Benim malesef iki opumdan sonraki adetlerim cok sancili ve asiri yogun kanamali oldu. Pihtili da oldu. Hepsi normalmis korkmayin ilac alip dinlenin. Beden hormonlarla cok yipraniyor. Goguslerimin ahrisindan yuz ustu yatamadigimi bilirimBirde yumurta toplamadan sonraki olan ilk adetiniz çok ağrılı geçti mi. Benim şuan karnım şiş ara ara sancım oluyor ve göğüslerimde ağrı var bu normal mi
Amin canım birbirimizi haberdar edeli Allah razı olsunAmin çok teşekkürederim Allah razı olsun bende öyle diyorum vakti gelmemiş bu sefer çok umutluyum öyle olmak istiyorum inşallah Rabbim senin de emeğini boşa vermesin hayırlısıyla sağlıkla bebeklerimize kavuşalım inşallah
Amin amin inşallah 4. Tüp bebeğe başlayınca süreçleri yazarım inşallahAmin canım birbirimizi haberdar edeli Allah razı olsun
Benimde öyle peki kaç gün sonra oldunuz ilk adetiBenim malesef iki opumdan sonraki adetlerim cok sancili ve asiri yogun kanamali oldu. Pihtili da oldu. Hepsi normalmis korkmayin ilac alip dinlenin. Beden hormonlarla cok yipraniyor. Goguslerimin ahrisindan yuz ustu yatamadigimi bilirim
Şuan 2025 fiyatları yüz binden başlıyor ilaçlar hariç2025 fiyatları hakkında bilgi verebilir misiniz kuşlar İstanbul ?
Umarım pozitifi bu transferde görürsünüz. Bir sorum vardı küçük, bir transfer negatifle sonuçlanınca sonraki dondurulmuş embriyo transferi ne zaman sonra yapılıyor? Ardışık aylarda transfer yapıyorlar mı yoksa birkaç ay geçsin diyorlar mı?
Kıbrıs 3500 Euro sadece yumurta toplama ve transfer ilaçlar Dr ücretleri haric sağlıklı yumurtalara genetik test ücreti yumurta başı 400 Euro 3 yada 4 yumurta göndermeyi düşünüyoruz içinden en iyi olan 2 taneyi seçsinler diye yani 300 bini bulur uçak biletlerinin sayarsak Allah'ım kimsenin emeğini boşa cikarmasinŞuan 2025 fiyatları yüz binden başlıyor ilaçlar hariç
Umarım pozitifi bu transferde görürsünüz. Bir sorum vardı küçük, bir transfer negatifle sonuçlanınca sonraki dondurulmuş embriyo transferi ne zaman sonra yapılıyor? Ardışık aylarda transfer yapıyorlar mı yoksa birkaç ay geçsin diyorlar mı?
Ben de yarın Brtish kıbrıs tüp bebek merkezini arayacağım bakalımKıbrıs 3500 Euro sadece yumurta toplama ve transfer ilaçlar Dr ücretleri haric sağlıklı yumurtalara genetik test ücreti yumurta başı 400 Euro 3 yada 4 yumurta göndermeyi düşünüyoruz içinden en iyi olan 2 taneyi seçsinler diye yani 300 bini bulur uçak biletlerinin sayarsak Allah'ım kimsenin emeğini boşa cikarmasin
Eklediğiniz için teşekkür ederim 2. Denemem. 1 adet 3. Gün embriyo transferi olacak. Güzel sonuçlarımız olsun.Yeni bir topikle yeniden buradayız. Değerli bilgilerimizi ve tecrübelerimizi buradan paylaşalım
Bu topikte olumsuz deneyimleri ve kulaktan duyma bilgileri paylaşmak yasak
Edindiğimiz güzel bilgileri önerileri birbirimizle paylaşalım.
Daha fazla bekletmeden güzel yavrularımıza kavuşalımdaha önceki topiklerde birbirimize çok kuvvet olduk , bazen beraber üzüldük ağladık bazen beraber mutlu olduk bu topik de hepimize mutluluk getirsin
Bismillah deyip yeni tablomuzu oluşturalım
Sürece girecek olan ve süreci devam eden tüm değerli kadınları buraya bekliyorum
Nick başlama tarihi kaçıncı deneme ? Sonuç @Karendila 8 Ocak(transfer) 3 @payni 23 Ocak 2 @Anneolmayolundayim 28 ocak 4 @Semsem21 15 Ocak test 4 @Ahsenulvera 30 Aralık 1 @OLENA MIRA 9 ocak 1 M Mile 28 ocak @akbs 24 Ocak @Betbetul 8 Şubat @59var 20 Şubat duygu_gokkok 30 ocak canmay 1 Şubat 1 Lotus3801 10 Şubat
Rica ederimEklediğiniz için teşekkür ederim 2. Denemem. 1 adet 3. Gün embriyo transferi olacak. Güzel sonuçlarımız olsun.
2. DenemeRica ederiminşallah güzel sonuçlar alırsınız ilk deneme mi ?
Yanlışkla 2010 gitmişsin seni doğru yere çağırdım çünkü orası aktif değilAynen şimdi doğru yerdeyim
Yeni bir topikle yeniden buradayız. Değerli bilgilerimizi ve tecrübelerimizi buradan paylaşalım
Daha fazla bekletmeden güzel yavrularımıza kavuşalımdaha önceki topiklerde birbirimize çok kuvvet olduk , bazen beraber üzüldük ağladık bazen beraber mutlu olduk bu topik de hepimize mutluluk getirsin
Sürece girecek olan ve süreci devam eden tüm değerli kadınları buraya bekliyorum
Nick başlama tarihi kaçıncı deneme ? Sonuç @Karendila 8 Ocak(transfer) 3 @payni 23 Ocak 2 @Anneolmayolundayim 28 ocak 4 @Semsem21 15 Ocak test 4 @Ahsenulvera 30 Aralık 1 @OLENA MIRA 9 ocak 1 M Mile 28 ocak @akbs 24 Ocak @Betbetul 8 Şubat @59var 20 Şubat duygu_gokkok 30 ocak canmay 1 Şubat 1 Lotus3801 10 Şubat
Merhaba, benide ekleyebilir mşsiniz ? 3. denemem yarın başlıyorum transfer hazırlığınaYeni bir topikle yeniden buradayız. Değerli bilgilerimizi ve tecrübelerimizi buradan paylaşalım
Rica ederimEklediğiniz için teşekkür ederim 2. Denemem. 1 adet 3. Gün embriyo transferi olacak. Güzel sonuçlarımız olsun.
Merhabalar tabiki hemen ekliyorumMerhaba, benide ekleyebilir mşsiniz ? 3. denemem yarın başlıyorum transfer hazırlığına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?