şubat annesi olacağım aşırı mide bulantısı yaşıyorum:(( benim gibi olanlar paylaşalım

pakoje

Guru
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2011
98
64
288
Ankara
arkadaşlar tam 6 haftadır mide bulantılarından hayatım yaşanmaz hale geldi benim gibi olan arkadaşlar burda en azından birbirimize destek olalım neolur( odadan odaya giderken bile değişen koku hayatımı mahvediyor... mutfak tezgahını görünce bile kusuyorum yatak odamdan,banyodan,deterjandan,eşimden bile tiksinir oldun bi çare bulamıyorum daha ne kadar sürecek bu işkence... artık kusarken burnumdan geliyor gerçekten çok zor bi durummm(((

bende mart annesi olucam bulantıdan ölüyorum..oruç tutuyorum.uzun açlık mahvetti beni.ama herşeye midem bulanıyor.şekerli şeylere tahammülüm yokk.dolabın içindekiler aklıma geliyo ölüyom bugün iftara pizza söledim düşün.önceki oğlumda tuzlu şeylerle bastırıodumm.şimdi ramazan malum.

ah canım benim geçecek elbet, bende kasım annesiyim,ikinci kızıma hamileyim,5. ayın içindeyim 10 gün öncesine kadar sabah akşam çıkarıyordum,şimdi ara ara, kokulara hala dayanamıyorum, gittim sodamatik aldım kokmuyor diye ama oda kokuyor,ne yemek yapabiliyorum, nede yiyebiliyorum hala, şaşılacak bişey ama benim hamileliklerim böyle geçiyor, ilk kızımda 9 ay yaşadım bunda 5. aya giriyoz hala devam. ben çare bulamadım., inşallah sen bulursun, benim bünyem zayıf canım kaldırmıyor ama senin öyle olacak diye bişey yok, en kısa zamanda geçer inşallah, ilk 3 ay derler genelde umarım o kadar bile sürmez, acil şifalar diliyorum.allah yardımcın yardımcımız olsun

canım oruç tutmasan, zaten bulantın var, bütün gün aç kalıyosun bu da fazla tetiklemiyor mu, doğumdan sonra telafi edersin, sağlığın ve bebeğin daha önemli değil mi?

Rabbim yardımcın olsun canım seni o kadar iyi anlıyorum ki.. benimde 1 yaşında bebeğim var ve bende hamileyken o kadar kötüydüm ki bu mide bulantıları yüzünden anlatamama 7-24 yatıyordum sürekli sürekli kusuyordum ve hiç bir şey yemiyordum tüm gün boyunca sadece 1 tane armut falan yiyorum o da eşimin zoruyla ..

ne kadar sürdü tam 6 ay.. ve defalarca hastanede yattım..

seni korkutmak istemem ama genel itibariyle 4. ayda geçiyor benimki anormal bir durumdu..

bu arada mide bulantısına armut iyi geliyor belki tüketiyorsundur.. bu dönemde çok sabırlı olman lazım canım sakın piskolojini bozma Allahın izniyle bunlarda geçecek bebeğini kucağına alacaksın..

birde bir şey daha söylemek istiyorum idrar yolu enfeksiyonu da mide bulantısını aşırı tetikliyor.. sen farkına varmasan da enfeksiyon olabilir ve son haddede ortaya çıkabilir benim hep öyle olmuştu.. doktora acile falan gidersen böbrekelrim sızlıyor de bi tahlil yapsınlar şu an bi belirtisi olmasabile bu sebepten de daha şiddetli bulantı çekiyor olabilirisin..

Çok çok geçmiş olsun canım inşallah en kısa sürede Rabbim sıkıntını giderir... moralini yüksek tutmaya çalış olur mu.. biliyorum hayat çok çekilmez geliyor sana şu ama..

çok teşekkür ederim arkadaşım dediğin gibi aslında idrar yolu enfeksiyonum var çünkü sarı akıntım oluyo.. doktorum 12. haftaya kadar bişey yapmayalım diyor... ne güzel bebeğini kucağına almışsın inşallah rabbim bizim kucaklarımızıda bebekle doldurur sağlıkla sıhatle...

ayyyy aynı durumdayız öylemi ve sen 5.aydasın hala devam ediyor öylemi canım arkadaşım Allahım yardımcımız olsun..

arkadaşlar bende 11. haftadayım kokulara dayanamıyorum kusmam yok ama bulantı ve karın ağrısı çoktu oruç tutuyorum çünkü ben aç olunca daha rahatım biraz yemek yesem kötü oluyordum 1 haftadır şikayetlerim evde azaldı ama başka bi yerde gine aynı 14 yada 16 hafta olunca geçicekmiş umarım

of benimde bulantılarım bitmedi hapla ayakta duruyorum ama hapı bırakacam artık doğal yollarla bitsin artık ya

slm arkadaşım
bende 12 haftalık hamileyim bulantı iç fenalığı ve kusmadan ölüyorum napıcaz bilmiyorum

ne yapsam geçmiyor. nasıl hamilelik anlamadım milletin canı onu bunu çeker ben yemek ismi duymak istemiyorum sevdiğim hiç bişey yok herşeyden tiksiniyorum
((

canım bende senin gibiydim hatta geçmiş sayfaya bakarsan ordada yazmıştım hapla duruyordum resmen geçeceğinede hiç inanmıyordum 16 haftadan sonra yavaş yavaş azalmaya başlıyor bazen şiddetleniyor ama eskisi gibi olmuyorsun şuan 19 haftalık oldum yine bazı şylere midem bulanıyor ama yemek yapabiliyorum artık sadece eskiyi hatırlatan kokularda midem kalkıyor oda psikolojik sanırım. ama merak etme geçecek en fazla 1 ayın kaldı sabret canım seni çok iyi anlıyorum.

canım yeni fark ettim yazdığın tarihe.senin bulantın geçmiştir bile ama yinede belki merak eden arkadaşlara faydası olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…