Bende Bugün ogrendım erkek pipiyi gördükkızlar bugün ögrendim bebişim erkek
Benımde 13 haftalıkken % 90 kız dedı sonra tekrar gostermedı bugün % 100 erkek pipiyi gordukBenim de bir kızım olacak ,ilk gebeliğim ve çok mutluyum,prensesime kavuşmak istiyorum bir an önceee...12.haftamda öğrendim cinsiyetini ve doktorum kesin kız dedi son dakka bi şaka yapmazsa tabii bebiş bazen cinsiyet değişebiliyormuş çünkü..sonuç olarak sağlıklı doğsun da tek dileğim bu..
Hissediyorum 10 gündür nerdeyse uzandigimda daha belirginleşiyor ama daha kıpırtı şeklinde sert bir hareketlenme yok :)Şubat annişleri, hareketleri hisseden var mııı ? Ben hala hissedemedim, heyecanla bekliyorum
o zaman benim de 1-2 hafta içinde hissetme umudum var.. hadi bakalım inşallah... çok güzeldir yaa..Hissediyorum 10 gündür nerdeyse uzandigimda daha belirginleşiyor ama daha kıpırtı şeklinde sert bir hareketlenme yok :)
Evet canim cok guzel bi his isimi gücümü birakip o an hareket etmesini bekliyorum deli gibio zaman benim de 1-2 hafta içinde hissetme umudum var.. hadi bakalım inşallah... çok güzeldir yaa..
eheheh ay çok güzel maşallah kuzuşlarımıza yaaEvet canim cok guzel bi his isimi gücümü birakip o an hareket etmesini bekliyorum deli gibiyakında hissedersin insaallah sen de babalar çok sabırsız oluyor ben ne zaman gorucem hareketlerini diye
10 gündür bende hissediyorum sende 1 2 haftaya kadar hissedersin daha ıyı anlıyorum hamılelıgı su anŞubat annişleri, hareketleri hisseden var mııı ? Ben hala hissedemedim, heyecanla bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?