Bende femera kullandım sonrada yumurtam birtane 20mm oluştu çatlatma iğnesi kullandım senin gibi, ben özelde oldum 2500 TL işlem ücreti tuttu ilaçlarda 160 TL civarı tuttuBenim yumurtalar letrol le gelişti 30 ocak ovitrelle iğne i oldum 1 şubatta da asilama gerçekleşti bende pco hastasıyım iki tane yumurta gelişti yarın 4. Günüm benimde arra ara kasık ağrılarım oluyor bide gaz oluyor bazen.. Sen özelde i asilama i oldun.. Bn üniversite hastanesinde oldum ilaçlarla beraber 1000 liram gitti
Aminnn , birbirimize bu mübarek günlerde dua edelim inşallah, rabbim bu mübarek ayın hürmetine hasret çeken bütün anneleri hayırlısı ile müjdelesinBende bu gün ikinci aşılamamı oldum ilki maalesef tutmadı bu inşallah tutar Allah hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin
His geldin canım amin inşallah hayırlısıyla bebislerinzii kucağımıza alırız o pozitif çizgiyi hep birlikte görürüz inşallah sen kaç yıllık evlisin canimBende bu gün ikinci aşılamamı oldum ilki maalesef tutmadı bu inşallah tutar Allah hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin
Ewet canım i sallah kızlar benim belim ağrıyor sizede varmi bel ağrısıAminnn , birbirimize bu mübarek günlerde dua edelim inşallah, rabbim bu mübarek ayın hürmetine hasret çeken bütün anneleri hayırlısı ile müjdelesin
Bende ilk kızımda femarayla hamile kaldım hayırlısı insallabBende femera kullandım sonrada yumurtam birtane 20mm oluştu çatlatma iğnesi kullandım senin gibi, ben özelde oldum 2500 TL işlem ücreti tuttu ilaçlarda 160 TL civarı tuttu
Benimde bel ağrısı var kasıklarımda ara ara ağrıyor ve gaz sancısı nedense oda varEwet canım i sallah kızlar benim belim ağrıyor sizede varmi bel ağrısı
Bilmiyorum walla ne kadar makale okuduysan hep gaz şişkinlik kaisk ağrısı oluyormuşBenimde bel ağrısı var kasıklarımda ara ara ağrıyor ve gaz sancısı nedense oda var
Ewet bende yeniyim ama daha üye olamadan önce çok okurdum ondna biliyotumÇok fazla değil yeniyim kadınlar kulübün de.
Sen kaç yıllık evlisinÇok fazla değil yeniyim kadınlar kulübün de.
Bu Ağustos da 8 sene olucak inşallahSen kaç yıllık evlisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?