Şubat anneleri

Benim de bir kızım olacak ,ilk gebeliğim ve çok mutluyum,prensesime kavuşmak istiyorum bir an önceee... 12.haftamda öğrendim cinsiyetini ve doktorum kesin kız dedi son dakka bi şaka yapmazsa tabii bebiş bazen cinsiyet değişebiliyormuş çünkü..sonuç olarak sağlıklı doğsun da tek dileğim bu..

Benımde 13 haftalıkken % 90 kız dedı sonra tekrar gostermedı bugün % 100 erkek pipiyi gorduk

Şubat annişleri, hareketleri hisseden var mııı ? Ben hala hissedemedim, heyecanla bekliyorum

Şubat annişleri, hareketleri hisseden var mııı ? Ben hala hissedemedim, heyecanla bekliyorum
Hissediyorum 10 gündür nerdeyse uzandigimda daha belirginleşiyor ama daha kıpırtı şeklinde sert bir hareketlenme yok :)

o zaman benim de 1-2 hafta içinde hissetme umudum var.. hadi bakalım inşallah... çok güzeldir yaa..
Evet canim cok guzel bi his isimi gücümü birakip o an hareket etmesini bekliyorum deli gibi yakında hissedersin insaallah sen de babalar çok sabırsız oluyor ben ne zaman gorucem hareketlerini diye

Evet canim cok guzel bi his isimi gücümü birakip o an hareket etmesini bekliyorum deli gibi yakında hissedersin insaallah sen de babalar çok sabırsız oluyor ben ne zaman gorucem hareketlerini diye
eheheh ay çok güzel maşallah kuzuşlarımıza yaa

17+6'da ilk kez hissettim şimdi 20+2 olduk ve son bir haftadır her saat başı hissediyorum çok şükür :)

Kızlarrr günaydın Ben de minik kızını bekleyen bir şubat annesiyim inşallah. İsim kararlaştırdınız mı? Biz Asya düşünüyoruz. Bir de alış veriş hazırlıklarına ne zaman başlamayı düşünüyorsunuz? Çok ağırlaşınca ileriki aylarda zor oluyor diyorlar. Ben araştırmalara başladım bir de dayanamayıp bir iki parça aldım bişeyler insan kendini tutamıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…