Transfer öncesi ilişki konusunda hekiminiz uyarıda bulundu mu?
Cumartesi Opu oldum şimdi adet olacak gibi ağrım var Opuden sonra adet daha erken mi olu
Cumartesi Opu oldum şimdi adet olacak gibi ağrım var Opuden sonra adet daha erken mi
6 taneMerhaba hayırlı olsun kaç yumurta toplandı
Hayır hiç bişey söylemedi. Sizin ki?Transfer öncesi ilişki konusunda hekiminiz uyarıda bulundu mu?
çok geçmiş olsun. Elbette işinize karışmak istemem ama gittiğim doktor histeroskopi konusunda başarılı bir doktor rahimle ilgili konularda uzmanlığına çok güveniyorum birkaç iyi prof. tavsiyesi ile gitmiştim kendisine ve benim rahim duvarındaki kalınlaşmayı ilk kendisi tespit etmişti. İmkanınız varsa eğer belki değerlendirmek isteyebilirsiniz düşüncesi ile tavsiye etmek isterim. İstanbul Brüksel tüp Bebek Merkezi kurucusu Prof.Dr.Yücel Karaman. Umarım en kısa sürede şifa bulur ve güzel haberler alırsınız.Merhaba çok geçmiş olsun size de. Çok zor süreçler, çok yıpratıcı... benim transferim negatif oldu. Hemen ardından rahim filmi çektirdim rahim yapışık ortada rahim diye birşey yok gibi... 9. Kez histereskopi olmak zorundayım ve başka çözüm yok, başka şansım yok. Rahmim ince, kalınlaşmıyor onca ilaca rağmen... Allah yardımcımız olsun ne diyeyim. Bu da bizim sınavımız
Bana da demediHayır hiç bişey söylemedi. Sizin ki?
Transfere kadar ilişki yasak değil. Hatta bu süreçte doğal yoldan gebe kalanlar bile oluyor ancak benim embriyom dondurulmuştu. Taze transfer olacaksanız doktorunuza danışın yanlış bilgi olmasınHayır hiç bişey söylemedi. Sizin ki?
merhabaMerhaba bende nasipse yarın transfer olucam. Bu ilk denememespressoc Ancak transferden çok korkuyorum. Biraz idrar tutamama sorunum var. Ne kadar sıkışık olmalıyım korkacağım kadar var mı
Çok teşekkürler içime su serptinizmerhabaçokk aşırı bir şekilde sıkışık olmanıza gerek yok. Şimdiye kadar 3 kez transferim oldu hepsindede gördüğüm çok sıkışık olduğunuzda tuvalate gönderip biraz idrar yapmanızı istiyorlar.
Rica ederim. Bendede durum tam tersiÇok teşekkürler içime su serptiniz
Hayır hayır doktorlar çok sıkışık istemiyor canım bu konuda kendini hiç kasma. Transfer e 1 saat kala idrara çıkma yetiyo. Sıkışık olmada amaç transferim başarısı için değil. Doktor rahmi daha iyi görsün diyeMerhaba bende nasipse yarın transfer olucam. Bu ilk denememespressoc Ancak transferden çok korkuyorum. Biraz idrar tutamama sorunum var. Ne kadar sıkışık olmalıyım korkacağım kadar var mı
Şimdiden hayırlara vesile olsun . Hiç streslenme canım benimde ilk transferimdi saat 3 te çağırdılar bende 3 te su içmeyr başladım onlar alana kadar idrarım vardı ama aşırı sıkışık değildim.Merhaba bende nasipse yarın transfer olucam. Bu ilk denememespressoc Ancak transferden çok korkuyorum. Biraz idrar tutamama sorunum var. Ne kadar sıkışık olmalıyım korkacağım kadar var mı
Ben de de gaz problemi var Salı günü oldum transfer belirti yok henüzKızlar ay başından beri transfer olanlar belirtilerini paylaşabilir mi? Ben pazartesi günü olmuştum aşırı gaz problemim var
Beni de ekleyebilirsiniz 27 Ocak'ta Opu işlemim oldu. Şimdi rahim dinlendirmedeyim. Transferi bekliyorum..Yeni bir topikle yeniden buradayız. Değerli bilgilerimizi ve tecrübelerimizi buradan paylaşalım
Bu topikte olumsuz deneyimleri ve kulaktan duyma bilgileri paylaşmak yasak
Edindiğimiz güzel bilgileri önerileri birbirimizle paylaşalım.
Daha fazla bekletmeden güzel yavrularımıza kavuşalımdaha önceki topiklerde birbirimize çok kuvvet olduk , bazen beraber üzüldük ağladık bazen beraber mutlu olduk bu topik de hepimize mutluluk getirsin
Bismillah deyip yeni tablomuzu oluşturalım
Sürece girecek olan ve süreci devam eden tüm değerli kadınları buraya bekliyorum
Nick başlama tarihi kaçıncı deneme ? Sonuç @Karendila 8 Ocak(transfer) 3 @payni 23 Ocak 2 @Anneolmayolundayim 28 ocak 4 @Semsem21 15 Ocak test 4 @Ahsenulvera 30 Aralık 1 O OLENA MIRA 9 ocak 1 @Mile 28 ocak @akbs 24 Ocak Betbetul 8 Şubat @59var 20 Şubat duygu_gokkok 30 ocak @canmay 1 Şubat 1 @sblcglr 01 10 Şubat @minosetplusssss 4 Şubat 3 @Dugmecigim 3 Şubat 2
Bende gaz problemi Opu'dan sonra olmuştu. Ve inanılmaz sancılı günlerdi. Karnım şiştikçe rahime baskı yapıyordu ve ağrımı arttırıyordu. Transferden sonrada mı oluyor gaz ?Kızlar ay başından beri transfer olanlar belirtilerini paylaşabilir mi? Ben pazartesi günü olmuştum aşırı gaz problemim var
Hayır transferden sonrası çok rahat benim hiç gazın ve şişkinliğim olmadı apo ve sonrası oluyorBende gaz problemi Opu'dan sonra olmuştu. Ve inanılmaz sancılı günlerdi. Karnım şiştikçe rahime baskı yapıyordu ve ağrımı arttırıyordu. Transferden sonrada mı oluyor gaz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?