Cimcime cim valla azimlisin baya, bende bu defa kafaya koydum ve isede yariyo heee...
Bugun 65,7 geldim ay dusun 3 hafta önce 70 kiloydum nerdeyse simdi ise 4 kilodan fazlasi gitmis.Bende senin gibi cok az yagla yapiyorum yemeklerimi ve sadece kepekli ekmek yiyorum oda mecbur kalinca, 3 ögunumu duzenli yiyorum, her yemek öncesi yagsiz sutten yapilmis sert bir kahve iciyorum oda istahi baya kesiyo.Aksam saat 7 den sonrada meyvadan baska bisey yemiyorum.Ben kolay kolay biseyi kafaya takmazdim özelliklede kilomu ama simdi okadar azimliyim ki , sigarayida bu azimle birakmistim 1,5 sene öncesositososito.Birdaha ne sigaraya nede simdiki kiloma geri dönmek istemiyorum
ayakta alisliyorum seni alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis
bravoooo ne güzel birakmissin sigarayi cnm inan cook cook sevindim
benim esimde biraksa ne iyi olucak
kisss nasil verdin 3 haftada 4 kilo simdi seni okudum daha bi azimli oldummmmm :1hug:
:dance: hadi vericez kissss su kilolarii
isvecte yasiyorsun sanirim quark yiyorum ben aksam üstleri bazen haslanmis patatesle cok hosuma gidiyor
yaa selincim bi topik acsakda hep beraber zayiflasak ?
sütümü etkilemeden beslenmeye calisiyorum
öpüyorum seni cnmmm tekrardan tebriklerrr süpersiiin Şeniz
Canim yazmayi unuttum , ben Isvec te yasiyorum.Ama quark nedir bilmiyorum :) en azindan isvec te ismi öyle degil sanirim, bana ne oldugunu yazarsan sevinirim ,cunki bende denemek isterim dogrusu.opuyorumnanaktan
ben 54 kilo ile hamile kaldım 73 ile doğuma girdim şimdi bebeğim üç aylık ve 58 kiloyum iyimi acep
tamamen aynıyız ben bi farkla öndeyim şimdi 59 um.
bende ıkı hafta sonra anne olucam 15 kılo aldım ve kalcam cok buyudu acaba dogumdan sonra kalcam kuculur mu kı[/QUOT
66 ıle hamıle kaldım.boyum 1.72 91 kılo ıle doguma gırdım.16 subatta 2009 dogum yaptım ve suan 58 kıloyum kalça popo bacak bel hıcbırsey kalmadı.ben spor falanda yapmadım sanırıms stresten verdım..umarım verırsın sende..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?