Şubat Anneleri Doğumdan Sonra Kaç Kilo Verdik?

bisey yapmadim cnm bende ikinci bebek bu daha yavas zaifliyorum
ilkinde dogumdan iki ay sonra hamis kaldigim kilonunda altina düsmüstüm bunda cok yavas veriyorum

abur cuburlari kaldirdim cnm cola gibi sekerli icecekleri zaten bir yildir icmiyorum
kizartma falan yok yemeklerim hep hafif.... patates haslamasi salata firinda balik tarzi ... ekmek yemiyorum cok fazla tek sabahlari yarim dilim kepekli .. zayiflarsin bitanem sende benimde daha cok kat etmem gerek .... evet ya bende yakindan bakinca öyle fazlam yokmus gibi görünüyor ama basenden aldim kilo onlarida anca sporla geri vericem ....boyunm cok uzun degil bitanem 161

Cimcime cim valla azimlisin baya, bende bu defa kafaya koydum ve isede yariyo heee...
Bugun 65,7 geldim ay dusun 3 hafta önce 70 kiloydum nerdeyse simdi ise 4 kilodan fazlasi gitmis.Bende senin gibi cok az yagla yapiyorum yemeklerimi ve sadece kepekli ekmek yiyorum oda mecbur kalinca, 3 ögunumu duzenli yiyorum, her yemek öncesi yagsiz sutten yapilmis sert bir kahve iciyorum oda istahi baya kesiyo.Aksam saat 7 den sonrada meyvadan baska bisey yemiyorum.Ben kolay kolay biseyi kafaya takmazdim özelliklede kilomu ama simdi okadar azimliyim ki , sigarayida bu azimle birakmistim 1,5 sene öncesositososito.Birdaha ne sigaraya nede simdiki kiloma geri dönmek istemiyorum

Son düzenleme:

ayakta alisliyorum seni alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis
bravoooo ne güzel birakmissin sigarayi cnm inan cook cook sevindim
benim esimde biraksa ne iyi olucak
kisss nasil verdin 3 haftada 4 kilo simdi seni okudum daha bi azimli oldummmmm :1hug:
:dance: hadi vericez kissss su kilolarii
isvecte yasiyorsun sanirim quark yiyorum ben aksam üstleri bazen haslanmis patatesle cok hosuma gidiyor
yaa selincim bi topik acsakda hep beraber zayiflasak ?
sütümü etkilemeden beslenmeye calisiyorum
öpüyorum seni cnmmm tekrardan tebriklerrr süpersiiin Şeniz

Saol varol canim saolopuyorumnanaktan
gercekten bir topik acalim ama sen ac bu defa.Gercekten nasil saglikli zayifliyabiliriz, hangi yemekleri nasil pisirmeliyiz, ve puf noktalarini yazalim.Ve ne kadar kilo verdigimizide birbirimize söyleyip destek olalim birbirimize, hem morel de oluryerimseniben

Canim yazmayi unuttum , ben Isvec te yasiyorum.Ama quark nedir bilmiyorum :) en azindan isvec te ismi öyle degil sanirim, bana ne oldugunu yazarsan sevinirim ,cunki bende denemek isterim dogrusu.opuyorumnanaktan

Canim yazmayi unuttum , ben Isvec te yasiyorum.Ama quark nedir bilmiyorum :) en azindan isvec te ismi öyle degil sanirim, bana ne oldugunu yazarsan sevinirim ,cunki bende denemek isterim dogrusu.opuyorumnanaktan

acalim cnm
quark zayiflatmiyor ama tadi harika bisey özellikle patates haslamasiyla süper gidiyor
tadi yogurta benziyor ama tadi sanki daha crem gibi ....paketi böyle görünüyor cnm

Lidl Bioness Bio Speisequark Magerstufe Test und Preisvergleich

mutlaka vardir ordada biliyorsan denemeni tavsiye ederim cook güzel cokacimcoook
canim cekti bak gece gecee lmaz: niyse acalim cnm konuyuuuuuu walla ben warim zayiflicazz arkadasim :lepi: :lepi: :lepi: a.s.

