Aşılama Şubat ayı asilama yapacak olanlar haberleselim

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Sipas27

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2022
75
14
3
28
Kizlar ben 7 yıllık evliyim Antep te oturuyorum 4 yıldan sonra kizim oldu tedaviyle kızım 2 yaşındayken oğluma hamile kaldım 4 aylıkken düştü şimdi tekrar tedavi oluyorum asilama yapicam yumurta takibi yaptım bugün ocak 30 akşam 10da ovitrelle iğne i plucam i sallah hayırlara vesile olur gelin beraber tecrubelerinzi paylasalim

Merhaba bende dün ilk aşılama mı oldum, benimde bir kızım var 6 yaşında tedavisiz evlendikten hemen sonra oldu, 4 senedirde 2. düşünüyoruz ama olmadı, eşimde hiç bir sorun yok ben pko var. Bakalım 2 hafta sonra sonuç belli olur. Rabbım hayırlı evlatlar nasip etsin

Canım benim hakkımızda hayırlısı olsun ben 7 ay önce 4 aylık oğlumda kaybettim onun için mi nedense çok istiyorum bir tane daha olsun ama yinede hakkımızda hayırlısı ben Antep te oturuyorum sen nerelisin

çok geçmiş olsun canım, rabbim sanada banada, bizler gibi istiyen herkese tez zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin. Ben Elazığda yaşıyorum. Sen nezaman yapdın aşılamanı tam olarak

Kullandığın bi ilaç varmı senin, aşılamadan 2 gün önce bana Estrofem 2 mg verdi bu dönemde kullanmam gerekdiğini söyledi doktorum. Sende hic farklılıklar varmı? benim dünden belli kaşık agrım ve bel agrım var, sanki her an adet olursun o sancılar, inşallah tez zamanda geçer bu 13 gün

Benim yumurtalar letrol le gelişti 30 ocak ovitrelle iğne i oldum 1 şubatta da asilama gerçekleşti bende pco hastasıyım iki tane yumurta gelişti yarın 4. Günüm benimde arra ara kasık ağrılarım oluyor bide gaz oluyor bazen.. Sen özelde i asilama i oldun.. Bn üniversite hastanesinde oldum ilaçlarla beraber 1000 liram gitti

Bende bu gün ikinci aşılamamı oldum ilki maalesef tutmadı bu inşallah tutar Allah hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin

Bende femera kullandım sonrada yumurtam birtane 20mm oluştu çatlatma iğnesi kullandım senin gibi, ben özelde oldum 2500 TL işlem ücreti tuttu ilaçlarda 160 TL civarı tuttu

Bende bu gün ikinci aşılamamı oldum ilki maalesef tutmadı bu inşallah tutar Allah hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin
Aminnn , birbirimize bu mübarek günlerde dua edelim inşallah, rabbim bu mübarek ayın hürmetine hasret çeken bütün anneleri hayırlısı ile müjdelesin

His geldin canım amin inşallah hayırlısıyla bebislerinzii kucağımıza alırız o pozitif çizgiyi hep birlikte görürüz inşallah sen kaç yıllık evlisin canim

Hmm baya olmuş canım sizde ne sorun vardı canım ayıp olmazsa... Bizde 4 yıl tedavi olduk olmadı eşim varikoselden ameliyat oldu bende pko var rahim filmi falan çektim temiz çıktı 4 yıldan sonra kızıma hamile kaldım kziim iki yaşındayken yine tedaviyle okuma hamile kaldım oğlum 4 aylikti düştü şimdide yine tadvi oluyorum ınslalah emeklerimiz boşa gitmez canım çok zor bir süreç bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…