Şubat Anneleri Doğumdan Sonra Kaç Kilo Verdik?

ben gecen gün tartilmistim 52 dim dün tekrar tartildim 51 i gördüm yeniden ........ ilk hedefim 48 sonraki hedefim 46 ......:Saruboceq:

arkadaşlar ben şu an 18 haftalık hamileyim hamilelikte hiç iştah kaybı olmadı. ama çok şükür kilo da almadım. sadce karnımda şuan gaz oluyor herhalde ondan hafif şişlik var. çıplak gözle bakılınca belli oluyor. bu arada 1 65 boyunda 50 kiloyum. sağlıklı beslenmeye çalışıyorum. akşam 7 den sonra kalorili şeyler yerine meyve sebze yiyorum. sizce tahminen kaç kilo alırım. 6 aydan sonra çok kilo alırsın diyorlar kalçalareın çok genişler falan filan. bende fiziğimin bozulmasını istemiyorum. sizce çok kilo alır mıyım? yani birde şunu çok merak ediyorum 6 aydan sonra çok yemek yenildiği için mi çok kilo alınıor yoksa metabolizma mı yavaşlıyor? birde doğumdan sonra eski kiloma dönsem bile göbek kalır mı siz doğum yaptığınız için bilirsiniz. bana neler tavsiye edersiniz?

ben ilk doğumumda 21 kilo filan almıştım ikizdi çünkü.71 gibi gittim doğuma.eve geldim 60 kiloyum 3 gün sonra yani..sonra bir hhafta geçti 54 e düşmüştüm çok iyiydi.şimdi yine hamileyim 58.5 la hamile kalmıştım şimdi 67,5 civarıyım doğuma 3 ya da 4 hafta var bakalım bu sefer ne olacak ama o sezeryan göbeği yok muu yumuşak gıcık oooooooooof of

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…