Tamam canim acalim konuyu valla.Az önce senin linki denedim acilmadi, bende biraz arastirdim sanirim bizim buranin KESELLA si oluyo, ama tam emin degilim, peki sen light olani mi aliyosun, bende deniyim, ama nasil yiyosun ekmeklemi yoksa salatanin yanina mi koyuyosun aciklarsan sevinirim.
Valla zayifladiktan sonra guzel bir resmimizi de koyalim kaydirigubbakcemile2Söyle 36 beden giymeyi cok özledimvalla, bir 36 ya dusim her zaman hayalimde olan 34 bedenide giyerim insallah:Saruboceq:

bende bi şubat annesıyım ama 2007 de idi hala kilo vermeye çalışıyorum inşallah bir günn

bende ıkı hafta sonra anne olucam 15 kılo aldım ve kalcam cok buyudu acaba dogumdan sonra kalcam kuculur mu kı

57 ile hamile kaldım 14 kilo ile tamamladım. Şimdi 65 kiloyum. 10 kilo versem çok süper olacak. En büyük sorunum kalça. Çok şükür hiç göbek kalmadı.

bende 55 kilo ile hamile kaldım 18şubatta sezeryan olmadan önce doktorum tartı beni 70 kiloydum
doğumdam 1 ay sonra 63 olmustum şimdi oğlum 8 aylık ben eski kiloma döndüm ama sadece göbek kaldı sizinde göbeginiz kaldımı yaa sanki 4aylık hamile gibi duruyorum sinirlerim bozuluyo:kedi:

Bende 55 le hamile kaldım 13 kilo aldım,çoktan eski kiloma döndüm ama karnım çok gevşek ne zaman düzelecek nasıl düzelecek hiç bilmiyorum.toparlamak için spor yapmak gerekiyor galiba-tatlicadiarzu-

Kizlar bende uzun zamandir hic kilo hakkinda yazmiyodum cunki artik salmistim ve ayrica tartilmiyodum ama bir kac kilo aldigimi felan dusunurken ustune verdigimi gördum, bu sabah 58 kilo geldim cok sevindim hatta inanamadim, sanirim bana bunlari arwin yapiyo cunki hic yerinde durmuyo surekli emekleyip biryerlere tirmaniyo ister istemez kosturunca ardindan kilo denen biseyde kalmiyo, oysaki ben nemzandan beri her gun tabaklarca tatli yedim diye kendimi sucluyodum.
Hatirlatma
Boyum 1.65
64 ile hamile kaldim, 80 ile doguma gittim
dogum sonrasi 72 kilo idim
kilo vermeye karar verdigimde tam 70 kiloydum
ve simdi 4,5 ay sonra 58 kiloyum:teytey:

ben hepsini verdim sayilirrr zemuszemus
söyle anlatiyim 48 kiloydum hamile kalmaya karar verdim
51 kiloyla hamis kaldim cok yedim sanirim
75 kiloyla doguma gittim suanda tekrar 51 kiloyum zemuszemus
ama istedigim kilo tabiki 46-47 arasi göbegimden falan cok memnunum resmen gitti hepsi devamli karin kaslarni calistirdigim icin gevseklikde kalmadi ama spora devam.........

ben,mde boyum 1.58 kilom 49 yada 50 olması gerekio sanırım 5 kilo fazlam var bu arada benim oğlum hala emeklemio emeklese koşuştururken falan daha hızlı verebilirim

masallah canancim bisey kalmamis sende canim benim sadece 2 kilom kaldi ama hic uzulmuyorum okadar dikkatsiz beslendigim halde verdiysem kilo demekki az biraz duzeltsem hic bise kalmiyacak, benimde göbekle problemim yok karnimi calistirmiyorum ama sanirim yapsam daha iyi olur en azindan bir dahaki hamilelikte sorun olmaz, baskada cok mutluyum hamile kalmadan önce bile bu kiloyu hayal edemezken simdi fazla cabalamadan bu hale gelmek cok mutluluk verici, darisi butun isteyenlerin basina

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…