olursun
Çok ama çok sağolOlsun hiç kendini üzme doktorun senin için en iyisini düşünmüş olacak ki riske atmak istemedi sonrasında hasta olsan da bebişin riske girse daha kötü olurilaçları bırakınca zaten 1 haftaya regl oluyorsun 3 hafta uzamış oldu süreç sadece ama hayırlısı böyleymiş demek kalbini ferah tut bizi en iyi biz anlarız
Ay biliyor musun benim de akıntım kesildi. Transfer öncesi estrofem deli gibi akıntı yapıyordu şu an akıntım yok sadece fitili attıktan 1 saat sonra fitilin kalanları geliyor. Ama çok mide bulantım var ve kasım ağrım artmaya başladıKızlar bugün transfer günü hariç 3.günüm ama bende akıntı dahi yok kupkuruyum sadece 2 gün çok üşüdüm hatta gece böyle sıtma gibi bir üşüme geldi 2.gün gece fitil kullanmıyorum buarada progestan iğneyi sabah akşam vuruyorum pozitif alan arkadaşlarım hiç belirtiniz oldu mu rahat olayım diyorum ama bazen kafama takılıyor çok ne zor Allahım hepimize yardım etsin
Hayırlı olsun sağlıkla gelsin inş. Transfer günü de fitil attınız mı?Ay biliyor musun benim de akıntım kesildi. Transfer öncesi estrofem deli gibi akıntı yapıyordu şu an akıntım yok sadece fitili attıktan 1 saat sonra fitilin kalanları geliyor. Ama çok mide bulantım var ve kasım ağrım artmaya başladı
Transferden önce benimde çoktu canım dediğin gibi sonra kesildi beklemek en zoru yaAy biliyor musun benim de akıntım kesildi. Transfer öncesi estrofem deli gibi akıntı yapıyordu şu an akıntım yok sadece fitili attıktan 1 saat sonra fitilin kalanları geliyor. Ama çok mide bulantım var ve kasım ağrım artmaya başladı
Evet canım transferden 5 gün önce başladım fitile doktorum test gününe kadar kullanacağız dediHayırlı olsun sağlıkla gelsin inş. Transfer günü de fitil attınız mı?
Yok daha erken diye yapmadım ama içim içimi yiyorTransferden önce benimde çoktu canım dediğin gibi sonra kesildi beklemek en zoru yadikkat et canım kendine bol bol dinlen kan vermedin deme henüz
Kızzz daha çok erken bugün daha transfer hariç 3. Gün aman diyim yapma 8.Günden önce yapmak yokYok daha erken diye yapmadım ama içim içimi yiyor
Aaa bizim seninle aynıydı transfer günümüz doğru ya ben karıştırdım canım sende 3.gündesin demeYok daha erken diye yapmadım ama içim içimi yiyor
Yok kız çok erken hayatta çıkmaz ama 8-9 gibi yapmayı düşünüyorumKızzz daha çok erken bugün daha transfer hariç 3. Gün aman diyim yapma 8.Günden önce yapmak yok
Bende mide bulantısı ve mide yanması var ama ilaçtan muhtemelenAaa bizim seninle aynıydı transfer günümüz doğru ya ben karıştırdım canım sende 3.gündesin demebende kasık ağrısı sadece sol tarafta oluyor ara ara o da ve sanki bugün biraz karnım ağrıyor ya belirti olarak görmüyorum ben hiç bir şeyi ama zamanda çabuk geçsin istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?