ŞUBAT 2025 TÜP BEBEK SÜRECİNDE OLANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🌹

Birde yumurta toplamadan sonraki olan ilk adetiniz çok ağrılı geçti mi. Benim şuan karnım şiş ara ara sancım oluyor ve göğüslerimde ağrı var bu normal mi
Benim malesef iki opumdan sonraki adetlerim cok sancili ve asiri yogun kanamali oldu. Pihtili da oldu. Hepsi normalmis korkmayin ilac alip dinlenin. Beden hormonlarla cok yipraniyor. Goguslerimin ahrisindan yuz ustu yatamadigimi bilirim

Amin canım birbirimizi haberdar edeli Allah razı olsun

Benim malesef iki opumdan sonraki adetlerim cok sancili ve asiri yogun kanamali oldu. Pihtili da oldu. Hepsi normalmis korkmayin ilac alip dinlenin. Beden hormonlarla cok yipraniyor. Goguslerimin ahrisindan yuz ustu yatamadigimi bilirim
Benimde öyle peki kaç gün sonra oldunuz ilk adeti

Merhaba bende Kıbrıs'ta başlıyorum Şubat ayı adet tarihi 10 15 arası adet de ilaç tedavisi başlayacak benim iki kızım var eşimde ve bende bir sorun yok şükür ama eşim yurtdışında onun için Kıbrıs'a geldiğinde sperm bıraktık o yokken başlayacağım Allah'ım herkesin gönlüne göre versin

Şuan 2025 fiyatları yüz binden başlıyor ilaçlar hariç
Kıbrıs 3500 Euro sadece yumurta toplama ve transfer ilaçlar Dr ücretleri haric sağlıklı yumurtalara genetik test ücreti yumurta başı 400 Euro 3 yada 4 yumurta göndermeyi düşünüyoruz içinden en iyi olan 2 taneyi seçsinler diye yani 300 bini bulur uçak biletlerinin sayarsak Allah'ım kimsenin emeğini boşa cikarmasin

Ben de yarın Brtish kıbrıs tüp bebek merkezini arayacağım bakalım

Eklediğiniz için teşekkür ederim 2. Denemem. 1 adet 3. Gün embriyo transferi olacak. Güzel sonuçlarımız olsun.

Merhaba, benide ekleyebilir mşsiniz ? 3. denemem yarın başlıyorum transfer hazırlığına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…