şubat anneleri bebekleriniz döndü mü?

_MaaVi_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2010
461
39
98
Biz şu an 30+0 haftalığız bikaç gündür görenler karnın sanki biraz aşağı düşmüş düiyolar ben de kasıklarımda daha fazla bası hissediyorum acaba bebeğim dönmüş olabilir mi?
pazartesi doktor kontrolümüz var bakalım ne dicek doktor amca:)
sizin bebekleriniz ne durumda kaçıncı haftalarda döndüler?

Benimki hala dönmemiş bu ayki kontrolde doktorumuz söyledi. Ne zaman döner hiç bilmiyorum:78:

canım ya ben de endişeliyim bu konuda eğer belli bi haftaya kadar (33-34. haftalar) dönmezse sonra dönmesi çok zormuş..öte yandan bebeklerin sadece %4'ü dönmüyomuş...
gerçi bnm karnımda bi aşağı düşme durumu gözleniyo ama henuz doktorumla görüşmedim,pazartesiyi bekliyorum.

Daha cok erken, kac kere donup kac kere baska sekile donuyorlar simdi, yerleri bol daha. 3,5 hafta onceki kontrolde benimki donmus pozisyonda idi, bu haftaki kontrolde ise poposu asagida idi, donup donup duruyorlar yani su an dogru yonde olsa bile yine pozisyon degistirebilir.

Son bir kac haftaya kadar donebiliyormus, 38. haftadan sonra zor diyorlar ama.

Suan itibariyl 31 haftadayiz ve gecen hafta kontrolumuz vardı dogum pozisyonunu almış dedi Dr ama dönebilirse dedi bakalım ins donmezse normal olur

benim kızım 26 dan itibaren baş aşağı ama boşuna dönmüş yavrucak plesanta çıkışa izin vermiyoki :( mecbur sezeryan

bebeklr son bırkaç hafta kala bıle donbılıyorlarmıs...
benım de 30 haftada dondu..

29. haftamızdayız benim oğluşumda dönmüş başı aşağıda ama doktor hareketli zaten daha çok pozisyon değiştiirir dedi.

kızlar benm karnımda çok aşağıda ama hamileliğin başından beri böle yan karnım bariz belli olduğundan beri aşağıda ve sivri kasıklarımda çok baskı oluyo yürüyemiyorum uzun sürelive ayakta kalamıyorum sanırım en başından beri oğlum başaşağı:) 28+3te kontrolümüz vardı ve doktordoğum pozisyonunda duruyo dedi.hani hamişlerde gögüs altından itibaren şişme olur ya bnm ta göbek deliğimin azcık üstünden itibaren var yani aşağıda inşallah ahyırlı sağıklı bi şekilde gelir bebişlerimiz bu doğuma yakın karın aşağı düşüyo diolar bnmkii nolcak bilmiyorumm hayırlısı olsun inşş bnm gibi olan varmı aranızda

kızlar benm karnımda çok aşağıda ama hamileliğin başından beri böle yan karnım bariz belli olduğundan beri aşağıda ve sivri kasıklarımda çok baskı oluyo yürüyemiyorum uzun sürelive ayakta kalamıyorum sanırım en başından beri oğlum başaşağı:) 28+3te kontrolümüz vardı ve doktordoğum pozisyonunda duruyo dedi.hani hamişlerde gögüs altından itibaren şişme olur ya bnm ta göbek deliğimin azcık üstünden itibaren var yani aşağıda inşallah ahyırlı sağıklı bi şekilde gelir bebişlerimiz bu doğuma yakın karın aşağı düşüyo diolar bnmkii nolcak bilmiyorumm hayırlısı olsun inşş bnm gibi olan varmı aranızda

benimde ööle canım yaa en başından beri aşağıda.hatta bi teyze gördü beni senin karnın neden bööle aşağıda doğurcanmı yoksa dedi korkkuttu valla beni

benimde ööle canım yaa en başından beri aşağıda.hatta bi teyze gördü beni senin karnın neden bööle aşağıda doğurcanmı yoksa dedi korkkuttu valla beni

benide gördüklerinde o tepki oluyo çok aşağıda kasıklarda taşıyon zor oluyodur falan diyolar
doktor oyüzden merdiven inip çıkmayı yasakladı bana dikkatli olmak gerekiyo nolur nolmaz Allah yardımcımız olsun cnm senin göbiş resimlerinde öyle çok aşağıda gibi gelmemişti bana kıyafettende farkediyo tabi açıkta bakınca çok komik aşağı doğru sivirilen bi göbiş:)

29.haftadayım doktorum bebeğimin döndüğünü söyledi kolay kolay da değişmez dedi bakalım bekleyip göreceğiz

biz 10 gün önce 31 haftalıkken gittik kontrole dönmemişti,şu an 32 haftalık ama hala tekmeleri aşağıda hissediyorum yani bence hala dönmedi...
doktoruma sordum ilk gebelikte şimdiye kadar dönmüş olması gerekirdi ama tabi dönmedi diye bu da anormal bi durum değil son haftada bile döndüğü görülmüştür dedi.
ve ekledi;her geçen gün dönme ihtimali azalıyor...

biz 10 gün önce 31 haftalıkken gittik kontrole dönmemişti,şu an 32 haftalık ama hala tekmeleri aşağıda hissediyorum yani bence hala dönmedi...
doktoruma sordum ilk gebelikte şimdiye kadar dönmüş olması gerekirdi ama tabi dönmedi diye bu da anormal bi durum değil son haftada bile döndüğü görülmüştür dedi.
ve ekledi;her geçen gün dönme ihtimali azalıyor...

bana da aynı şeyi söyledi.31. haftalıktık. bu hafta 33. faftamdayım ve tekmeleri göbek değilimin oralarda hissediyorum.acaba dönmüş müdür?

başından beri her kontrolde kızım hep baş aşağı durumda ama midemde duruyo resmen...benim karnım hiç büyümedi göğüslerim yukarı çıktı ve midem karnımdan önde gidiyo...niye hep başı aşağıda erken mi doğcak diye sorduğumda doktorum dönmekten kastın baş aşağı durmanın yanısıra başının doğum kanalına yönelmesi anlamına geldiğini söyledi ve bu durumda benimki henüz pozisyonunu almadı yukarılarda dolaşmaya devam ediyo....

benim bebeğim haftalardır başaşağı,27. haftamda öğrenmiştim döndüğünü,hernekadar gün içinde farklı pozisyona girsede dönüp dolaşıp yine başaşağı duruyor,hatta anlamanın şöyle bir yoluda var,hıçkırması.kafası rahim ağzına çok yakın duruyor,ve orada hıçkırıyor,ayaklarınıda göğüs kafesime bastırıyor

Back
X